Sunday, May 22, 2011

SEXY BEACH! Τα look που θα ανάψουν φωτιές στις φετινές παραλίες

"Πόσα μπάνια; Πόσα παγωτά;"
Η ερώτηση των παιδικών μας χρόνων ήχει με vintage νοσταλγία μέσα στο μυαλό! Η μυρωδιά του αντηλιακού χτυπάει το καμπανάκι για το καλοκαίρι που έφτασε και φυσικά το νέο μαγιό γίνεται επιτακτική ανάγκη!
Αποχαιρετάμε την Άνοιξη ψάχνοντας το ιδανικό! Σου έχουμε φτιάξει ολοκληρωμένα look παραλίας για να  διαλέξεις σύμφωνα με το σωματότυπο και το στιλ σου!








Καπέλο Ψάθινο Με Κορδέλα Buldoza.gr

Oλοκλήρωσε κάθε εμφάνιση στη παραλία με ένα ψάθινο καπέλο με μαύρη υφασμάτινη κορδέλα, όχι μόνο για στιλ αλλά και για προστασία από τις ακτίνες του ήλιου. Μπορείς να το αποκτήσεις με ένα κλικ στο buldoza.gr

Τιμή: 16,50€







Σανδάλια Charles David NAK

Εντυπωσίασε με ένα προσεγμένο και άκρως minimal beachwear look και δώσε ιδιαίτερη έμφαση στα κάτω άκρα σου με τα chic δερμάτινα σανδάλια Charles David (NAK shoes, www.nak.gr). Η περίτεχνη μαύρη πλέξη τους αναδεικνύει στο έπακρο μια κομψή εμφάνιση.

Για περισσότερα προϊόντα της εταιρείας ΝΑΚ κάνε κλικ εδώ.

Τιμή: 99.00€





Γυαλιά ηλίου Yves Saint Laurent

Υπέροχα γυαλιά ηλίου για όλα τα look και για όλους τους τύπους προσώπου. Ο διάφανος σκελετός και οι στρογγυλοί φακοί προσδίδουν ένα μοναδικό στυλ στην εμφάνισή σου.

Τιμή: 250.00€








Τσάντα θαλάσσης Fullah Sugah

Μαύρη ψάθινη τσάντα θαλάσσης με λευκά δερμάτινα χερούλια. Το minimal look απαιτεί και minimal αξεσουάρ.

Τιμή: 34.90€











Μαγιώ Calzedonia

Εντυπωσιακό ολόσωμο μαύρο μαγιώ με μεταλλικές λεπτομέρειες, που κάνουν τη διαφορά. Το μαύρο χρώμα αναδεικνύεται υπέροχα με μεταλλικά στοιχεία.

Τιμή: 69.50€











Μαγιώ Calzedonia

Δεν είσαι των κραυγαλέων εμφανίσεων, αλλά θέλεις να κάνεις και εντύπωση; Προτίμησε ένα γκρι στράπλες μπικίνι μαζί με ασπρόμαυρα αξεσουάρ και αμέσως έχεις super elegant look.

Τιμή: 40.00€










Μαγιώ Monsson

Καρώ μπικίνι στην απόλυτη κλασσική τριχρωμία του μαύρου, λευκού και γκρι. Δίνει μοναδικό στυλ και μπορείς να το συνδυάσεις, είτε με πολύχρωμα αξεσουάρ, είτε με ασπρόμαυρα για ένα minimal look.

Τιμή: 55.00€










Μαγιώ catherine mandarino net a porter

Κλασσικό και απόλυτα κομψό ένα πλεκτό μαύρο bodysuit για την παραλία. Συνδύασέ το με εντυπωσιακό oversize καπέλο και μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου για μια άκρως chic εμφάνιση.

Τιμή: 254.00€







Σορτς BSB

Συνδύασε ένα ασπρόμαυρο ολόσωμο μαγιώ με ένα κοντό μαύρο σορτσάκι για ένα total minimal look ακόμα και στην παραλία.

Τιμή: 60.00€











Τα μίνιμαλ μαγιό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα πιο σέξι! Το φετινό καλοκαίρι έρχεται με εντυπωσιακά bodysuits, με προκλητικά ανοίγματα και μεταλλικά στοιχεία! Επέλεξε ανάμεσα σε μαύρο, λευκό ή γκρι και συνδύασέ το με φλατ σανδάλια και το απαραίτητο ψάθινο καπέλο!







Σανδάλια Steve Madden NAK

Φλατ δερμάτινα σανδάλια Steve Madden (NAK shoes, www.nak.gr) στην πιο δημοφιλή απόχρωση της καλοκαιρινής σεζόν. Είναι ιδανικά για να ολοκληρώσουν ένα chic beachwear outfit!

Για περισσότερα προϊόντα της εταιρείας NAK κάνε κλικ εδώ.

Τιμή: 49.00€






Τσάντα θαλάσσης Fullah Sugah

Πλαστική τσάντα θαλάσσης σε εκτυφλωτικό φούξια χρώμα, που παραπέμπει σε ζαχαρωτό. Φόρεσε κι ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο και στόλισέ το με μια πολύχρωμη κορδέλα και είσαι έτοιμη!

Τιμή: 27.50€









Βεντάλια Accessorize

Πραγματικά η ζέστη στην καρδιά του καλοκαιριού είναι ανυπόφορη. Γι'αυτό κι εσύ έχε πάντα στη τσάντα σου μια βεντάλια σε ενδιαφέρουσα βεραμάν απόχρωση! Τα vintage κομμάτια είναι μόδα!

Τιμή: 5.90€












Μαγιώ La Perla

Στράπλες ολόσωμο μαγιώ σε εκπληκτική μονοχρωμία και εντυπωσιακό δέσιμο στο μπούστω από κοχύλια για μια πιο glam beachwear εμφάνιση.

Τιμή: 500.00€












Κολιέ Maslinda.gr

Στις διακοπές σου στο τουριστικό νησί μην ξεχνάς να φοράς αξεσουάρ, ακόμα και στην παραλία. Η δική μας πρόταση είναι ένα κολιέ κοντά στο λαιμό με δερμάτινα κρόσια σε πορφυρό χρώμα.

Τιμή: 35.00€











Μαγιώ Calzedonia

Για τέλειο μαύρισμα χωρίς έντονα λευκά σημάδια σου προτείνουμε το συγκεκριμένο στράπλες μπικίνι σε καταπληκτική σμαραγδί απόχρωση και με εντυπωσιακό ντεγκραντέ μπούστω.

Τιμή: 40.00€












Μαγιώ Calzedonia

Για πιο ρομαντικές "ψυχές" έχουμε να προτείνουμε ένα λιλά στράπλες bodysuit με διακριτικά βολάν στο μπούστω. Θα το λατρέψεις!

Τιμή: 49.50€











Οι bold αποχρώσεις έρχονται για να προσδώσουν χρώμα στις παραλίες! Επέλεξε ανάμεσα σε φούξια, κίτρινο, πράσινο, τιρκουάζ στους πλέον νέον τόνους! Μην φοβηθείς να μπλέξεις διαφορετικά χρώματα για να δημιουργήσεις φωτεινές εμφανίσεις... Και αποκλείεται να περάσεις απαρατήρητη.




Τουνίκ Supertrash Shop Ερμού 112Α

Υπέροχη και άκρως μοντέρνα τουνίκ στα απόλυτα καλοκαιρινά χρώματα με ψυχεδελικό τύπωμα. Προτίμησε να τη συνδυάσεις με ένα μονόχρωμο μπικίνι ή bodysuit για να κρατήσεις σωστή ισορροπία στο beachwear outfit!







Σανδάλια Killah

Σανδάλια με σχοινένιο πάτο, χάντρες που δημιουργούν κόσμημα στο πάνω μέρος και πράσινη σατέν κορδέλα. Είναι κατάλληλα για πιο evening περιστάσεις.









 

Jumpsuit Juicy Couture

Floral με πουά; Κι όμως μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα σε ένα και μόνο ρούχο! Διάλεξε ένα jumpsuit shorts και συνδυάσέ το με λευκές πλατφόρμες για απογευματινούς περιπάτους στο νησί.

 Τιμή: 185.00€










Μαγιώ Calzedonia

Μπικίνι με ψυχεδελικό print σε υπέροχες αποχρώσεις! Προτίμησέ το για να ανανεωθείς και να κρύψεις για λίγο τα κλασσικά και βαρετά χρώματα στα μαγιώ σου.

Τιμή: 50.00€










Γυαλιά ηλίου tillys.com

Ο τέλειος συνδυασμός! Χακί με έντονο ροζ και μάλιστα σε print γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδας για ένα πιο girly αποτέλεσμα.

Τιμή: 9.99€











Μαγιώ La Redoute

Τι πιο ωραίο από ένα πολύχρωμο μπικίνι για την παραλία;! Τονίζει πολύ ένα σχετικά μαυρισμένο κορμί και δημιουργεί την ψευδαίσθηση για πλούσιο μπούστω, αν ανήκεις στην κατηγορία των μικρών μεγεθών.

Τιμή: 22.50€









Μαγιώ Triumph

Πορτοκαλί μπικίνι με floral τύπωμα και σλιπ με φαρδύ μαλακό λάστιχο για να μην τονίζει τις ενοχλητικές ατέλειες στην περιφέρεια και να δείχνει πιο καλίγραμμο το σώμα.

Τιμή: 32.95€











Μαγιώ Diane Von Furstenberg

Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και ένταξε στα μαγιώ σου κι ένα ολόσωμο στις αποχρώσεις του μπλε ρουά και του τιρκουάζ σε ενδιαφέρον τύπωμα.

Τιμή: 216.00€








 Φλοράλ, ψηφιακά, ψυχεδελικά... όλα τα χρωματιστά prints πηγαίνουν φέτος στην παραλία! Τρυπώνουν στη βαλίτσα των διακοπών σου και έρχονται μαζί σου σε όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Προτίμησε να διατηρήσεις την χρωματική ισορροπία και να μην μπλέξεις πάνω από 2 διαφορετικά prints σε ένα look.




tlife.gr



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...