Saturday, May 21, 2011

Ηοw to: Πώς να κάνεις τις πιο πολυσυζητημένες πλεξίδες της σεζόν ΣΗΜΕΡΑ!

Το καλοκαίρι έφτασε- almost!- και θέλει ανάλαφρα χτενίσματα! Στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεών μας (οι stars δεν αποτελούν εξαίρεση...) έχουν μπει οι πλεξίδες. Είναι εύκολες να τις πετύχουμε,
μας χαρίζουν ένα παιχνίδισμα στα μαλλιά μας και είναι η τέλεια λύση για πρωί και βράδυ.

Αν, λοιπόν, σήμερα είναι η μέρα που αποφάσισες να φύγεις απ' το σπίτι σου νωρίς, να απολαύσεις μια βόλτα στη λιακάδα και να επιστρέψεις αργά το βράδυ, ιδού δύο διαφορετικές εκδοχές hair styling που μπορείς να κάνεις.
PS: εμπνευστήκαμε και για τις δύο από την Rihanna στην οποία έχουμε δει τις πιο ενδιαφέρουσες πλεξίδες!



Είναι η πλεξίδα που "έκανε φασαρία" στο event που διοργανώθηκε στο show του Alexander McQueen. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί αν αποφασίσεις να την κάνεις κι εσύ. Πώς;Δες πώς γίνεται βήμα- βήμα.



Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει την πλεξίδα ψαροκόκαλο η Rihanna. Εσύ, μπορείς να την επιλέξεις σε δύο διαφορετικές εκδοχές: είτε από το ύψος του αυχένα, είτε από ψηλά σαν γαλλική. Μας αρέσει η δεύτερη! Δες εδώ πώς γίνεται και δοκίμασέ την στην σημερινή σου βόλτα. 



What to know

 
Πριν λίγες εβδομάδες η Rihanna είχε εμφανιστεί με μια θεαματική πλεξίδα για την οποία αφιερώθηκαν πολλές σελίδες στα beauty blogs ανά τον κόσμο.Τότε σου είχαμε υποσχεθεί ότι στην στήλη How To θα σου δείξουμε step by step όλη την διαδικασία για να την κάνεις κι εσύ μόνη σου σπίτι σου. Για την ακρίβεια, ίσως χρειαστείς την βοήθεια μιας φίλης, αλλά όπως και να 'χει το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.




Βήμα 1

 
Χτένισε τα μαλλιά σου, ζέστανε μικρή ποσότητα από κερί ανάμεσα στα δάχτυλά σου και άπλωσέ το σε όλο το μήκος για γυαλάδα. Αν έχεις σγουρά ή σπαστά μαλλιά θα πρέπει αρχικά να τα ισιώσεις. Ολοκλήρωσε δημιουργώντας μια χωρίστρα στο πλάι.
  








Βήμα 2

 
Ξεχώρισε μια μικρή τούφα από τα μαλλιά που βρίσκονται κοντά στο περίγραμμα του προσώπου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 3

 
Ξεκίνησε να πλέκεις μια γαλλική πλεξίδα παίρνοντας τούφες διαδοχικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 4

 
Σταμάτησε την πλεξίδα κάτω από το ύψος του αυτιού και σταθεροποίησε με ένα τσιμπιδάκι.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 5

 
Επανάλαβε ακριβώς την ίδια διαδικασία και για την άλλη μεριά της χωρίστρας. Προσπάθησε να κάνεις την πλεξίδα όσο πιο κοντά γίνεται στο μέτωπο.
Extra info: Αν έχεις αφέλειες μην διστάσεις! Απλώς πέρασε τους λίγο κερί για λείανση ώστε να ενωθούν με την υπόλοιπη μακριά τούφα και ξεκίνησε να πλέκεις κατά τον ίδιο τρόπο.






Βήμα 6

 
Συνέχισε και από αυτή την μεριά μέχρι λίγο πιο κάτω από το ύψος του αυτιού.















Βήμα 7

 
Όταν φτάσεις στο σημείο που η μια πλεξίδα ενώνεται με την άλλη (χαμηλά στον αυχένα), αφαίρεσε το τσιμπιδάκι, ένωσε τις δύο άκρες και ξεκίνησε να πλέκεις σε κανονική πλεξίδα. Αφού ολοκληρώσεις, σταθεροποίησε την πλεξίδα με ένα αόρατο λαστιχάκι.








Η πλεξίδα της Rihanna

 
Παρόλο που η πλεξίδα της Rihanna ήταν περούκα, εμείς μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο effect στα φυσικά μαλλιά μας αρκεί να έχουμε αρκετά μακρύ μήκος.










Η πλεξίδα που μπορείς να κάνεις

 
Οι δύο πλεξίδες μοιάζουν αρκετά! Extra tip: αν θέλεις περισσότερο όγκο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια κουμπωτή τρέσα στην βάση της ενιαίας πλεξίδας και να φαίνεται διπλάσια.










Η πλεξίδα της Rihanna

 
Μια άλλη οπτική...













Η πλεξίδα που μπορείς να κάνεις

 
Προσοχή: η πλεξίδα πρέπει να φεύγει προς τον έναν ώμο, αριστερό ή δεξί. Δίνει αμέσως πιο sexy αποτέλεσμα.











Η πλεξίδα της Rihanna

 
Και μια ακόμη οπτική...















Η πλεξίδα που μπορείς να κάνεις

 
Tip: φρόντισε η πλεξίδα που θα δημιουργήσεις να είναι κοντά στο μέτωπο. Αυτό είναι και το μυστικό για να πετύχεις την πλεξίδα της Rihanna. Δοκίμασέ την σήμερα κιόλας! Πρόκειται για ένα πραγματικά διαφορετικό look που θα ανανεώσει το στιλ σου.












tlife.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...