Monday, January 24, 2011

Ξανθιές με σκούρα επιδερμίδα: τα λάθος και τα σωστά κραγιόν!

Μερικές εβδομάδες πριν είχαμε μιλήσει για τα κραγιόν που ταιριάζουν σε ξανθιές με ανοιχτή επιδερμίδα (δες εδώ το σχετικό θέμα). Τότε σου είχαμε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψουμε με το αντίστοιχο θέμα, μιλώντας αυτή τη φορά για τα κραγιόν εκείνα που κολακεύουν τις ξανθιές με σκούρα επιδερμίδα,
να βρούμε μαζί ποια κραγιόν πρέπει να απορρίψεις και γιατί, αλλά και ποια κραγιόν θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου. Πριν, όμως, θα ρίξουμε μια ματιά στις ελληνίδες και διεθνείς stars με αυτά τα χαρακτηριστικά. Έχουν επιλέξει τις σωστές αποχρώσεις για τα χρώματά τους ή μήπως όχι;











Ελένη Φουρέιρα



Η Ελένη Φουρέιρα έχει επιλέξει ένα γλυκό ροζ- φουντουκί τόνο που κολακεύει τα χαρακτηριστικά της χωρίς να κάνει αντίθεση με τον τόνο της επιδερμίδας της.

Ελεονώρα Μελέτη



Στην ίδια επιλογή κινήθηκε και η Ελεονώρα η οποία επέλεξε ένα glossy κραγιόν σε nude χρώμα και το οποίο συνδύασε πολύ σωστά με smokey μάτια.

Leona Lewis



Η Leona Lewis τολμά με ένα φούξια κραγιόν σε ψυχρό τόνο και το συνδύασε με ροδακινί ρουζ. Το αποτέλεσμα είναι το κραγιόν να σκληραίνει τα χαρακτηριστικά της. Ένα έντονο κραγιόν σε τόνους του πορτοκαλί θα την κολάκευε πιο πολύ.

Nicole Richie



Aπαλό nude κραγιόν και διαφανές lip gloss είναι η πολύ safe επιλογή της πολυσυζητημένης star.


Λάθος απόχρωση: ψυχροί τόνοι του ροζ

 
Οι ψυχροί τόνοι του ροζ πρέπει να αποφεύγονται από γυναίκες που έχουν ξανθά μαλλιά και σκούρα επιδερμίδα. Κάνουν πολύ σκληρό αποτέλεσμα σε σχέση με τα μαλλιά τους και δεν γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Επιπλέον, το χρώμα αυτό κάνει τα δόντια να δείχνουν ωχρά, ακόμη κι όταν δεν είναι!





Σωστή απόχρωση: τόνοι του ροζ με ροδακινί

 
Αν έχεις αντίστοιχα χρώματα και θέλεις να επιλέξεις έναν τόνο του ροζ, κινήσου σε ένα χρώμα που να έχει και αρκετό ροδακινί. Η απόχρωση αυτή έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τα χρώματά σου και δεν σκληραίνει το πρόσωπο.


Λάθος απόχρωση: τόνοι του φούξια

 
Μπορεί να δείχνει όμορφο, ωστόσο αν πρόκειται να επενδύσεις σε ένα εντονότερο χρώμα υπάρχουν επιλογές που σε κολακεύουν περισσότερο. Κάνε κλικ στην επόμενη εικόνα και δες ποιο κραγιόν θα σε αναδείξει πιο πολύ!








Σωστή απόχρωση: τόνοι του πορτοκαλί

 
Οι αποχρώσεις του πορτοκαλί είναι πιο γλυκές, εναρμονίζονται με την σκουρόχρωμη επιδερμίδα και τα ξανθά μαλλιά και δεν αλλοιώνουν το χρώμα των δοντιών, δημιουργώντας άσχημες αντιθέσεις.
  







Η απόχρωση πασπαρτού: ατόφιο κόκκινο!

 
Είναι το χρώμα πασπαρτού για ξανθιές και μελαχρινές! Το ατόφιο κόκκινο είναι ίσως το μοναδικό προϊόν που δημιουργεί την εντύπωση ενός ολοκληρωμένου μακιγιάζ ακόμη κι όταν φορεθεί μόνο του. Είσαι έτοιμη σε χρόνο ρεκόρ και δείχνεις στους άλλους ότι έχεις άποψη! Δοκίμασέ το!








tlife.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...