Thursday, March 24, 2011

Πριν & μετά! H στιλιστική εξέλιξη της Sarah Jessica Parker...

H Sarah Jessica Parker κλείνει αυτήν την εβδομάδα τα 45 της χρόνια και μπαίνει στα 46! Με αφορμή τα γενέθλιά της που συμπίπτουν με την 25η Μαρτίου αποφασίσαμε να ανατρέξουμε στο φωτογραφικό άλμπουμ της -γιατί είμαστε καλοί άνθρωποι- και να δούμε μερικές από τις πιο...
ιδιαίτερες εμφανίσεις της!

Οι τάσεις της μόδας, όταν τις κοιτάς από απόσταση, σου δίνουν μια πιο αστεία εντύπωση! Ειδικά όταν είναι υιοθετημένες με τόσο πάθος και ζήλο όσο έχει επιδείξει η Sarah! Το στιλ της είναι σήμερα απαράμιλλο και είναι δύσκολο να επιχειρηματολογήσει κανείς για την αντίθετη άποψη! Στο παρελθόν όμως δεν είχε διστάσει να μεταμορφωθεί σε "καουμπόισα" ή "ροζ κύκνος", όχι για κάποιο ρόλο αλλά για να συμφωνεί με τις τάσεις της μόδας!



Sarah Jessica Parker

Τα νεανικά χρόνια της αθωότητας! Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι αυτό το κοριτσάκι θα εξελισσόταν στο απόλυτο fashion icon της δεκαετίας μας! Τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τα μαλλιά δεν θυμίζουν σε τίποτα τη σημερινή σταρ, αλλά η σπίθα στα μάτια υποδεικνύει το "κάτι" ξεχωριστό που κρύβει!


















Sarah Jessica Parker

Λευκά αθλητικά με λευκή κάλτσα, τζιν σορτσάκι, κόκκινο σακάκι και λευκή μπουτονιέρα! Αυτή η γυναίκα έχει φορέσει πραγματικά τα πάντα και μάλιστα σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς! Η δεκαετία του '80 και η Νέα Υόρκη της δίνουν βέβαια πολλά ελαφρυντικά...


















Sarah Jessica Parker

Όλοι κάνουμε λάθη! Ειδικά στα πρώτα χρόνια της ζωής μας! Το navy look της Sarah με τη μεγάλη μαργαρίτα στο κεφάλι είναι μάλλον μια στιγμή που δεν θα θέλει να θυμάται! Οι ρίγες πάντως είναι ένα κλασικό μοτίβο. Το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος που τις φοράς!





















Sarah Jessica Parker

Ίσως σήμερα να μοιάζει με αποκριάτικη στολή αλλά τότε η τάση του cowgirl μονοπολούσε κάθε catwalk! Οι καουμπόικες μπότες ήταν ένα must ενώ το καστόρινο σακάκι με κρόσσια ήταν προαιρετικό! Βέβαια στη Sarah αρέσει πάντα να σπρώχνει τις τάσεις στα όρια τους! Μάλλον ήξερε ότι δεν έπρεπε να μείνει στην ιστορία με αυτό το καπέλο, και έτσι προτίμησε να το κρατήσει στο χέρι παρά να το φορέσει!














Sarah Jessica Parker

Λευκό ταγιέρ με πολύ μακριά μανίκια (trend της εποχής) και οversized φούστα κάτω από το γόνατο! Καθόλου σέξι αλλά παίρνει το ρίσκο κάθε νέας τάσης και τις μεταφέρει από το catwalk στο κόκκινο χαλί!
























Sarah Jessica Parker

Ο Alexander McQueen ήταν χωρίς αμφιβολία ένας μεγάλος σταθμός στη στιλιστική ζωή της Sarah! Εκτός από καλός φίλος ήταν υπεύθυνος και για μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της!





















Sarah Jessica Parker

Η εποχή του ροζ κύκνου ήρθε πολύ νωρίς για την S.J.P., πολύ νωρίτερα από τον μαύρο κύκνο του 2010! Η Sarah μπορεί με ένα μαγικό τρόπο να υποστηρίξει κάθε τουαλέτα και κάθε μήκος!






















Sarah Jessica Parker

Το 1998 μπαίνει στη ζωή της Parker το Sex and the City και μαζί του έρχεται η Patricia Field! H εαγγελματική τους σχέση θα εξελιχθεί σε φιλία και η Sarah θα έρθει σε επαφή με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές σε Ευρώπη και Αμερική! Το όνομα της έχει αρχίσει να γίνεται συνώνυμο της μόδας, μια θέση είναι πάντα κρατημένη για εκείνη στις επιδείξης μόδας των μεγαλύτερων οίκων ενώ η Anna Wintour της δίνει σχεδόν \"μόνιμη\" θέση στο εξώφυλλο της Vogue.












Sarah Jessica Parker

Το βρετανικό δίδυμο Alexander McQueen και Philip Treacy καθόρισε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουμε δει ποτέ στο κόκκινο χαλί!


























Sarah Jessica Parker

Καμία τάση δεν μπορεί να ξεφύγει από την SJP! Φυσικά οι κάπες έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας της ειδικά όταν επισκέπτεται την αγαπημένη της πόλη το Παρίσι! Βγαίνοντας από το εστιατόριο Alain Senderens την είδαμε να περπατάει μέσα στη βροχή με κάπα σε έντονο μπλε χρώμα.



















Sarah Jessica Parker

 H Sarah Jessica Parker με άψογο city look στην επίδειξη του Narciso Rodriguez στην Νέα Υόρκη.
























Sarah Jessica Parker

Η Sarah στην πρεμιέρα του Sex And The City 2 στο Λονδίνο αποδεικνύει τι σημαίνει στιλ! Μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων με μια total black εμφάνιση!
























Sarah Jessica Parker

 H Sarah Jessica Parker φοράει μια τουαλέτα Alexander McQueen για να τιμήσει τον ίδιο και τη συνεισφορά του στη μόδα. Ίσως είναι η μόνη γυναίκα που μπορεί να φορέσει ένα τόσο εντυπωσιακό φόρεμα και να το κάνει δικό της.



















tlife.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...