Tuesday, March 29, 2011

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι η star της photo; Plus: δες τη μεταμόρφωσή της από το 1993!

Είναι όμορφη, χωρίς να καταβάλει υπερπροσπάθεια! Μια εβδομάδα περίπου πριν αναφερθήκαμε πάλι στο όνομά της....
Είναι αγαπημένη ενός οίκου εφάμιλλου της κομψότητας (κάθε μια από εμάς θα φαντάζεται ένα κομμάτι του συγκεκριμένου να κρέμεται στην γκαρνταρόμπα μας!).

Είναι μόλις 26 ετών και παρόλα αυτά ο τραπεζικός της λογαριασμός συμπληρώνεται με πολλά μηδενικά στο τέλος. Ok, θα σου δώσω ένα ακόμα hint: είναι ηθοποιός κι έχει... "παίξει" σχεδόν τον ίδιο ρόλο με την Nicole Kidman. Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;




1993

 
Είναι η Keira Knightley και ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία μόλις 8 χρονών με την ταινία Screen One. Με τα όμορφα χαρακτηριστικά της, το νεαρό τότε κορίτσι έκανε κάποιους να στοιχηματίζουν πάνω της ως το next big thing του Hollywood. Και επιβεβαιώθηκαν!
  






1995

 
Δύο χρόνια μετά και η Keira μεταμορφώνεται σε μια πολύ όμορφη δεσποινίδα με εξίσου όμορφα χαρακτηριστικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2003

 
Η συμμετοχή της στους “Πειρατές της Καραϊβικής” εκτοξεύει την καριέρα της στα ύψη. Με την ενηλικίωσή της ανοίγει μια τεράστια καριέρα μπροστά της. Η πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί την βρίσκει με ατημέλητο look, jean και λευκό top. Είναι άμαθη ή απλά θρασύς; Όπως και να 'χει η επιλογή του dress code της για την πρεμιέρα της ταινίας στρέφει τα φώτα πάνω της!
 
 
 
 
 

2004

 
Την επόμενη χρονιά η Keira κερδίζει βραβείο στα Hollywood Awards και αποφασίζει να αποχωριστεί τα μέχρι τότε μακριά μαλλιά της. Εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με κοντό αγορίστικο look και ξανθό χρώμα στα μαλλιά. Μια αλλαγή που δεν διήρκησε παρά για μερικούς μήνες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2005

 
Το 2005 η Keira Knightley μεταμορφώνεται από κορίτσι σε γυναίκα! Το μακιγιάζ της γίνεται πιο έντονο και η ίδια φαίνεται πως ανακαλύπτει την νέα μεγάλη της αγάπη: smoky μάτια και άχρωμα χείλη!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2006

 
Το 2006 στην πρεμιέρα των Πειρατών της Καραϊβικής ΙΙ, η Keira έχει πάρει ήδη το μάθημά της. Εμφανίζεται με ένα χρυσό gown, όμως η εμφανής απώλεια κιλών κάνουν κάποιους να μιλούν για νευρική ανορεξία. Είναι επίσης η ίδια χρονιά που η νεαρή star φλερτάρει τόσο έντονα με την ιδέα του ξανθού. Δεν μας αρέσει, αλλά αν μη τι άλλο κάνουν πολύ ωραία αντίθεση με τα σκούρα καστανά μάτια της!
 
 
 
 
 

2007

 
Το 2007 βλέπουμε την Keira Knightley για πρώτη φορά με αφέλειες. Το μακιγιάζ της “μαλακώνει” κι επιλέγει πιο smooth και girly αποχρώσεις όπως μεταξύ άλλων τη ροζ.
  








2008

 
Όλα αυτά τα χρόνια η Keira φλερτάρει με δύο εντελώς διαφορετικά looks: από τη μια το κοντό ατημέλητο καρέ και από την άλλη οι μεσαίου μήκους κυματισμοί. Το 2008 μακραίνει τα μαλλιά της και μας αρέσει πολύ!
  










2010

 
Δύο χρόνια κράτησε το “φλερτ” της Keira με τα μεσαίου μήκους μαλλιά. Το 2010 επιλέγει ξανά το κοντό καρέ, αφήνει για λίγο τις σκούρες αποχρώσεις στα μάτια και αναγάγει το eyeliner στη νέα beauty αγάπη της.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2011

 
Μερικούς μήνες πριν, στο fashion show της Chanel (η Keira είναι το πρόσωπο του Coco Mademoiselle) μας συστήνει στην νέα της κουπ: ένα bob καρέ. Το smokey μακιγιάζ της γίνεται talk of the town και οι beauty editors ανά τον κόσμο προσπαθούν να ξεσηκώσουν τις πηγές τους για να μάθουν ποιες αποχρώσεις (Chanel φυσικά!), χρησιμοποίησε.Εμείς το έχουμε!
 
 
 
tlife.gr
 
 
 
 



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...