Saturday, March 26, 2011

Focus στα μάτια

Tips&tricks για ξεκούραστο βλέμμα σε χρόνο dt!

Αν δεν έχεις την πολυτέλεια να απολαμβάνεις κάθε μέρα έναν ευεργετικό beauty sleep,
τα μικρά μυστικά μακιγιάζ που μας αποκάλυψε η  make-up artist Έλενα Χατζηνικολίδου, θα σου φανούν σωτήρια γιατί χαρίζουν άμεσα ξεκούραστο, φωτεινό βλέμμα.

Καμπυλωτές βλεφαρίδες
Το ψαλιδάκι βλεφαρίδων είναι απαραίτητο εργαλείο για το νεσεσέρ σου, γιατί είναι ένας πολύ γρήγορος τρόπος για να δείξουν τα μάτια σου μεγαλύτερα. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, τοποθέτησε το ψαλιδάκι όσο πιο κοντά μπορείς στη ρίζα των βλεφαρίδων, πίεσε και επανάλαβε τη διαδικασία, αυτή τη φορά στο μέσο των βλεφαρίδων.

Καθαρό "τόξο"
Χαρίζει αποτελέσματα παρόμοια σχεδόν με αυτά του lifting αφού «ανοίγει» τα μάτια και το βλέμμα. Χτένισε τα φρύδια σου προς τα επάνω χρησιμοποιώντας μία διάφανη μάσκαρα ή το ειδικό gel φρυδιών. Στη συνέχεια καθάρισε το περίγραμμα με το τσιμπιδάκι και κόψε τις τριχούλες που πετάνε.

Κάλυψη και λάμψη
Κλασική αξία, που δεν θα μπορούσε να λείψει από το συγκεκριμένο θέμα: αφιέρωσε λίγο χρόνο για να βρεις το σωστό κονσίλερ για σένα (σε υφή και απόχρωση) και εκτός από τους μαύρους κύκλους, άπλωσέ το και στην εσωτερική γωνία των ματιών, όπου δημιουργείται σκιά η οποία κάνει το βλέμμα να δείχνει βαρύ. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πάνω από το κονσήλερ, highlighter για έξτρα λάμψη.

Σωστή εφαρμογή της μάσκαρα
Άπλωσε μία ή δύο στρώσεις μάσκαρα μόνο στις επάνω βλεφαρίδες, αφού αν απλώσεις και στις κάτω αυτό που θα πετύχεις είναι να κάνεις πιο εμφανείς τους μαύρους κύκλους.

Τα κατάλληλα χρώματα σκιών
Προτίμησε σκιές σε φυσικές αποχρώσεις, με μια διακριτική λάμψη, που θα φωτίσουν το βλέμμα και θα το κάνουν να δείχνει πιο ξεκούραστο. Απόφυγε τις σκληρές, έντονες αποχρώσεις και το smoky μακιγιάζ- ο χρυσος κανόνας εδώ είναι το less is more.
 

http://www.stylista.gr/

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...