Thursday, December 30, 2010

Τα 7 πιο sexy χτενίσματα που λατρεύουν οι άντρες από την Megan Fox!

Είναι όμορφη, εντυπωσιακή και πολύ πολύ sexy. Είναι η Megan Fox και μας μυεί στα επτά πιο καυτά χτενίσματα για να μην παίρνει το βλέμμα του από πάνω σου!


















Μοιραίο sexy

 
Οι ανάλαφροι κυματισμοί ανέκαθεν θεωρούνταν sexy! Εκτός από την Megan Fox, η Gisele και η Jennifer Lopez λατρεύουν εξίσου το συγκεκριμένο look. Προτίμησέ το αν έχεις μακριά μαλλιά.
How to: χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες και τύλιξέ τα γύρω από ένα εξειδικευμένο ψαλίδι για μπούκλες ξεκινώντας από το ύψος του αυτιού και κάτω. Αφού ολοκληρώσεις το χτένισμα, γύρισε ανάποδα και τίναξε τα μαλλιά σου περνώντας τα δάχτυλά σου ανάμεσα. Αμέσως οι μπούκλες θα δείχνουν πιο αέρινες και φυσικές.





Girly sexy

 
Το πρωινό ή girly sexy δεν πρέπει να παραπέμπει σε τίποτα επιτηδευμένο. Ένα beadhead look όπως αυτό εδώ είναι αυτό που πρέπει για τα πρωινά εκείνα που δεν θέλεις να καταπιέσεις το sex appeal σου, ωστόσο δεν πρέπει να δείχνεις υπερβολική.
How to: αν έχεις σπαστά μαλλιά αφού λουστείς γύρισε ανάποδα, πιάσε τα μαλλιά σου σε μια κοτσίδα και στριφογύρισέ την στεγνώνοντας όπως εδώ. Αν έχεις ίσια μαλλιά βρέξε με αλατόνερο, πίεσε τούφες- τούφες ανάμεσα στα δάχτυλά σου και στέγνωσε με φισούνα. Αν, τέλος, τα μαλλιά σου είναι σγουρά θα πρέπει πρώτα να τα ισιώσεις κι έπειτα να ακολουθήσεις την παραπάνω διαδικασία.



Wet & sexy

 
Μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω, gel για wet look και μαλλιά που καταλήγουν σε vague. Ένα look περισσότερο καλοκαιρινό που όμως, μπορείς να το προσαρμόσεις στα φθινοπωρινά δεδομένα με το κατάλληλο μακιγιάζ: eyeliner, σκούρα χείλη και παντελή απουσία τερακότας.
How to: Αφού λουστείς ίσιωσε τα μαλλιά σου. Έπειτα δημιούργησε με πρέσα το wavy αποτέλεσμα. Αφού ολοκληρώσεις χτένισε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω, πάρε gel για wet look και πέρασέ το από τα μαλλιά που βρίσκονται περιμετρικά του μετώπου έως πίσω στο λαιμό. Έτοιμη!
  



Sleek sexy

  Είναι κομψό, λαμπερό και πολύ sexy όπως το είδαμε να υποστηρίζεται από την Megan Fox.
How to: Ίσιωσε τα μαλλιά σου και κάνε μια αυστηρή χωρίστρα στη μέση. Βούρτσισε και πιάσε σε ένα σφιχτό χαμηλό ponytail. Για να ολοκληρώσεις το look ζέστανε ανάμεσα στα χέρια σου λίγο gel για wet look (ποσότητα ίση με ένα καρύδι) και πέρασε από πάνω ακολουθώντας την φορά της τρίχας, όχι όμως και στην κοτσίδα.




Chic sexy

 
Ποιος είπε ότι το half up είναι περισσότερο ρομαντικό και λιγότερο sexy; Η Megan Fox ανατρέπει όσα γνωρίζαμε με ένα chic & sexy half up που είναι εύκολο να επιτευχθεί από όσες έχουν σπαστά μαλλιά.
How to: Πιάσε τα μισά μαλλιά σου χαλαρά πάνω χρησιμοποιώντας ένα αόρατο (διαφανές) λαστιχάκι. Ολοκλήρωσε το χτένισμα με μια πολύ λεπτή στέκα ίδιας απόχρωσης με αυτή των μαλλιών σου την οποία θα φορέσεις αρκετά κοντά στο μέτωπο.

Straight to... sexy!

 
Sexy είναι οτιδήποτε λαμπερό και υγιές. Και σε αυτή την περίπτωση, τα ολόισια και λαμπερά μαλλιά της Megan Fox είναι αυτό που θέλουν τα αγόρια. Extra tip: παίξε με τα μαλλιά σου. Πέρασε τα δάχτυλα ανάμεσά τους, φέρε την χωρίστρα πλάγια και ενίσχυσε την sexy εικόνα σου!
How to: Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις αρκετή ποσότητα ενυδατικής μάσκας, να ξεπλύνεις με άφθονο κρύο νερό ώστε να “κλειδώσεις” τη λάμψη κι έπειτα να ισιώσεις. Αν τα μαλλιά σου φριζάρουν, ελάχιστη ποσότητα anti-frizz serum θα σε βοηθήσει να το αποφύγεις









Vague sexy

 
Οι vague μπούκλες που θυμίζουν Gilda είναι ο ορισμός του sexy χτενίσματος! Ειδικότερα όταν συνδυάζoνται με φλογερά χείλη και eyeliner που δίνουν catty αποτέλεσμα στα μάτια.
How to: Δημιούργησε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι και έπειτα ίσιωσε τα μαλλιά σου είτε με πρέσα είτε με μια χοντρή βούρτσα και σεσουάρ. Τώρα χώρισε τα μαλλιά σου σε χοντρές τούφες και τύλιξε την καθεμιά γύρω από την πρέσα μαλλιών ακολουθώντας κάθετη διάθεση. Αφού ολοκληρώσεις με όλα τα μαλλιά χτένισε απαλά με μια βούρτσα αέρος (είναι η πολύ χοντρή βούρτσα) και ψέκασε με spray λάμψης.




tlife.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...