Saturday, February 26, 2011

Οι τάσεις που κυριαρχούν φέτος στα φορέματα.

Πιστεύω όλες θα συμφωνήσουμε, ότι το φόρεμα σαν στυλιστική επιλογή ,εκτός ότι τονίζει την θηλυκή μας πλευρά, είναι πρακτικό γιατί πάντα μας λύνει τα χέρια από το να ψάχνουμε διάφορους συνδυασμούς για μια εμφάνιση!

Ειδικά όταν πρέπει να επιλέξουμε κάτι να φορέσουμε για μια επίσημη εμφάνιση ,
το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι το φόρεμα!

Η αγορά, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, έχει μεγάλη ποικιλία, σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Υπάρχουν μίνι,μίντι και μάξι, για κάθε γούστο και κάθε σωματότυπο.

Για εσάς που θέλετε να ξέρετε τι κυριαρχεί φέτος σαν τάση στα φορέματα, συγκέντρωσα τα επικρατέστερα.





  • Φορέματα με φτερά και πούπουλα. Η λεπτομέρεια αυτή κάνει το φόρεμα να αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές θεατρικό και να μας παραπέμπει σε μια vintage εποχή.




  • Φορέματα με έναν ώμο. Τα φορέματα αυτά αφήνουν γυμνό τον έναν σας ώμο και έχουν έντονο θηλυκό χαρακτήρα.





  • Φορέματα με Δαντέλα. Το έχετε σίγουρα διαπιστώσει  ότι φέτος η δαντέλα κυριαρχεί παντού, σε ρούχα και αξεσουάρ. Έτσι θα βρείτε και πολλά φορέματα με την λεπτομέρεια αυτή!



  • Φορέματα με ντραπέ λεπτομέρειες. Εκτός ότι η λεπτομέρεια του ντραπέ σε ένα φόρεμα του προσδίδει ιδιαίτερο ύφος, μπορεί να μας καμουφλάρει έξυπνα τα σημεία του σώματος μας που ίσως έχουμε κάποια παραπανίσια κιλά.



  • Φορέματα από βελούδο. Το βελούδο φέτος είναι από τα κυρίαρχα υφάσματα και τα φορέματα με βελούδο πάντα έχουν μια ιδιαίτερη πολυτέλεια!



  • Και τέλος, Φορέματα με διαφάνειες! Η διαφάνεια σαν υλικό ,πάντα δημιουργεί μια σέξι εικόνα, πόσο μάλλον σε ένα φόρεμα όταν αφήνει περίτεχνα κάποια σημεία ακάλυπτα!









http://modernastaxtopouta.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...