Saturday, January 29, 2011

Υιοθέτησε το μακιγιάζ της Leighton Meester

Τη Leighton Meester τη γνωρίσαμε από τη σειρά Gossip Girl και την έχουμε συνηθίσει να έχει τα μαλλιά της ελεύθερα, με ελαφριές μπούκλες και να δίνει ένταση στο βλέμμα. Εδώ μας δείχνει ένα διαφορετικό στυλ που δίνει ένταση στα χείλια και απαιτεί εντελώς natural μάτια, θα το αντιγράψεις για μια βραδινή σου έξοδο.....















Φυσική Κάλυψη

Το πρώτο βήμα για να κάνεις το μακιγιάζ της Leighton Meester είναι να βάλεις ένα foundation σε υγρή μορφή σε όλο σου το πρόσωπο και να το απλώσεις με ένα πινέλο για Makeup. Να προσέξεις να μη βάλεις μεγάλη ποσότητα γιατί θα δημιουργηθούν γραμμές. Δοκίμασε το Natural Velvet από Seventeen (€16.90) για ομοιόμορφη τέλεια κάλυψη.











Σκιάσου!

Με ένα πινέλο για σκιά βάλε μια ανοιχτή ροδακινί σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και έπειτα με ένα πινέλο blender άπλωσε τη σκιά προς το φρύδι, με αυτόν τον τρόπο η σκιά θα φαίνεται πιο φυσική και θα σβήνει με ένα πιο natural τρόπο. Δοκίμασε την παλέτα A TArtan Tale από MAC (€45.00) που περιέχει σκιές σε φυσικά χρώματα.










Tiger Lashes

Βάλε μάσκαρα για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου αλλά και για βλεφαρίδες με καμπύλη για πιο sexy αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε τη Lash Queen Extravaganza της Helena Rubinstein (€32.00) για μακριές έντονες βλεφαρίδες αλλά και για την υπέροχη fashion συσκευασία της.












Blush you!

Όπως η Leighton Meester έτσι κι εσύ θα πρέπει να δώσεις χρώμα στο πρόσωπό σου με ένα ρουζ και μία λάμψη. Χρησιμοποίησε το Le Prisme Blush από Givenchy (€43.90) για να δώσεις ένταση ψηλά στα μήλα σου, στο μέτωπό σου κοντά στη γραμμή των μαλλιών, μόνο αν το μέτωπό σου είναι μεγάλο, στη μύτη αλλά και στο πηγούνι.










Ολόγυρα!

Θα χρησιμοποιήσεις το lipliner για να φτιάξεις το σχήμα των χειλιών σου ή και για να τα μεγαλώσεις, αλλά να προσέξεις τις υπερβολές. Με ένα μολύβι όπως το Luxury Lip Liner από Avon (€3.20) θα βάλεις στο περίγραμμα των χειλιών σου και όπου υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το διορθώσεις χωρίς να ξεφεύγεις πολύ από το σχήμα σου.











Έντονα Χείλη.

Με ένα πινέλο για τα χείλια θα απλώσεις το κραγιόν σου με απαλές κινήσεις. Αν κάνεις κάποιο λάθος αφαίρεσε τα υπολείμματα με μια μπατονέτα και βάλε πάλι λίγο foundation. Χρησιμοποίησε το Rouge Volupte Perle από YSL (€31.19) για να αποκτήσεις κι εσύ το υπέροχο χρώμα που έχει η Leighton Meester στα χείλια της.


























tlife.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...