Monday, March 28, 2011

Πώς να κάνεις το νέο super ανοιξιάτικο trend της μονοχρωμίας που είδαμε στον Moschino!

Είναι το μακιγιάζ που "περπάτησε" στο catwalk του Moschino για την σειρά Cheap & Chic και είναι το ίδιο μακιγιάζ που θέλει τα μάτια,
τα μάγουλα και τα χείλη μας να έχουν ένα και μόνο χρώμα. Λέγεται μονοχρωμία κι έχει μια ακόμη ιδιαιτερότητα: το ρουζ σου θα το φορέσεις και σαν σκιά στα μάτια (προσοχή: μόνο στο κόκαλο του ματιού!) και θα το ενώσεις με το χρώμα στα μάγουλα.

Ζητήσαμε από τον make up artist της Estee Lauder, Τάκη Μαυριγιαννάκη να μας δείξει πώς γίνεται το συγκεκριμένο look βήμα- βήμα. Ακολουθήσαμε τις συμβουλές του και την επόμενη μέρα το υιοθετήσαμε οι περισσότερες στο γραφείο! Η επόμενη θα είσαι εσύ!



What to know

 
Η μονοχρωμία είναι μια από τις ισχυρότερες δυνάμεις του μακιγιάζ για την νέα σεζόν. Το χρώμα που επικρατεί στα χείλη είναι το ίδιο και για τα ζυγωματικά αλλά και τα μάτια. Η τάση της μονοχρωμίας ξεκίνησε από τα ντεφιλέ του Moschino για την σειρά Cheap & Chic αλλά γρήγορα εξαπλώθηκε και σε άλλα catwalks. Οι βασικές αρχές αυτής της τάσης είναι δύο: πρώτον, δεν είμαστε φειδωλές ως προς την ποσότητα ρουζ που χρησιμοποιούμε και δεύτερον, διαλέγουμε μια απόχρωση και παίζουμε μόνο αυτή. Κοραλί, ροζ και φούξια είναι οι αγαπημένες μας!



Βήμα 1

 
Αφού έχουμε δημιουργήσει τη βάση, για την τάση της μονοχρωμίας ξεκινάμε πάντα από τα χείλη. Εδώ έχουμε επιλέξει το Pure Color Wild Coral no 44 από την Estee Lauder το οποίο κινείται σε κοραλί τόνους.











Βήμα 2

 
Επιλέγουμε ένα ρουζ σε κοραλί απόχρωση για να ταιριάζει με τα χείλη μας, όπως το Signature Powder Silky Blush no 21, Peach Nuance της Estee Lauder. Τοποθετούμε το πινέλο πάνω στο ρουζ, τινάζουμε για να φύγει η περιττή ποσότητα κι έπειτα απλώνουμε με κυκλικές ανοδικές κινήσεις ξεκινώντας από τα μήλα και πηγαίνοντας προς τους κροτάφους.






Βήμα 3

 
Φτάνουμε το ρουζ μέχρι ψηλά τους κροτάφους έως και το ύψος του αυτιού, σβήνοντας προς τα έξω.
  













Βήμα 4

 
Παίρνουμε ένα λεπτό τρίχινο πινελάκι και το περνάμε στο ίδιο προϊόν- ρουζ. Το απλώνουμε στην κόγχη του ματιού, κατά μήκος δηλαδή του κόκαλου του ματιού.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 5

 
Με το πινέλο του ρουζ ενώνουμε τα δύο σημεία που έχουν χρώμα, δηλαδή το κόκαλο του ματιού και τα ζυγωματικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 6

 
Tip: αυτό είναι το αποτέλεσμα που πρέπει να έχει το μακιγιάζ μας όταν κλείνουμε τα μάτια. Αν το βρίσκεις έντονο, μπορείς απλώς να μειώσεις τις εντάσεις ή να χρησιμοποιήσεις πιο παστέλ και γλυκά χρώματα όπως για παράδειγμα είναι το ροζ.
  







Βήμα 7

 
Φέτος οι μπλε- electric μάσκαρα είναι μεγάλη τάση! Αν θέλεις μπορείς να ντύσεις τις βλεφαρίδες σου με τέτοιο χρώμα όπως κάναμε εμείς χρησιμοποιώντας την Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara σε απόχρωση Extreme Violet από την Estee Lauder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το μακιγιάζ έχει ολοκληρωθεί!

 
Super flashy, δροσερό, girly και εντελώς ανοιξιάτικο αυτό είναι το μακιγιάζ που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ανανεωμένη από ποτέ! Λοιπόν, τι λες θα το επιλέξεις;








tlife.gr




 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...