Tuesday, January 25, 2011

Το ιδανικό μακιγιάζ για καστανές,κοκκινομάλλες και ξανθές καλλονές!

 Ανακάλυψε ποιο σου ταιριάζει.............








 ΚΑΣΤΑΝΕΣ

Πενέλοπε Κρουζ , Κιμ Καρντάσιαν ή Μόνικα Μπελούτσι; Όλες οι παραπάνω καλλονές έχουν ένα βασικό κοινό σημείο: είναι καστανές! Και τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι πολύ τυχερές αφού έχουν άπειρες επιλογές όταν πρόκειται για μακιγιάζ! Διάβασε παρακάτω ποιο είναι εκείνο το μακιγιάζ που θα απογειώσει την ομορφιά σου!
Γενικά: αν είσαι καστανή ( από ανοιχτό μέχρι πολύ σκούρο) έχεις ένα κάρο επιλογές στο μακιγιάζ σου. Το κλειδί είναι να ισορροπήσεις το σκούρο των μαλλιών σου με απαλό και ζεστό μακιγιάζ. Μην ξεχνάς ότι μπορείς και με πολύ λίγο μέηκ-απ το πρωί να ακτινοβολείς λάμψη ενώ το βράδυ με τη βοήθεια του έντονου μακιγιάζ στα μάτια να μεταμορφωθείς στην απόλυτη θεά!
Η Κιμ Καρντάσιαν λέει ναι  στο σμόκι και εντυπωσιάζει!
Η Κιμ Καρντάσιαν λέει ναι
στο σμόκι και εντυπωσιάζει!
Καστανή του εσπρέσο: το απόλυτο κλειδί του μακιγιάζ σου είναι τα έντονα και ζωηρά κόκκινα χείλη! Αν έχεις ανοιχτό δέρμα τότε οι απαλές αποχρώσεις του ανοιχτού καφέ, ροδακινί και τα ουδέτερα χρώματα είναι με το μέρος σου! Αν είσαι πιο σκουρόχρωμη τότε οι ζεστές αποχρώσεις του μελιού και της καραμέλας σου ταιριάζουν γάντι!
Σοκολατένια καστανά: αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή (σε μεσαίους προς σκούρους τόνους ) θα πρέπει να βάλεις στο μακιγιάζ σου τους τόνους του μελιού για να εντυπωσιάσεις. Ξέχασε τις σκιές με ασημί απόχρωση που θα σε κάνουν να δείχνεις σαν ψεύτικη ειδικά κατά τη διάρκεια της μέρας! Πολύ κολακευτικό για τα χρώματα σου είναι το καφέ άι-λάινερ και σκιά ματιών!
Καραμελωμένη ομορφιά: αν είσαι πιο "ανοιχτόχρωμη" καστανή τότε οφείλεις να επιλέξεις πιο έντονο μακιγιάζ! Το συγκεκριμένο χρώμα θέλει οπωσδήποτε να τονίσεις αρκετά το μακιγιάζ σου. Το διακριτικό μακιγιάζ άφησε το στην άκρη και τόλμησε να εντυπωσιάσεις με  είναι ένα πιο γεμάτο χρώμα στα χείλη όπως το κόκκινο ή με ένα έντονο σμόκι! Απλά επίλεξε κάθε φορά ένα σημείου του προσώπου σου που θα τονίσεις για να μη βρεθείς στην αντίπερα όχθη!
Φυσικό μακιγιάζ για πάντα: όχι μόνο το natural look -σχεδόν nude- είναι τρέντι αλλά αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά σου αν είσαι καστανή , άσχετα με την απόχρωση που έχεις. Αψεγάδιαστη επιδερμίδα, παλ χείλη σαν φυσικά και σκιά σε μπεζ απόχρωση είναι τα συστατικά για το πιο πετυχημένο φυσικό λουκ! Πρόκειται για ένα λουκ που σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στον καφέ και δηλώνει πάνω από όλα ένα πράγμα για εσένα: ότι είσαι φυσικά καλλονή χωρίς να έχεις την ανάγκη για κραυγαλέες δηλώσεις μακιγιάζ!
Τόλμησε να εντυπωσιάσεις με την πιο φυσική εκδοχή του εαυτού σου και δεν γλιτώνεις το να σε φωνάζουν: "black beauty" !




ΞΑΝΘΕΣ 


Το ξανθό είναι το χρώμα που πολλές πόθησαν και λίγες τελικά καταφέρνουν να λανσάρουν επιτυχώς. Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζένιφερ άνιστον, Κριστίνα Αγκιλέρα είναι λίγες μόνο από τις διάσημες ξανθές που πίνεις νερό στο όνομα τους; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις με το ιδανικό μακιγιάζ για εσένα που είσαι ξανθούλα!
Η Σιένα Μίλερ ξέρει καλά πώς με το χρυσο-ξανθό μαλλάκι της πρέπει να χαρίζει στα  μαγουλάκια της ροδακινί όψη!
Η Σιένα Μίλερ ξέρει καλά πώς
με το χρυσο-ξανθό μαλλάκι της
πρέπει να χαρίζει στα
μαγουλάκια της ροδακινί όψη!

Γενικά: αν είσαι ξανθούλα το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί 5 στα 10 κεφάλια θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν. Τι να κάνεις για να σε κοιτάξουν και τα 10; Τόλμησε να εντυπωσιάσεις με το μακιγιάζ σου! Η αλήθεια είναι ότι το μακιγιάζ ειδικά εσένα έχει την τάση να σε αλλάζει τελείως: αρκεί να ξέρεις ποια απόχρωση ξανθού έχεις στα μαλλάκια σου: πλατινέ, χρυσό-ξανθό ή μήπως ψυχρό ξανθό;

Πλατίνα μου: αν το μαλλάκι σου είναι πλατινέ αυτό σημαίνει ότι δε φοβάσαι να τραβήξεις το βλέμμα και να τους αφήσεις όλους με το στόμα ανοιχτό! Ξέχασε τις αποχρώσεις του χαλκού στα μάτια , τα χείλη και τα μάγουλα σου. Τώρα  οι ασημί αποχρώσεις γίνονται το όνειρο σου και δε θα τις βγάζεις από τα ματάκια σου. Ακόμη και στα λιπ-γκλος με λάμψη προτίμησε να ιριδίζει στο ασημί του για να ταιριάζει ακόμη περισσότερο με την πλατίνα στα μαλλάκια σου.  Τα ροζ και κόκκινα κραγιόν καλό είναι να βρίσκονται μόνιμα στην τσάντα σου!
Η Γκουέν Στεφάνι  ξέρει τι κάνει αφού έχει μόνιμα στην τσάντα της ένα κόκκινο κραγιόν!
Η Γκουέν Στεφάνι ξέρει τι κάνει
αφού έχει μόνιμα στην τσάντα
της ένα κόκκινο κραγιόν!

Τιπ: μην το παρακάνεις με τα φρύδια σου! Αν έχεις πολύ σκουρόχρωμα φρύδια , η βαφή γίνεται κολλητή σου φιλενάδα τουλάχιστον για όσο έχεις αυτό το χρώμα στα μαλλιά. Αν έχεις μαύρα φρύδια βάψε τα σε καστανή απόχρωση ή με μολύβι φρυδιών ή με βαφή.

Χρυσομαλλούσα: το χρυσό-ξανθό είναι μια απόχρωση που «γλυκαίνει» τα χαρακτηριστικά σου και σου χαρίζει εύκολα strawberry sweet ύφος! Τα ροζ κραγιόν με μια δόση χρυσού μέσα τους αλλά και τα ρουζ σε ροδακινί και ροζ-χρυσή απόχρωση είναι ότι πρέπει για να ενισχύσουν την γλυκιά σου όψη. Τα σκούρα μοβ(σχεδόν δαμασκηνί) αλλά και τα παλ μοβ είναι ότι πρέπει για το μακιγιάζ των ματιών σου και ταιριάζουν τέλεια με την χρυσή απόχρωση των μαλλιών σου!

Σα φυσικό ξανθό ή αλλιώς της άμμου: είτε γεννήθηκες ξανθούλα( ξέχασε αυτά που λένε όσοι ζηλεύουν το χρώμα σου για τις φυσικές ξανθές), είτε απλά βάφεις τα μαλλάκια σου στο φυσικό ξανθό τότε δεν έχεις παρά να βάλεις το μελί και το χρώμα της καραμέλας στο μακιγιάζ σου. Ξέχασε την τερακότα γιατί είναι πολύ άχρωμη απόχρωση που δε σου ταιριάζει καθόλου. Τόλμησε να τονίσεις το μάτι σου με χρυσό και σαμπανί μολύβι και δες το μακιγιάζ σου να απογειώνεται!

Μην ξεχνάς ότι το πιο εντυπωσιακό χρώμα της χρωματικής παλέτας στα μαλλιά σου ανήκει και με τα κατάλληλα εργαλεία μακιγιάζ θα αναδεχθείς στον απόλυτο ξανθό άγγελο!

 ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΕΣ

Είσαι φλογερή κοκκινομάλλα και θέλεις να δείξεις ακόμη πιο σέξι; Το κατάλληλο μακιγιάζ θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τη σέξι πλευρά του εαυτού σου και να ξεχωρίσεις ανάμεσα από το πλήθος. Διάβασε παρακάτω ποια σύνεργα μακιγιάζ έχεις με το μέρος σου και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις!
Γενικά: το κόκκινο μπορεί να είναι ένα "δύσκολο" χρώμα όμως είναι και πολύ εντυπωσιακό. Από το πυρόξανθο ως το βαθύ κόκκινο σχεδόν βυσσινί το χρώμα του πάθους κόβει την ανάσα στα μαλλάκια σου. Ακόμη και οι πιο διακριτικές αποχρώσεις του κόκκινου τραβούν τα βλέμματα χωρίς μεγάλη προσπάθεια από μεριάς σου. Παρακάτω θα βρεις ποιο είναι το μακιγιάζ που θα αναδείξει καλύτερα την απόχρωση του κόκκινου που έχεις.
Η Άσλει Σίμπσον λέει ναι στις ροδακινί αποχρώσεις και κερδίζει!
Η Άσλει Σίμπσον λέει ναι στις
ροδακινί αποχρώσεις και κερδίζει!
Ανοιχτό κόκκινο: οι αποχρώσεις του ροδακινί είναι ότι πρέπει τόσο για τα χείλη όσο και για τα μάτια σου και καλά θα κάνεις να τις προτιμήσεις όχι μόνο το καλοκαίρι! Οι αποχρώσεις του ροζ σου ταιριάζουν επίσης αλλά και μια δόση χρυσού δίνει την απαραίτητη λάμψη στο προσωπάκι σου! Μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από τις αποχρώσεις του καφέ και του μοβ ενώ προτίμησε τις ασημί σκιές για τα ματάκια σου ειδικά για τις βραδινές σου εξόδους!
Μεσαία κοκκινομάλλα: τα "ζεστά" καφέ και οι αποχρώσεις του μελιού αναδεικνύουν την ομορφιά σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι η τσάντα σου πρέπει να έχει τέτοιες σκιές! Μην φοβηθείς να τονίσεις λιγάκι τα χείλη σου με έντονο κραγιόν που εξισορροπήσει τέλεια με το χρώμα των μαλλιών σου! Οι αποχρώσεις του μανταρινί με δόσεις χρυσού σου ταιριάζουν άψογα και καλά θα κάνεις να  τις προτιμάς τόσο για το πρωινό όσο και για το βραδινό σου μακιγιάζ!
Διαχρονικό τιπ: ο χρυσός κανόνας της μόδας "less is more"  ισχύει φυσικά και εδώ και καλά θα κάνεις να μην το παρακάνεις με το χρυσό το πρωί στο γραφείο γιατί όλοι θα πιστεύουν ότι απλά δεν ξεβάφτηκες από χθες το βράδυ!
Βαθύ κόκκινο: το natural look στο μακιγιάζ φτιάχτηκε για εσένα! Τώρα μπορείς να κυκλοφορήσεις σχεδόν άβαφτη -βάζοντας λίγο κονσίλερ, πούδρα και λίγο διάφανο λιπ-γκλος- και να εντυπωσιάσεις!
Φακίδες: αν είσαι κοκκινομάλλα με τα όλα τις (δηλαδή αρκετές σέξι φακιδούλες) να ξέρεις ότι οι μέρες που τις κάλυπτες για να μη φαίνονται καθόλου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! Ξέχασε το βαρύ μέηκ-απ και το κονσίλερ για να καλύψεις τις φακίδες σου και άφησε τις να τις θαυμάσει όλος ο κόσμος!


http://www.womenonly.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...