Sunday, January 23, 2011

Πώς να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα!


Το βλέμμα και τα χείλη είναι τα πιο δυνατά σημεία του προσώπου μας τα οποία τραβούν αμέσως την προσοχή. Οι περισσότερες, όμως, από εμάς θεωρούν ότι τα μάτια τους δεν είναι αρκετά μεγάλα με αποτέλεσμα να "χάνονται" πίσω από τη μάσκαρα και τη σκιά.

Ο make up artist, Δημήτρης Σταματίου μας δείχνει όλα τα steps για να πετύχουμε το ιδανικό look που θα δώσει ένταση στο βλέμμα μας. Βήματα εύκολα και πρακτικά που η καθεμία από εμάς μπορεί να ακολουθήσει στο σπίτι......




What to know

 
Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι έχουν μικρά μάτια, χωρίς απαραίτητα αυτό να ισχύει. Κι όμως, υπάρχουν μικρά και απλά tricks τα οποία μπορείς να εφαρμόσεις στο μακιγιάζ σου και να πετύχεις πιο ανορθωμένο βλέμμα και μεγαλύτερα μάτια. Τα μοιραζόμαστε μαζί σου!











Βήμα 1

 
Απλώνουμε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια bronze σκιά. Αν δεν έχουμε, μια πούδρα μπορεί να έχει το ίδιο effect. Αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε μολύβι σε όλο το περίγραμμα του ματιού γιατί αυτό το trick κλειδώνει το σχήμα τους και κάνουν τα μάτια μας να δείχνουν μικρότερα.
  






Βήμα 2

 
Κόβουμε ένα μικρό μέρος από ψεύτικες βλεφαρίδες και το κολλάμε στην εξωτερική γωνία του ματιού και μόνο. Το tip αυτό θα δώσει ένα up στο βλέμμα μας, χωρίς όμως το αποτέλεσμα να δείχνει ψεύτικο.

Βήμα 3

 
Ενοποιούμε τις ψεύτικες με τις φυσικές μας βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας μάσκαρα για μήκος. Δύο στρώσεις αρκούν.

Βήμα 4

 
Χρησιμοποίησε μια σκούρα καφέ σκιά σε μορφή mousse για να διαγράψεις την εξωτερική γωνία και το κόκαλο του ματιού. Η σκιά σε μορφή mousse δημιουργεί όμορφες γυαλάδες που φωτίζουν τα μάτια και τα κάνουν να δείχνουν μεγαλύτερα. Γενικά, καλό είναι να αποφεύγουμε τις ματ υφές.








Βήμα 5

 
Συνεχίζουμε με λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Ένα ακόμη trick που κάνει τα μάτια μας να δείχνουν μεγαλύτερα.
  














Βήμα 6

 
Χτενίζουμε τα φρύδια μας με ανοδική φορά και τους δίνουμε περισσότερο όγκο με ένα μολύβι στον ίδιο τόνο με των φρυδιών μας. Τα φρύδια είναι μέρος των ματιών μας και σε συνδυασμό με το υπόλοιπο μακιγιάζ στρέφουν τα βλέμματα στο σημείο αυτό.

Τα μάτια μας δείχνουν μεγαλύτερα!

 
Δεν χρειάζονται υπερβολές! Χρησιμοποιώντας λευκό μολύβι, μισές ψεύτικες βλεφαρίδες και shiny σκιές καταφέραμε να δώσουμε στο βλέμμα μας την ένταση που πρέπει και να τα κάνουμε να δείχνουν μεγαλύτερα. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι η τέλεια λύση για όλες τις ώρες της ημέρας. Για το βράδυ, αν θέλεις πιο έντονο αποτέλεσμα απλώς χρησιμοποίησε πιο σκούρα σκιά για το κόκαλο του ματιού και δώσε ένταση στα ζυγωματικά και τα χείλη σου. 




tlife.gr





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...