Friday, May 20, 2011

Η Kate Moss μέσα από τον φακό διάσημων φωτογράφων

Η έκθεση με τις φωτογραφίες του supermodel στο Παρίσι....



Η Kate Moss, μία από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, και ίσως η πιο στυλάτη, έχτισε την εντυπωσιακή καριέρα της, ποζάροντας στην κάμερα. Οι θαυμαστές της θα μπορούν τώρα να δουν από κοντά κάποιες από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του supermodel, στην Galerie de l'Instant του Παρισιού.

Η έκθεση είναι μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της δουλειάς του διάσημου μοντέλου, που ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών δίπλα στον John Galliano. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δούνε την Moss, σε όλες τις φάσεις της καριέρας της, φωτογραφημένη από superstar του χώρου όπως οι Rankin, Mary McCartney, Bert Stern, Corrine Day, Patrick Demarchelier, αλλά και editorials από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στον κόσμο.

Η πραγματοποίηση της έκθεσης ήταν δύσκολη υπόθεση, αφού η διεξαγωγή της εκκρεμούσε από το Νοέμβριο του 2008, για οικονομικούς λόγους. Τότε, η έκθεση θα παρουσιαζόταν στο Musee des Arts Decoratifs, όπου ήδη είχαν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία εκθέσεις- ρετροσπεκτίβες του έργου σχεδιαστών όπως οι Balenciaga, Madeleine Vionnet και Christian Lacroix. Αφού η πραγματοποίησή της καθυστερούσε συνέχεια εξαιτίας της έλλειψης πόρων, την έκθεση ανέλαβε να παρουσιάσει η μικρότερη Galerie de L’Instant.



Εκπρόσωπος της γκαλερί είπε: «Έχει εμπνεύσει τους μεγαλύτερους φωτογράφους κάθε γενιάς, καθώς και σύγχρονους καλλιτέχνες, όπως οι Lucian Freud, Marc Quinn και Sam Taylor Wood. Είναι λογικό να αφιερώσουμε μία έκθεση αποκλειστικά στην Kate Moss, αφού τα αποτελέσματα των συνεργασιών της είναι τόσο πολλά και διαφορετικά».

Το μοντέλο, την τελευταία δεκαετία παρελαύνει συνέχεια στα εξώφυλλα των περιοδικών, παρά το γεγονός ότι σπανίως δίνει η ίδια συνεντεύξεις. Τα τελευταία χρόνια, οι fans της ανά τον κόσμο την παρακολούθησαν να στέκεται ξανά στα πόδια της, μετά από το σκάνδαλο του εθισμού της στην κοκαΐνη, να ζει την τρικυμιώδη σχέση της με τον Pete Doherty και πλέον, να είναι καλά και αρραβωνιασμένη με τον Jamie Hince.



Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Galerie de l'Instant:«Είναι μία από τους πιο φωτογραφημένους ανθρώπους του κόσμου, και όμως συνεχίζει να συναρπάζει και να εμπνέει. Η έκθεση αποτελεί φόρο τιμής, όχι μόνο στην ομορφιά, αλλά και στην ευφυΐα της».

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.


stylista.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...