Monday, May 23, 2011

Πώς να κάνεις ένα ρομαντικό καλοκαιρινό μακιγιάζ με 4 προϊόντα!

Μια λευκή σκιά από κάποια αψυχολόγητη αγορά που είχε γίνει μήνες πριν... Αλήθεια, διαθέτεις στο νεσεσέρ σου μια αντίστοιχη; Αν ναι ο Τάκης Μαυριγιαννάκης, official make up artist της Estee Lauder για την Ελλάδα,
μας δείχνει σε αυτό το how to πώς μπορούμε να αξιοποίησουμε την λευκή μας σκιά και να δημιουργήσουμε με τρία ακόμη προϊόντα, ένα υπέροχο ρομαντικό μακιγιάζ για το καλοκαίρι!
























What to know

 
Στο βάθος του νεσεσέρ μου υπάρχει μια λευκή σκιά. Βλέποντάς αυτό που αναρωτιόμουν είναι τι πραγματικά σκεφτόμουν την στιγμή που την αγόραζα! Κάπως έτσι προέκυψε λοιπόν και το συγκεκριμένο how to με τον Τάκη Μαυριγιαννάκη. Κι όμως, με μια λευκή σκιά μπορείς να κάνεις θαύματα! Το συγκεκριμένο ρομαντικό μακιγιάζ θα γίνει ένα από τα αγαπημένα μου για το καλοκαίρι. Εσένα;





Βήμα 1

 
Σε κάθε μακιγιάζ που επιλέγουμε δεν ξεχνάμε να χτενίζουμε τα φρύδια μας με ανοδική φορά! Το έχουμε ξαναπεί: τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου και τις τελευταίες σεζόν τα θέλουμε φυσικά και προς τα πάνω χτενισμένα.









Βήμα 2

 
Απλώνουμε το ρουζ με κυκλικές κινήσεις από τα μήλα και προς τα ζυγωματικά. Μπορείς να δοκιμάσεις το Signature Silky Powder Blush, no 19 το οποίο δίνει στο πρόσωπό μας το τέλειο καλοκαιρινό χρώμα.
  








Βήμα 3

 
Με ένα επίπεδο τρίχινο πινελάκι απλώνουμε ταμποναριστά λευκή σκιά στο κινητό βλέφαρο. Προσοχή: φτάνουμε μέχρι το κόκαλο του φρυδιού και όχι πιο πάνω. Εδώ χρησιμοποιήσαμε την σκιά Pure Color 10- Ivory Slipper Satin της Estee Lauder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 4

 
Συνεχίζουμε με μάσκαρα μόνο στις άνω βλεφαρίδες. Το κάτω βλέφαρο το θέλουμε clean και δροσερό. Tip: για να αποκτήσεις πιο έντονες βλεφαρίδες πίεσε ελαφρώς με το βουρτσάκι της μάσκαρα τις βλεφαρίδες σου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 5

 
Για να μεγαλώσουμε ή να διορθώσουμε το περίγραμμα των χειλιών μας χρησιμοποιούμε πάντοτε μολύβι σε φυσική απόχρωση τόσο για το περίγραμμα όσο και για το γέμισμα, ανεξάρτητα με το χρώμα κραγιόν που θα επιλέξουμε. Εδώ χρησιμοποιήσαμε το Automatic Lip Pencil Duo no 21 της Estee Lauder.





Βήμα 6

 
Απλώνουμε το κραγιόν με ένα λεπτό πινελάκι έτσι ώστε να πετύχουμε έλεγχο και ως προς την ποσότητα και ως προς το περίγραμμα ώστε να μην ξεφεύγει. Τέλεια και πολύ καλοκαιρινή απόχρωση είναι η limited edition Raspberry από την σειρά Pure Color της Estee Lauder.








Το μακιγιάζ έχει ολοκληρωθεί

 
Σε έξι μόλις βήματα ο Τάκης Μαυριγιαννάκης δημιούργησε ένα super fresh και ρομαντικό μακιγιάζ για το καλοκαίρι. Τέλεια χείλη, λαμπερή επιδερμίδα και καθαρό βλέμμα είναι τα βασικά μυστικά για να πετύχεις το ίδιο effect. Εσύ ακόμη δεν ξέρεις πώς να αξιοποιήσεις τη λευκή σκιά σου; Εγώ όχι πια!






tlife.gr










No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...