Wednesday, December 29, 2010

Pin up μακιγιαζ

Αναζητάς ένα μακιγιάζ για τις προ εορτών εμφανίσεις σου; Μόλις το βρήκες (αν κι εγώ θα το υιοθετήσω με κλειστά μάτια και κατά την διάρκεια των γιορτών)! Λέγεται pin up...
και είναι τόσο sexy που αρκεί ένα σου βλέμμα για να τον αποπλανήσεις. Τι είναι, όμως, το pin up; Είναι ένα sexy μακιγιάζ με επιρροές από την δεκαετία του '50 που συνδυάζει το έντονο eyeliner και τα σκούρα χείλη (δηλαδή, τις δύο πιο hot τάσεις του Χειμώνα!). Τότε το έκανε η Marilyn, σήμερα η Dita Von Teese και η Katy Perry. Κάνε κλικ στα επόμενα βήματα και δες πώς θα το πετύχεις!













Βήμα 1

 
Αφού κάνουμε τη βάση με make up, concealer και πούδρα συνεχίζουμε με το μακιγιάζ των ματιών. Για να κάνουμε τα μάτια να δείχνουν ανοιχτά, φωτεινά και ξεκούραστα απλώνουμε ανοιχτή σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο. Προτιμούμε μια ματ σκιά η οποία λειτουργεί και σαν βάση για ένα πιο σταθερό μακιγιάζ ματιών.




















Βήμα 2

 
Δημιουργούμε μια γραμμή με μολύβι στη ρίζα του κινητού βλεφάρου από την εσωτερική γωνία και προς τα έξω, προεκτείνοντας μερικά εκατοστά ώστε να δώσουμε το effect των catty eyes.
  



















Βήμα 3

 
Ακριβώς πάνω από την γραμμή του μολυβιού περνάμε eyeliner. Αυτό γίνεται για δύο λόγους: πρώτον, γιατί το μολύβι μπορεί να σβήσει μετά από μερικές ώρες το eyeliner, όμως, όχι και δεύτερον γιατί αν έχει προηγηθεί το μολύβι μπορούμε να σχηματίσουμε πιο εύκολα τη γραμμή από πάνω και να πετύχουμε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.
  



















Βήμα 4

 
Με μια γήινη σκιά δίνουμε βάθος στην εσοχή του ματιού. Την σκιά την απλώνουμε πάνω ακριβώς στο κόκαλο, όπως βλέπεις και στην φωτογραφία.



















Βήμα 5

 
“Γεμίζουμε” τη γωνία του ματιού με μαύρη σκιά και τη σβήνουμε με ένα φουντωτό τρίχινο πινέλο (είναι ιδανικό για τα σβησίματα).




















Βήμα 6

 
Τοποθετούμε στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου μπεζ μολύβι. Έτσι, ξεκουράζουμε το βλέμμα μας και κάνουμε το μάτι να δείχνουμε πιο “ανοιχτό” και μεγάλο.




















Βήμα 7

 
Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα τοποθετούμε ψεύτικες βλεφαρίδες




















Βήμα 8

 
Τοποθετούμε μάσκαρα. Ο σωστός τρόπος είναι να μην βάλουμε μεγάλη ποσότητα στις ψεύτικες βλεφαρίδες και να φροντίσουμε ώστε η παραπάνω ποσότητα να πάει στις δικές μας.





















Βήμα 9

 
Με ένα μολύβι στο χρώμα των χειλιών μας διαγράφουμε το περίγραμμά τους.
  




















Βήμα 10

 
Επιλέγουμε ένα σκούρο κραγιόν της αρεσκείας μας. Από το καθαρό κόκκινο μέχρι το σκούρο κερασί, η γκάμα των επιλογών μας είναι μεγάλη! Εδώ επιλέξαμε ένα σκούρο στο χρώμα του κόκκινου κρασιού που αναδεικνύει τις λευκές επιδερμίδες.
  


















Βήμα 11

Με ένα ρουζ σε γήινο τόνο τονίζουμε την περιοχή από τα ζυγωματικά προς τα μήλα σβήνoντας σταδιακά.

 




















 
Με 10 κινήσεις το μακιγιάζ μας έχει ολοκληρωθεί. Το αποτέλεσμα δείχνει πολύ sexy κι εντυπωσιακό και μπορεί να αναδείξει κάθε σύνολο! Συνδύασέ το με ένα wavy χτένισμα με έντονη χωρίστρα και είναι σίγουρο ότι θα στρέψεις όλα τα φώτα πάνω στους στις βραδινές σου βόλτες, πριν, μετά και κατά την διάρκεια των γιορτών!



















tlife.gr



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...