Thursday, February 24, 2011

Ο χωρισμός μας ομορφαίνει! 8 διάσημες που έγιναν πιο κούκλες αφού χώρισαν!


Το έχω σκεφτεί πολλές φορές! Αν υπάρχουν δύο στάδια κατά τα οποία η ομορφιά μας φτάνει στο απόγειό της- η στιγμή εκείνη που όλοι οι συνάδελφοι και φίλοι σου κάνουν κοπλιμέντα κι εσύ γελάς με αυτοπεποίθηση- αυτά είναι τα εξής: όταν ερωτευόμαστε (για αυτονόητους λόγους!) και όταν... χωρίζουμε!

Ναι, όσο παράδοξο κι αν σου ακούγεται υπάρχει λογική εξήγηση πίσω από αυτό: ξαφνικά βγαίνεις από την αφάλεια και κάποιες φορές την ρουτίνα μιας μακροχρόνιας σχέσης και βλέπεις τον εαυτό σου από άλλη οπτική. Κάποιες φορές δε, λειτουργεί και ψυχοθεραπευτικά: να ξεκινήσεις power yoga (μόλις το έκανα!), να κάνεις λεύκανση ή να πας στην αισθητικό σου για έναν καθαρισμό, έτσι για να μην σκέφτεσαι. Φυσικά και δεν θα σου συμβεί από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, αλλά θα σου συμβεί!

Δες γύρω σου: μια φίλη σου ή ακόμη και τις διάσημες ελληνίδες και διεθνείς... φρεσκοχωρισμένες! Εδώ έχουμε συγκεντρώσει τα 8 πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα και, το σημαντικότερο, έξυπνα tips για να δείχνεις κούκλα μετά τον χωρισμό!


Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου είναι ένα ακόμη παράδειγμα star που μετά τον χωρισμό της η εμφάνισή της βελτιώθηκε κατά πολύ! Μεγάλο hit ήταν καταρχήν η αλλαγή χρώματος στα μαλλιά της. Εδώ ο Νικόλας Βιλλιώτης, ο οποίος δημιούργησε και το νέο της look μας μιλάει για την τεχνική deconstruction που εφάρμοσε στα μαλλιά της Έλλης. Δες το εδώ.










Shakira

Τον περασμένο Αύγουστο η Shakira χώρισε με τον επί 11 χρόνια αγαπημένο της Antonio de la Rua. Η εμφάνισή της βελτιώθηκε αρκετά- αν και ανέκαθεν ήταν gorgeous- κι έτσι σύντομα βρήκε παρηγοριά σε μια νέα αγκαλιά!

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν αυτή που μπήκε πιο πρόσφατα στη... λίστα των χωρισμένων γυναικών! Στις τελευταίες εμφανίσεις της είναι εμφανώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη. Επιπλέον, αρκετό καιρό πριν ανέβασε κάποιες photo στο official fan page της στο Facebook να φοράει extensions. Λες να φλερτάρει με την ιδέα της αλλαγής look; 

Scarlett Johanson

Mετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου και η Scarlett Johanson χώρισε με τον Ryan Reynolds τον περασμένο Δεκέμβριο. Έναν μήνα μετά έκοψε τα μαλλιά της καρέ και παραμένει εξίσου όμορφη και λαμπερή και ίσως πιο fit αφού ξεκίνησε και διατροφή.

Τάμτα

Μετά από πολλά χρόνια σχέσης και η Τάμτα χώρισε με τον Γρηγόρη Πετράκο αλλά είναι εξίσου όμορφη και λαμπερή! Πριν έναν μήνα την είχαμε δει να εμφανίζεται με μαύρη καρέ κουπ αλλά ανακουφιστήκαμε πολύ όταν μάθαμε ότι πρόκειται για περούκα και όχι για μια παρορμητική αλλαγή που όλες θα κάναμε μετά από μια μακροχρόνια σχέση (είναι μεγάλο beauty don't να κλείνεις ραντεβού με τον κομμωτή σου μετά από έναν χωρισμό!). Βέβαια, η Τάμτα είναι ένα fashion icon που μπορεί να υποστηρίξει κάθε ακραία ή μη επιλογή!

Sandra Bullock

Η Sandra Bullock ήταν μια ακόμη star που μετά τον χωρισμό της με τον Jesse James αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της και να κάνει αφέλειες! Δεν ξέρουμε τι beauty tricks έχει κάνει αλλά δείχνει σίγουρα νεότερη και πιο αδυνατισμένη αφού ξεκίνησε pilates και χορό.






















Eva Longoria

Αν και απατημένη και προσφάτως χωρισμένη, η Eva Longoria εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί more gorgeous than ever. Και μπορεί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ψυχολογία της να μην είναι στα καλύτερά της, όμως η εμφάνισή της είναι σίγουρα αντιστρόφως ανάλογη! Εδώ μάλιστα φαίνεται να έχει κάνει και extensions βλεφαρίδων τα οποία σε συνδυασμό με τις ψεύτικες κάνουν το βλέμμα της πολύ όμορφο. 




Νάντια Μπουλέ

Εδώ και αρκετούς μήνες η Νάντια Μπουλέ χώρισε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά παρόλα αυτά διανύει την καλύτερή της φάση εμφανισιακά! Κι ενώ πριν την βλέπαμε να κυκλοφορεί αμακιγιάριστη και να υποστηρίζει ένα πιο girly look μετά από αυτό ανανέωσε το στιλ της. Πλέον, την βλέπουμε συχνά να πειραματίζεται με το χτένισμα των μαλλιών της ενώ επιλέγει πιο famme fatale μακιγιάζ με έντονα κόκκινα χείλη που την κάνουν να δείχνει πιο θηλυκή.






Πώς να δείχνεις κούκλα μετά τον χωρισμό!

Μόλις χώρισες; Δες παρακάτω συγκεντρωμένα όλα τα beauty tips για να δείχνεις κούκλα μετά τον χωρισμό! Έτσι, όταν συναντηθείτε μετά κάπου τυχαία αυτός απλώς θα το έχει μετανιώσει πικρά!










1. Don't cry for me Argentina
Είτε το κάνουμε μπροστά του είτε όχι, η πιο συνηθισμένη αντίδραση μετά τον χωρισμό είναι να ξεσπάμε σε κλάματα. Τα οποία κλάματα, μάλιστα, έχουν σαν αποτέλεσμα πρησμένα μάτια και κουρασμένο βλέμμα. Το stick ματιών Fatigue Eraser των Sephora είναι το τέλειο προϊόν. Και όχι δεν θα σε βοηθήσει να τα ξαναβρείτε αλλά σίγουρα θα αποσυμφορήσει την κατάσταση και θα κάνει το βλέμμα σου να δείχνει πιο φρέσκο.
Plus: είναι εμπλουτισμένο με χρωστικές που αντανακλούν το φως και κάνει το βλέμμα σου να λάμπει.
2. Μην μαυρίζεις από το κακό σου
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Σωστά; Σκέψου, λοιπόν, την στιγμή που μετά από μερικές ημέρες σε συναντήσει τυχαία κι εσύ έχεις αποκτήσει μια υπέροχη μαυρισμένη επιδερμίδα σαν να επέστρεψες μόλις από διακοπές στο Dubai. Μυστικό ομορφιάς σου σε αυτή την περίπτωση είναι ένα self tan που θα σου εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θες πηγαίνοντας μόνο μέχρι το κοντινότερο κατάστημα καλλυντικών. Πολύ καλό είναι το Cellular Self Tan για το πρόσωπο και το σώμα της La Prairie
3. Βρες ένα καινούριο αγόρι!
Μερικά από τα πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις ανανεωμένη είναι και ένα ραντεβού για επαγγελματικό manicure-pedicure. Μια από τις αγαπημένες μας αποχρώσεις είναι από τα βερνίκια Essie η Best Boyfriend. Και ποιος ξέρει, μπορεί να σου φέρει και τύχη.
4. Φλογερά φιλιά
Μπορεί η ιδέα του να φιλήσεις κάποιον άλλο να μοιάζει ακόμη πολύ μακρινή, ωστόσο ένα κόκκινο κραγιόν αρκεί για να σε κάνει να νιώσεις ξανά θελκτική και sexy. Το Rouge Volupte του Yves Saint Laurent στη συλλεκτική απόχρωση no 27-Rose Paris θα ανανεώσει νεσεσέρ, στιλ και διάθεση.
5.Μην ξεσπάς στα μαλλιά σου
Ήξερες ότι 3 στις 5 γυναίκες ξεσπούν στα μαλλιά τους μετά τον χωρισμό; Η Sarah Jessica Parker ή Carrie Brandsaw, αν προτιμάς, έβαψε τα μαλλιά της καστανό σκούρο όταν την εγκατέλειψε στα σκαλιά της εκκλησίας ο Mr Big. Η δική μας συμβουλή είναι να περιμένεις δύο εβδομάδες μετά τον χωρισμό για να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου και να αποφύγεις τις δραστικές αλλαγές. Καμιά δεν θέλει να κλαίει πάνω από τούφες πολλών εκατοστών βλέποντας στον καθρέφτη το νέο a la garcon της look που μάλιστα δεν την κολακεύει καθόλου. Όσον αφορά στο χρώμα, προτίμησε να ανοίγεις ή να σκουραίνεις δύο τόνους κάθε φορά, αν θέλεις φυσικά να αποφύγεις τις κακοτοπιές.
6.Άλλαξε άρωμα
Κάθε φορά που μυρίζεις το άρωμά σου σου έρχονται μνήμες από το κοινό σας παρελθόν; Αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να πειραματιστείς με τα νέα αρώματα. Το eau trende Chance της Chanel σου δίνει μια... δεύτερη ευκαιρία να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου (και το boudoir σου!).





tlife.gr



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...