Monday, December 27, 2010

Ο Josh Farro μιλάει για την αποχώρηση του από τους Paramore

Διαβάζω την τελευταία εβδομάδα παντού ότι έφυγαν δύο μέλη από τους Paramore, ψάχνω, μαθαίνω ποιοι είναι  και στην συνέχεια παθαίνω ένα σοκ.. Τέλος δηλαδή οι Paramore; οπότε ψάχνω μήπως βρώ κάτι παραπάνω..αλλά πουθενά ούτε για ποιον λόγο ούτε τίποτα.. Σήμερα όμως.....επιτέλους βρήκα! Ο Josh Farro επιτέλους ανέφερε τους λόγους της αποχώρησής του και του αδερφού του από το group.


Μέσα από το προσωπικό του blog ανέλυσε τους λόγους.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ας ξεκινήσω απολογούμενος σε εσάς για όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο. Είχα προετοιμάσει μια δήλωση για την αποχώρηση μου, αλλά η Hayley εξέδωσε μια διαφορετική, χωρίς την δικιά μου έγκριση. Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας και να σας πω την αλήθεια για τον τρόπο που δουλεύουν οι Paramore από την πρώτη μέρα.»
Ο κιθαρίστας αποκάλεσε τους Paramore "ένα κατασκευασμένο προϊόν μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας" και αποκάλυψε ότι η Hayley αντιμετώπιζε το group σαν ένα solo project: «Ο manager της Hayley μας έλεγε να περιμένουμε στο lobby του ξενοδοχείου και εκείνος εξαφανιζόταν μαζί με την Hayley με τις ώρες. Στην συνέχεια μαθαίναμε ότι είχαν συναντηθεί με εκπροσώπους δισκογραφικών εταιρειών.» συμπλήρωσε ο Farro.
Ο Josh Farro έκλεισε το μήνυμα, λέγοντας πως δεν ήθελε να προσβάλλει κάποιον, αλλά να γνωστοποιήσει την αιτία που οδήγησε εκείνον και τον αδελφό του στην αποχώρηση.

http://typografikos.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...