Wednesday, February 23, 2011

Yιοθέτησε το sexy chic μακιγιάζ της January Jones.

Η January Jones αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα fashion icon του Hollywood. Έχει γίνει γνωστή από τη σειρά  Mad Men και από ταινίες όπως το Unknown. Ξεχωρίζει γιατί παρόλο που είναι εντυπωσιακά όμορφη,
δεν αρκείται σε αυτό και πάει την εικόνα της ένα βήμα παραπέρα δίνοντας έμφαση στο μακιγιάζ της και τονίζοντας τα χείλια της με ένα chic sexy τρόπο.












Τέρμα οι κύκλοι!

Ξεκινάμε και αυτήν την εβδομάδα με ένα μακιγιάζ που λατρέψαμε, γι' αυτό άλλωστε στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι αφού βάλεις κάποια ενυδατική, να βάλεις το σωστό concealer όπου πρέπει. Χρησιμοποίησε το Stick Correcteur Corail της Avene (€14.00) για τέλεια κάλυψη. Με το πράσινο θα καλύψεις τις κοκκινίλες, και το πιο ανοιχτό χρώμα θα το χρησιμοποιήσεις για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους.








Shiny Times!

Το επόμενο που έχεις να κάνεις είναι αφού βάλεις πούδρα, να βάλεις την Palette Mettalic Colorama του YSL (€58.55) για να δώσεις λάμψη στα ζυγωματικά σου και να γίνει το μακιγιάζ σου πιο sexy...













Colored Eyes

Θα βάλεις τη χρυσή σκιά από την παλέτα Wild Violet της Estee Lauder (€54.00) σε όλο το κινητό βλέφαρο για να δώσεις λάμψη και ένταση. Με ένα καθαρό πινέλο θα απλώσεις προς τα πάνω και έξω για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα και φυσικό τελείωμα.











Magic Lashes

Ένα μακιγιάζ που δεν έχει καθόλου μολύβι χρειάζεται μια πολύ έντονη μάσκαρα για να δώσει βάθος και ένταση στο βλέμμα. Χρησιμοποίησε την Lash Architect 4d της L'oreal (€15.00) η οποία είναι πλούσια σε 4d ίνες που χτίζουν σταδιακά όγκο στις βλεφαρίδες με κάθε πέρασμα.















Luscious Lips

Για το τέλος αφήσαμε το έντονο πορτοκαλί κραγιόν. Χρησιμοποίησε το Pure Color Melon της Estee Lauder (€25.00) και δώσε το απόλυτο χρώμα της άνοιξης στα χείλια σου ακόμα και τώρα, στην καρδιά του χειμώνα!

















tlife.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...