Friday, March 25, 2011

Jeans: Tα αγαπημένα brands των star

Ποια είναι και πώς τα φορούν....


















To “Gigi” της J Brand

Δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει κάποιο τζιν και να μην το φορέσει η Jessica Alba. Η μέλλουσα μαμά, εθεάθη πρόσφατα να φοράει το καινούργιο cropped μοντέλο ‘Gigi” της J Brand. Πιστή στη συνηθισμένη της αμφίεση το συνδύασε με καρό πουκάμισο και μαύρες μπαλαρίνες. Το “Gigi” της J’Brand προτίμησε επίσης και η January Jones για τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη. Η σταρ του “Mad Men” προτίμησε ένα pure wash, το οποίο και συνδύασε με μπεζ-μαύρες χαμηλές γόβες. Και η Cheryl Cole όμως  προτίμησε το “Gigi” σε μαύρο χρώμα το οποίο και συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια σε μια total black εμφάνιση.

To Current/Elliot είναι το δικό τους boyfriend...

Η Jennifer Aniston, αντιμετωπίζει τα τζιν παντελόνια της σαν να είναι “second skin”. Ένα από τα πολλά αγαπημένα της είναι και το ανοιχτόχρωμο Current/Elliot με τα σκισίματα, στο οποίο γύρισε τα ρεβέρ, και το συνδύασε με λευκά sneakers, δερμάτινο biker μπουφάν  και  καπέλο. Οπαδός των Current/Elliot, δηλώνει και η Rachel Bilson η οποία συνδύασε το δικό της σκισμένο boyfriend τζιν με flat μπαλαρίνες και Chanel τσάντα σε καφέ ταμπά χρώμα.

Tα Skinny τους, τα κάλη τους!

H Kate Moss, όπως έχει φανεί λατρεύει oποιοδήποτε skinny μοντέλο, της εταιρείας, C.R.A.F.T. Jeans. Aυτή τη φορά, συνδύασε το τζιν της με ένα blazer της Stella Mc Cartney, Longchamp τσάντα και ένα εντυπωσιακό μπεζ φουλάρι με μαύρα prints.
Η ιέρεια του skinny, και mommy to be, Victoria Beckham, πριν από λίγο καιρό, εθεάθη να βγαίνει  από το ξενοδοχείο της στο Μανχάταν, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. ‘So chic” με σκούφο και ψηλοτάκουνα μποτάκια, φόρεσε ένα skinny τζιν με φερμουάρ στον αστράγαλο από τη δική της, Victoria Beckham Denim Collection.
H σταρ του ‘Gossip Girl”, Leighton Meester, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε κοριτσίστικο ponytail, φόρεσε το αγαπημένο της ‘Anlo Κate” skinny τζιν, με τα κουμπιά στη γάμπα, και το συνδύασε με σουέντ ψηλοτάκουνα μποτάκια, Giuseppe Zanotti. Δίνοντας στο outfit έναν μοντέρνο αέρα,  συμπλήρωσε το look με τη μοβ messenger bag, από βελούδο.

Και το “Houlihan” της J Brand


To μοντέλο “Houlihan” της J Brand προτίμησε η Gwen Stefani σε βόλτα με το γιο της, το οποίο και συνδύασε με σαγιονάρες και ριχτό τοπ. Με το ίδιο ακριβώς Houlihan, εμφανίστηκε και η Julianne Moore στην πρωινή της βόλτα. Θηλυκό και στενό, το συγκεκριμένο παντελόνι με τις τσέπες που θυμίζει army outfit, συνδυάστηκε πολύ σοφά και από εκείνη με σαγιονάρες, και ριγέ μαρινιέρα.



stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...