Thursday, March 31, 2011

Natalie Portman: Τελικά ποιος χόρεψε τις σκηνές της στο "Μαύρο Κύκνο";

Η χορεύτρια-σωσίας της ηθοποιού έχει άλλη άποψη για τις χορευτικές ικανότητές της

Ένα μόλις μήνα μετά τον θρίαμβό της στα Όσκαρ, κι ενώ η ερμηνεία της (και οι χορευτικές της ικανότητες) συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο στην κινηματογραφική πραγματικότητα τους τελευταίους μήνες,
η Natalie Portman βρέθηκε στο επίκεντρο ενός «σκανδάλου», αφού η χορεύτρια-σωσίας της ισχυρίστηκε ότι εκείνη ήταν που χόρεψε στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας αντί της ηθοποιού.
Οι δημιουργοί του «Μαύρου Κύκνου» αρνούνται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Sarah Lane, χορεύτριας του American Ballet Theatre, η οποία δήλωσε πως η 29χρονη Portman χόρεψε μόλις το 5% των σκηνών της. Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως οι παραγωγοί την πίεσαν να υποβαθμίσει τη συμμετοχή της.
Παρόλα αυτά, η Fox Searchlight δημοσίευσε μία ανακοίνωση, η οποία ανέφερε: «Ήμασταν τυχεροί που είχαμε την Sarah εκεί για να καλύπτει τις πιο περίπλοκες χορευτικές φιγούρες και δεν έχουμε παρά να επαινέσουμε τη δουλειά που έκανε. Παρόλα αυτά, η ίδια η Natalie έκανε τις περισσότερες χορευτικές σκηνές που προβάλλονται στην ταινία».
Ο αρραβωνιαστικός της Natalie Portman, Benjamin Millepied που ήταν ο χορογράφος της ταινίας, απάντησε πριν μερικές ημέρες, λέγοντας σε συνέντευξή του: «Υπάρχουν άρθρα που μιλούν τώρα για τη σωσία της στο χορό και που το κάνουν να φαίνεται σαν να μην έχει κάνει εκείνη το χορό, αλλά στ’ αλήθεια, η Natalie έκανε τα πάντα. Ειλικρινά, στο 85% της ταινίας είναι η Natalie. Μέσα σε λίγους μήνες όλοι οι χορευτές στο πλατό εντυπωσιάστηκαν από το πώς τα κατάφερε. Ήταν απίστευτο».




stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...