Wednesday, March 30, 2011

Θέλεις να μεγαλώσεις τα μάτια σου; Μπορείς με μόνο 2 προϊόντα!

8 στις 10 ελληνίδες δεν είναι ικανοποιημένες από το σχήμα των ματιών τους. Από αυτές, το μεγαλύτερο ποσοστό θεωρούν ότι διαθέτουν πολύ μικρά μάτια (ανήκω στο συγκεκριμένο ποσοστό!). Το ερώτημα είναι: υπάρχει λύση; Φυσικά, αφού το μακιγιάζ κάνει θαύματα!


Ο Τάκης Μαυριγιαννάκης μας δείχνει πώς μπορούμε να μεγαλώσουμε το βλέμμα μας χρησιμοποιώντας μόνο δύο προϊόντα. Και bonus tip: ποια είναι η σωστή τεχνική για να απλώσεις τη μάσκαρα;



What to know

 
Αν στην ερώτηση πιο είναι το πιο έντονο χαρακτηριστικό της εμφάνισής σου, τα μάτια σου είναι η τελευταία σκέψη που κάνεις τότε αυτό το how to θα γίνει το αγαπημένο σου! Δεν χρειάζεται να αφιερώσεις άπειρες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη σου (καμιά μας δεν έχει αυτή την πολυτέλεια!) ούτε να βγάλεις από το νεσεσέρ σου άπειρα προϊόντα. Δύο μόνο αρκούν. Απλώς κάνε κλικ στα επόμενα βήματα, ακολούθησε τις συμβουλές του Τάκη Μαυριγιαννάκη και δώσε στο βλέμμα σου ένταση ακόμα κι αν έχεις ασιάτικα χαρακτηριστικά.
  

Βήμα 1

 
Με ένα μαύρο μαλακό μολύβι όπως το Automatic Eye Pencil Duo της Estee Lauder σχημάτισε μια χοντρή γραμμή στο κινητό βλέφαρο. Μην σε ενδιαφέρει να την δημιουργήσεις σε απόλυτη ευθεία διότι σε επόμενο βήμα θα σβηστεί. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 2

 
Με ένα λεπτό τρίχινο πινέλο σβήσε το μολύβι προς τα πάνω. Για να το κάνεις σωστά, τράβηξε με το δάχτυλό σου το κινητό βλέφαρο προς τα πάνω.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 3 (Προαιρετικά)

 
Για περισσότερη ένταση στις βλεφαρίδες σου άπλωσε ένα lash primer.












Βήμα 4

 
Τώρα προχώρησε στη μάσκαρα. Η σωστή τεχνική είναι η εξής: αρχικά, κράτησε το μάτι σου χαμηλωμένο και άπλωσε μάσκαρα από πάνω προς τα κάτω.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 5

 
Ανασήκωσε το βλέμμα σου και άπλωσε το δεύτερο στρώμα από κάτω και προς τα έξω.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 6

 
Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με ένα ακόμη στρώμα μάσκαρα μόνο στις πλαϊνές βλεφαρίδες για να κάνεις ένα catty effect!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έτοιμη!

 
Σε μόλις έξι βήματα και χρησιμοποιώντας μόνο δύο προϊόντα, τα μάτια σου θα αποκτήσουν ένταση και βάθος ενώ θα δείχνουν μεγαλύτερα! Δοκίμασέ το σήμερα!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tlife.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...