Sunday, February 27, 2011

Τα καλύτερα χτενίσματα Oscar των τελευταίων χρόνων!

Συζητώντας με make up artists και hair stylists, πολλοί πριν κάνουν manicure- pedicure, botox, θεραπείες αδυνατίσματος, οι stars έχουν πειραματιστεί με το make up και τα μαλλιά που θα υποστηρίξουν την μεγάλη βραδιά των Oscar. Την ίδια μέρα δε,
παιρνούν κατά μέσο όρο μια με δύο ώρες με το πιστολάκι και άλλες τόσες με τα μαγικά πινέλα των make up artists προτού περπατήσουν στο κόκκινο χαλί.

Απόψε και όσο εμείς θα απολαμβάνουμε ένα ακόμη beauty sleep, στον πλανήτη Hollywood οι stars θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα διεκδικούν μια θέση στα fashion & beauty blogs. Εμείς δίνουμε Όσκαρ των καλύτερων χτενισμάτων μέχρι τώρα!



Kate Winslet

To 2009, λίγο πριν παραλάβει το όσκαρ καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στην ταινία "Reader", η Kate Winslet είχε πάρει ένα ακόμη όσκαρ: αυτό των ultra glamorous μαλλιών. Με επιρροές από την δεκαετία του '40, το χτένισμα της Kate με τους καλοσχηματισμένους κυματισμούς έμοιαζαν να είναι σμιλευμένο από αρχιτέκτονα!








Penelope Cruz

To 2009 η Penelope Cruz κερδίζει όσκαρ για την ερμηνεία της στο "Vicky, Christina, Barcelona" όπου έπαιζε με τον νυν σύζυγό της, Javier Bardem. Εκείνη είναι ενθουσιασμένη με το μικρό αγαλματίδιο, εμείς με το χτένισμά της! Και παρόλο που τα χαμηλά, sleek σινιόν είναι συνηθισμένα για το κόκκινο χαλί, της Penelope της πήγαινε τόσο(!), ενώ θύμιζε κάτι από Audrey Heypborn! Ίσως και αυτή να ήταν η πηγή έμπνευσής της.





Charlize Theron

Στην 76η απονομή των όσκαρ το 2004 η Charlize Theron έφερε στο κόκκινο χαλί αέρα άλλης δεκαετίας. Με τους ανάλαφρους κυματισμούς της με έμπνευση από τα 20's, η Charlize θύμισε έντονα στάρλετ άλλων δεκαετιών. Η εμφάνισή της δε, καμία σχέση με το Monster- ταινία για την οποία ήταν υποψήφια για όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου.







Jessica Alba

Στην τελετή των όσκαρ το 2008 η Jessica Alba βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Παρόλα αυτά, ήταν πιο λαμπερή από ποτέ! Το καλύτερο κομμάτι της εμφάνισής της, τα μαλλιά της! Με αρχαιοελληνικές επιρροές οι πλεξίδες της που κατέληγαν σε ένα χαμηλό σινιόν έκαναν τις υπόλοιπες κυρίες του red carpet να συζητούν μεταξύ τους για το look της. Και κάτι σημαντικό: τότε οι πλεξίδες ακόμη δεν συγκαταλέγονταν ανάμεσα στα hot trends. Ήταν επομένως από τις πρώτες stars που τις πίστεψαν και τις ανέδειξαν!




Heidi Klum

Mπορεί να μην είναι ηθοποιός, μπορεί να μην είναι καν προτεινόμενη για όσκαρ. Όμως το 2008 η Heidi Klum έστρεψε όλα τα flash άνω της και στο πιο-ψηλό-και-με-όγκο bouffant δεν γίνεται! Το συγκεκριμένο χτένισμα λέγεται ότι πήρε περισσότερο από δύο ώρες. Σε απλά ελληνικά, είναι ένα χτένισμα που ναι μεν εντυπωσιάζει, αλλά προϋποθέτει ραντεβού με έναν πολύ καλό hair stylist για να έχεις το αποτέλεσμα αυτό.






Julia Roberts

To 2001 η Julia Roberts κέρδισε το Όσκαρ 1ου γυναικείου ρόλου για το "Erin Brokovich". Στην ομορφιά όμως κέρδισε ένα ακόμη όσκαρ, αυτό του best hair styling. Με αυστηρή χωρίστρα, χαμηλό σινιόν και έντονο κρεπάρισμα στην κορυφή, το sleek χτένισμά της συζητήθηκε (και... ζητήθηκε!) από πολλές άλλες stars!









Angelina Jolie

H Angelina Jolie απεχθάνεται τις υπερβολές και κερδίζει τις εντυπώσεις με τις ήσυχες επιλογές της. Το 2009 ήταν η ασυναγώνιστη παρουσία του red carpet επιλέγοντας ελαφρείς κυματισμούς με ένα ρομαντικό half up με ελάχιστο όγκο στην κορυφή. Plus: το συγκεκριμένο στιλ επιτρέπει σε ακριβά ή λαμπερά σκουλαρίκια να αναδειχθούν όπως και έγινε εδώ!








tlife.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...