Friday, January 28, 2011

Extra colour shot! Τόλμησε αξεσουάρ σε έντονο χρώμα... Είναι must!


Πόσο συχνά ξυπνάς χωρίς καλή διάθεση, φοράς το τζιν σου, το μαύρο πουλόβερ σου και φεύγεις για τη δουλειά; Λάθος! Άλλαξε την ψυχολογία σου βάζοντας χρώμα στη ζωή σου! Η αγορά σου προσφέρει μια ευκαιρία μόδας και φυσικά μια ευκαιρία χαράς...


Παίξε με τα αξεσουάρ και θα δεις ότι σε λίγα λεπτά, κοιτώντας τη λεμονί τσάντα σου θα νιώθεις περιέργως όμορφα. Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Ένα ζευγάρι παπούτσια ή μια τσάντα αρκεί...

Γόβες Zara 9.99 ευρώ
Ξεκίνα με ένα ζευγάρι κόκκινα ψηλοτάκουνα! Συνδύασέ τα με το τζιν σου και με ένα λευκό τοπ για το γραφείο και με το LBD σου για βράδυ! Η τέλεια πινελιά στο στιλ σου και το τέλειο "τυράκι" για το αγόρι σου.



Τσάντα Marc By Barc Jacobs 300 ευρώ
Πόσο μπορεί να ανέβει η διάθεση σου μόνο με μια τσάντα! Είναι τόσο έντονη που μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με τα πάντα! Εάν είσαι θαρραλέα φόρεσέ την με πράσινα ή μωβ παπούτσια και καμηλό κάπα. Διαφορετικά, αρκέσου σε μια μόνο έντονη νότα στο σύνολο.

Christian Louboutin 460 ευρώ
O καλύτερος τρόπος για να αναβαθμίσεις το παλιό σου φόρεμα και να μαγνητίσεις τα αντρικά βλέμματα. Ο βασιλιάς των τακουνιών Christian Louboutin συνδυάζει το μοβ με το κόκκινο και το στιλ ανεβαίνει επίπεδο.


Τσάντα TORY BURCH 275 ευρώ
Δώσε μια girly νότα στο look σου με μια φούξια τσάντα μεσαίου μεγέθους! Κράτα τις τονικές ισορροπίες στο υπόλοιπο outfit! Κάνε την τσάντα πρωταγωνιστή...




Γόβες Steve Madden, NAK
Το ιδανικό ζευγάρι για να συνδυάσεις με καμηλό παντελόνι ή άσπρο φόρεμα! Μην φοβηθείς να φορέσεις μια ανοιξιάτικη απόχρωση στην καρδιά του χειμώνα!







Gina Slouchy Bag, Accessorize 43 ευρω

 

 

 Φουλάρι Neon Paisley, Accessorize 24.90 ευρώ

 Γόβες Schutz 165 ευρώ





 Βραχιόλι Αlexi Αndriotti 8.90 ευρώ




Koλιέ Maslinda.gr

Το χειροποίητο κολιέ  δείχνει πιο κομψό κάθε σου top με μία απλή κίνηση,από  δέρμα σε 3 χρώματα και έτοιμο και για τα ανοιξιάτικα ρούχα σου.

ΤΙΜΗ: 35.00





 Τσάντα KΕΜ 17 ευρώ



Σκουλαρίκια Accessorize

Κρεμμαστά σκουλαρίκια με vintage αέρα. Συνδυάζονται με καφέ cocktail φόρεμα.

ΤΙΜΗ: 9.90


tlife.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...