Friday, January 28, 2011

Υιοθέτησε το μακιγιάζ της Mandy Moore

H Mandy Moore ξεκίνησε ως τραγουδίστρια και μετέπειτα ηθοποιός από πολύ μικρή ηλικία. Το καλό είναι πως απέφυγε να ακολουθήσει τα χνάρια άλλων συνομήλικων pop stars και έχει καταφέρει....
να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους στην προσωπική της ζωή. Ξεχωρίζει για το στυλ της, ενώ το μακιγιάζ της μας αρέσει πολύ γιατί είναι λαμπερό και θηλυκό χωρίς να είναι υπερβολικό.











High Definition!

Ξεκινάμε όπως πάντα με μια σωστή βάση. Πρώτα θα απλώσεις σε όλο σου το πρόσωπο χρησιμοποιώντας το κατάλληλο πινέλο, το HD Foundation της Makeup Forever (€29.47) το οποίο σου προσφέρει τέλεια κάλυψη και διάφανο αποτέλεσμα.

I've got the pow(d)er!

Το επόμενο βήμα είναι η πούδρα. Θα χρησιμοποιήσεις την Poudre Mosaique Eclat της Avene (€20.70) για να αποφύγεις τις γυαλάδες και για ένα τέλειο ματ αποτέλεσμα. Προσπάθησε να επιλέξεις μία απόχρωση όσο γίνεται πιο κοντά στο φυσικό σου χρώμα και βέβαια δεν χρησιμοποιούμε ποτέ την ίδια πούδρα τον χειμώνα και το καλοκαίρι.

Τέλεια Φρύδια!

Όπως βλέπεις η Mandy Moore έχει τέλεια φρύδια. Για να έχεις κι εσύ το ίδιο αποτέλεσμα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σχηματίσεις και να γεμίσεις τα φρύδια σου με το μολύβι Instant Lift Brows της Clinique (€19.50) και έπειτα με την άλλη πλευρά του που περιέχει το highlighter, θα σχηματίσεις το τόξο σου.

Ντρέπομαι...!

Το ρουζ που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να είναι κάπως πιο έντονο, με φυσικό πάντα αποτέλεσμα. Εμείς σου προτείνουμε το Creamy Blush της Max Factor (€15.42) γιατί μας αρέσει η κρεμώδης υφή του και η απλή εφαρμογή του, καθώς μπορείς να το απλώσεις με τα δάχτυλά σου.

Eyeshadow me!

Η σκιά που φοράει η Mandy Moore είναι απαλή και σχεδόν έχει το χρώμα του δέρματος. Εσύ χρησιμοποίησε την Pure Color της Estee Lauder (€24.90) καθώς έχει την ιδανική απόχρωση για το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Θα την απλώσεις σε όλο το κινητό σου βλέφαρο και έπειτα με ένα καθαρό πινέλο με ανοιχτές τις τρίχες του θα σβήσεις τις άκρες για να ενωθεί η σκιά πιο μαλακά με το δέρμα.

My Lashes!

Για να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ των ματιών σου πρέπει να βάλεις μια μάσκαρα που να κάνει τις βλεφαρίδες έντονες και μακριές. Η μάσκαρα για τη δουλειά αυτήν δεν είναι άλλη από την Hypnose Drama της Lancome (€33.10) η οποία εκτός από ένταση και μήκος, δίνει και όγκο στις βλεφαρίδες, για ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Ένα γλυκό φιλάκι!

Το κραγιόν που θα ολοκληρώσει με επιτυχία το μακιγιάζ σου δεν είναι άλλο από το Ultra Gloss του Dior (€26.93), καθώς έχει αυτό ακριβώς το θηλυκά γλυκό αποτέλεσμα που έχει και το κραγιόν της Mandy Moore, ενώ το βουρτσάκι του σε βοηθάει να το απλώσεις με ακρίβεια.
tlife.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...