Friday, March 25, 2011

Κίρα Νάιτλι: Ποιο είναι το πιο ακριβό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της-Δες εδώ τη στυλιστική μεταμόρφωση της ηθοποιού.

Η Βρετανίδα σταρ Κίρα Νάιτλι, παρότι έχει εκατομμύρια λίρες στον τραπεζικό λογαριασμό της, έχει τους ίδιους δισταγμούς με κάθε γυναίκα πριν αγοράσει κάτι πολύ ακριβό.
Σε τελευταία της συνέντευξη,
η 25χρονη Κίρα αποκάλυψε πώς αγόρασε το πιο ακριβό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της -ένα παλτό του οίκου Βurberry αξίας 2.795 λιρών- αφότου η μητέρα της έδωσε το πράσινο φως.
«Η μαμά μου έλεγε ‘Δεν μπορείς να ξοδέψεις τόσα χρήματα για ένα παλτό’. Κι εγώ έλεγα ‘Όχι, έχεις δίκιο. Δεν μπορώ. Δεν μπορώ’. Το σκεφτόμουν επί μήνες και έλεγα ότι δεν θα το κάνω. Αλλά το αγόρασα όταν εκείνη μου είπε ‘Εντάξει, αν το αγοράσεις, θα το φοράς κάθε μέρα’. Κι έτσι το φορούσα κάθε μέρα πέρυσι και το ίδιο θα κάνω και φέτος», είπε χαρακτηριστικά.







Οι top στυλιστικές στιγμές & αλλαγές της ηθοποιού που θα ενσαρκώσει ένα είδωλο

Στην περίπτωση της Κίρα Νάιτλι δεν είναι τόσο οι στυλιστικές επιλογές της που την καθιστούν πρότυπο ομορφιάς, όσο η κομψότητα και η σιγουριά που αυτές αποπνέουν. Ίσως είναι η μοναδική σταρ του Χόλιγουντ που έχει ψηφιστεί beauty icon (το 2007) χωρίς να έχει πραγματοποιήσει ούτε μία red carpet εμφάνιση με μίνι φούστα ή φόρεμα.

Η στυλιστική εξέλιξή της συνέπεσε με την επαγγελματική της άνοδο και την ανάδειξη της σε αστέρα του Χόλιγουντ από την ηλικία των 20 ετών. Για την ακρίβεια, η Κίρα ζήτησε από τους γονείς της ατζέντη όταν ήταν τριών ετών –τον απέκτησε στα έξι της. Στα 18 της πρωταγωνίστησε στην ταινία «Bend it Like Beckham» και στο πρώτο μέρος των «Πειρατών της Καραϊβικής». Αυτή ήταν μόνο η αρχή.


Οι πρώτες εμφανίσεις της Κίρα στο κόκκινο χαλί ήταν λιτές και ρομαντικές. Στη συνέχεια, δοκίμασε τις πολυτελείς τουαλέτες, δεν έμεινε όμως ούτε εκεί.

Μία σειρά chic εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί, (μερικές από τις οποίες, όμως, σχολιάστηκαν αρνητικά, λόγω του πολύ αδύνατου προφίλ της ηθοποιού,) σε συνδυασμό με τις διαρκείς αλλαγές στα μαλλιά της, την κατέστησαν γρήγορα απαραίτητη αξία στη fashion σκηνή. Μεταξύ του 2004 και 2005 είχε αλλάξει ήδη τρεις φορές τα μαλλιά της -από το απόλυτο boyish χτένισμα, μέχρι τη θηλυκή πυρόξανθη κουάφ που λάνσαρε το 2005, στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, όπου είχε κι εκείνη την πρώτη της υποψηφιότητα.


Τις επόμενες χρονιές πειραματίστηκε περισσότερο με τα μαλλιά της -κούρεμα και απόχρωση- παρά με το στυλ της και έγινε μούσα του οίκου Chanel.

Το 2006 η Κίρα Νάιτλι έγινε το νέο πρόσωπο του Οίκου Chanel, ενώ το 2007 ήταν ξανά υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και βραβείο Bafta για την ερμηνεία της στην ταινία «Εξιλέωση». Εκείνη τη χρονιά έκοψε τα μαλλιά της καρέ για πρώτη φορά. Το 2008 επέστρεψε στην πιο σκούρα απόχρωση που την έχουμε δει μέχρι στιγμής, έκοψε φράντζα και πραγματοποίησε μία σειρά εμφανίσεων με σύνολα Chanel ή ανδρόγυνα κοστούμια. Παράλληλα, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο, στο Λονδίνο, τον Δεκέμβριο του 2009.


Το 2008 και το 2009 δεν πραγματοποίησε ούτε μία εμφάνιση με τουαλέτα, δίνοντας έμφαση στα μίντι φορέματα και τα ανδρόγυνα σύνολα.

Μετά από απουσία μηνών από τα φώτα της δημοσιότητας, οι τελευταίες ταινίες της αποτέλεσαν την αφορμή της επιστροφής της στο κόκκινο χαλί (σχεδόν πάντα με σύνολα Chanel), όπου λάνσαρε ξανά ένα καρέ χτένισμα, αυτή τη φορά σαν αυτό που εμπνεύστηκε για πρώτη φορά το 1963 ο Βιντάλ Σασούν στο κεφάλι της ηθοποιού Νάνσι Κουάν.


Οι περισσότερες από τις τελευταίες εμφανίσεις της ήταν Chanel. Από αριστερά: Με φόρεμα Chanel, με σύνολο Rodarte, με σύνολο με δαντέλα Nina Ricci, και με φόρεμα Chanel.

Ταυτόχρονα, το όνομά της συνδυάστηκε με την τρίτη ταινία "Batman" του Κρίστοφερ Νόλαν μα κυρίως, με αυτό της πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα την ενσαρκώσει προσεχώς στη μεγάλη οθόνη. Στο πλευρό της, μάλιστα, θα βρίσκεται η 65χρονη Έλεν Μίρεν, που θα υποδύεται τη μητέρα της, Φράνσις Σαντ Κιντ.


 


stlista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...