Monday, March 28, 2011

Οh boy! Τα πιο hot ανερχόμενα αρσενικά του Χόλιγουντ

Αφιέρωμα στους άντρες που αναμένεται να συζητηθούν!


Το Χόλιγουντ βρήκε τους επόμενους ήρωές του, τα πρόσωπα που μέσα σε λίγους μήνες συζητήθηκαν πολύ και προβλέπεται να συζητηθούν ακόμη περισσότερο στο μέλλον, όχι μόνο για την ομορφιά και το σεξαπίλ τους, αλλά και για το συνδυασμό της γοητευτικής εικόνας τους με το πολλά υποσχόμενο προφίλ τους. Ο γυναικείος πληθυσμός βρήκε τους νέους ζεν πρεμιέ του, αυτούς που "κυνηγούν" οι παραγωγοί, οι σκηνοθέτες και οι σχεδιαστές μόδας και που προκαλούν ήδη παθιασμένες εκδηλώσεις θαυμασμού σε κάθε τους εμφάνιση. Κι αυτό, είναι μόνο η αρχή.

"Single" Boys

Ο Tom Ford στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα στον κινηματογράφο, επιστράτευσε τους καλύτερους του Χόλιγουντ (Colin Firth, Julianne Moore) αλλά και τους πιο πολλά υποσχόμενους (τουλάχιστον, από αισθητικής απόψης): τον Jon Kortajarena και τον Nicholas Hoult. Ο 25χρονος Kortajarena είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο (και το ξέρει). Έχει συνεργαστεί με σχεδιαστές μόδας όπως ο Roberto Cavalli, o Karl Lagerfeld και ο Giorgio Armani, ενώ η διάρκειας μόλις 5 λεπτών εμφάνισή του στην ταινία του Tom Ford "A Single Man" (όπου η εμφάνισή του παρέπεμπε στον James Dean) τον καταχώρησε αμέσως στη μνήμη μας, ως ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα που έχουμε δει ποτέ. Ο 21χρονος Hoult έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη στην ταινία "About a boy" (2002), δίπλα στον Hugh Grant. Ο Tom Ford εκτός από το ρόλο που του έδωσε στην ταινία του, συνεργάστηκε μαζί του και ως σχεδιαστής, αφού ο Hoult ήταν το πρόσωπο της σειράς γυαλιών ηλίου του για το 2010.

"Fairytale" boy

O 25χρονος Shiloh Fernandez πρωταγωνιστεί στην νέα σκοτεινή κινηματογραφική εκδοχή του παραμυθιού της «Κοκκινοσκουφίτσας», δίπλα στην Amanda Seyfried. Το 2008, ο Fernandez ήταν ένας από τους τέσσερις επικρατέστερους ηθοποιούς για το ρόλο του Edward Cullen, του πιο αγαπητού και σέξι βρικόλακα των τελευταίων χρόνων, στο έπος του «Λυκόφωτος». Μπορεί να έχασε το ρόλο από τον Robert Pattinson, όμως η σκηνοθέτιδα της πρώτης ταινίας, Catherine Hardwicke τον επέλεξε για τη νέα της "παραμυθένιας" ταινίας που αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες τον επόμενο μήνα. Ο ξένος Τύπος, πάντως, έχει βρει ήδη στο πρόσωπό του, τον νέο Επαναστάτη του Χόλιγουντ.

Hot Vampires

Ο Damon και Stephan Salvatore (Ian Somerhalder και Paul Wesley) ήρθαν στη δημοσιότητα χάρη στη σειρά "Vampire Diaries" (προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο του 2009) για να επιβεβαιώσουν πως οι σύγχρονοι βρικόλακες είναι αμετανόητα ερωτιάρηδες, απροσδόκητα όμορφοι και ζουν μαζί με τους ανθρώπους (ενίοτε τους προστατεύουν ή και τους ερωτεύονται παράφορα). Ο 32χρονος Ian Somehalder, αν και είχε εμφανιστεί και στη σειρά "Lost" εγινε περιζήτητος χάρη στο ρόλο του Damon, με την ελκυστικό βλέμμα και το μισό χαμόγελο που άλλα δείχνει και άλλα υπονοεί. Και για τον 28χρονο Paul Wesley, ο ρόλος του Stephan ήταν εκείνος που τον εκτόξευσε στα ύψη της δημοσιότητας. Ο 34χρονος Σουηδός Alexander Skarsgard, μέχρι να συμμετάσχει στο "True Blood", ήταν γνωστός ως ο σύντροφος της ηθοποιού Kate Bosworth. Τώρα γίνεται ο ίδιος εξώφυλλο και πρωταγωνιστεί σε βίντεο της Lady Gaga (Paparazzi).

Οι superheroes
 
Δύο νέα πρόσωπα θα φορέσουν τις θρυλικές στολές δύο ηρώων, του Spiderman και του Superman, στις καινούργιες κινηματογραφικές εκδοχές τους που θα απολαύσουμε την επόμενη χρονιά. Ο 26χρονος Andrew Garfield κέρδισε τις εντυπώσεις από το ρόλο του στο Social Network και τώρα έχει ήδη φορέσει τη στολή του Spiderman και του alter ego του, Peter Parker. Ο 27χρονος Henry Cavill είναι ο ηθοποιός που επιλέχθηκε να φορέσει τη στολή του Superman στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Zack Snyder («300»). Ο Βρετανός ηθοποιός, που σύμφωνα με τους παραγωγούς μοιάζει στον Kristopher Reeve, θα πρωταγωνιστεί στην ταινία με προσωρινό τίτλο «Man of Steel», η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες σε δύο χρόνια. Ο Cavill είναι γνωστός για το ρόλο του Charles Brandon στην σειρά «The Tudors», είχε ένα ρόλο στην τελευταία ταινία του Woody Allen «Whatever Works», ενώ (και αυτός) ήταν ανάμεσα στους επικρατέστερους για το ρόλο του Edward Cullen στο "Λυκόφως".

O Mr "latest entry" & ο 30αρης

Ο 24χρονος Γερμανός Ian Harding έκανε την εμφάνισή του στη νέα δραματική εφηβική και οικογενειακή σειρά του ABC "Pretty Little Liars", η οποία έκανε πρεμιέρα μόλις τον περασμένο Ιούλιο και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο αμερικανικό κοινό, καθιστώντας τον ένα από τα πιο φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα που ανυπομονούμε να δούμε στη μεγάλη οθόνη. O 34χρονος Sam Worthington μέχρι πριν δύο χρόνια, δεν είχε μέρος να μείνει και είχε σκοπό να εγκαταλείψει το όνειρό του για καριέρα στο Χόλιγουντ. Τώρα, ο ηθοποιός μπορεί να περηφανεύεται πως πρωταγωνίστησε στην πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών ("Avatar") και πως αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς του Χόλιγουντ -θα πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από πέντε ταινίες μόνο το 2011!


 Δες τον Jon Kortajanera στην ταινία του Tom Ford, εδώ:




styista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...