Monday, March 28, 2011

Απέκτησες επιτέλους μία it- bag; Είσαι πολύ λαστ γιαρ!

Μετά κόπων και βασάνων (την εποχή της οικονομικής κρίσης), μάζεψες τα χρήματα για να αγοράσεις μία Alexa, Marcie, Falabella,
ή PS1 και είσαι πανευτυχής. Λυπάμαι, καλή μου φίλη που θα σε απογοητεύσω, αλλά οι it- bags είναι πολύ λαστ γίαρ. Η καινούργια τάση θέλει τις stars να κρατάνε τις τσάντες που σχεδιάζουν οι ίδιες. Πάρε παράδειγμα από την Katie Holmes.



Το απόγευμα της Τρίτης, η ηθοποιός βρέθηκε στη Νέα Υόρκη. Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, The Decision, ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε στους δρόμους του Manhattan, ντυμένη casual, με τζιν, τζάκετ και κροκό μπότες. Αυτό, όμως, που τράβηξε το ενδιαφέρον πάνω της ήταν η τσάντα της.

Η Holmes τον τελευταίο καιρό συνεργάστηκε με της στυλίστρια Jeanne Yang στη δημιουργία μίας συλλογής ρούχων. Πρόσφατα η συλλογή επεκτάθηκε στις τσάντες και τα αξεσουάρ σε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο Valextra, με τις τσάντες του οποίου η Holmes είχε εμμονή από το 2009.



Η σειρά Valextra for Holmes & Yang περιλαμβάνει μία τσάντα σε διαφορετικά χρώματα και σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Αυτή που διάλεξε η ηθοποιός ήταν η μεγάλη σε σκούρο γκρι.



stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...