Monday, January 24, 2011

Υιοθέτησε το μακιγιάζ της Ταμτα

Κινείται ανάμεσα στο μοιραίο vamp και το σκοτεινό με επιρροές από το Twilight. Το μακιγιάζ της Τάμτα με έντονα χείλη και γήινες αποχρώσεις στα μάτια είναι μια πολύ όμορφη λύση για τις βραδινές μας εξόδους.....















Back to basics!


Δημιούργησε μια ομοιόμορφη βάση που θα είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο θα κάνεις το μακιγιάζ σου. Ξεκίνησε με ένα make up και άπλωσέ το σε όλη την επιφάνεια του προσώπου σου χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου για να κάνεις πιο ωραία σβησίματα. Δοκίμασε το ολοκαίνουριο Teint Miracle της Lancome (€ 44.43) που δίνει διαφάνεια, λάμψη και το αποτέλεσμα μιας γυμνής επιδερμίδας, απαλλαγμένης όμως από σημάδια και ανομοιοχρωμίες.
Συνέχισε με concealer και ένα πουδράρισμα στα σημεία που βλέπεις να εμφανίζονται γυαλάδες.





Για το ματιών σου το χρώμα

 
...Θα χρειαστείς δύο διαφορετικές αποχρώσεις, μια γκρι και μια πορτοκαλί γι' αυτό είναι καλό να επενδύσεις σε μια παλέτα με σκιές που θα περιέχει αυτά τα χρώματα. Δική μας αγαπημένη είναι η νέα τετραπλή σκιά Sephora no 12, Cocktail on the Beach (€ 16.90). Πάρε την πιο σκούρα σκιά και γέμισε το κινητό βλέφαρο και τη ρίζα του κάτω βλεφάρου και συνέχισε με την πορτοκαλί την οποία θα απλώσεις με ανοδική φορά προς το τόξο του φρυδιού και την εξωτερική γωνία, ντεγκραντάροντας και σβήνοντας το χρώμα. Αν θέλεις πιο έντονο αποτέλεσμα, γέμισε με μαύρο μολύβι το εσωτερικό του βλεφάρου όπως έκανε εδώ η Τάμτα.





Βλεφαρίδες με ένταση

 
Άπλωσε μάσκαρα κοιτώντας προς τα κάτω και τοποθετώντας το βουρτσάκι της μάσκαρα πολύ κοντά στη ρίζα των βλεφαρίδων. Ακολούθησε κινήσεις “ζικ-ζακ”. Δοκίμασε την Phenomen Eyes Effet Extension της Givenchy που σου εξασφαλίζει ικανοποιητικό μήκος.








Χείλη: η σωστή απόχρωση

 
Τα έντονα κραγιόν έκαναν δυναμικό comeback. Ποια, όμως, είναι η σκούρα απόχρωση που θα σε κολακέψει και θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου;Εδώ η Τάμτα φορά ένα κόκκινο κραγιόν με αρκετό καφέ. Το Fabulous Felines Leopard Luxe Lipstick, απόχρωση Drive Me Wild των MAC (€ 17.50) είναι πολύ κοντά στην απόχρωση της Τάμτα.











Ζυγωματικά και μήλα

 
Επίλεξε ένα βερικοκί ρουζ και άπλωσε με ένα φαρδύ πινέλο ξεκινώντας από τα μήλα και καταλήγοντας ψηλά στα ζυγωματικά, σβήνοντας παράλληλα προς το περίγραμμα του προσώπου. Το Flawless Perfection Blush Subtle Amber no 245 της Max Factor (€ 15.44) είναι το ιδανικό.










Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!

 
Ανάδειξε το συγκεκριμένο look με το κατάλληλο βερνίκι! Το ολοκαίνουριο βερνίκι σε απόχρωση Gipsy no 17 των Sephora (€ 4.90) θα λατρευτεί από όλες μας! Η Τάμτα έχει μια αντίστοιχη απόχρωση στα νύχια της.
  











tlife.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...