Thursday, May 19, 2011

6 stylish κομμάτια που ανακαλύψαμε στα Sprider Stores

Γιατί θα τα λατρέψεις και πώς να τα φορέσεις:


Εντοπίσαμε τα πιο hot items από τις νέες αφίξεις στα Sprider Stores. Παρακάτω θα δεις γιατί τα επιλέξαμε και πώς μπορείς να δείξεις super stylish με αυτά:

-Το μακρύ φόρεμα: Το μακρύ φόρεμα σου προσφέρει κομψότητα, άνεση αλλά επιπλέον σε κρατάει δροσερή τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Φοριέται πάντα και παντού ενώ είναι η τέλεια επιλογή για το γάμο ή τα βαφτίσια στο νησί.
-To nude μπλουζάκι: Είναι κομμένο και ραμμένο για retro-νοσταλγικές στιγμές. Θα το φορέσεις με jeans και cropped παντελόνια και θα το συνδυάσεις με αξεσουάρ σε ταμπά χρώμα (Αμάνικο τοπ με δαντέλα 16,95€)
-Το t-shirt: Ένα t-shirt με μία ενημερωμένη στάμπα μπορεί να κάνει θαύματα. Φοριέται όλες τις ώρες, με φόρμα για το γυμναστήριο, με τζιν για τον καφέ, με φούστα για το γραφείο αλλά και το βράδυ για ποτό. Απλά πρόσθεσε ένα ‘έντονο κραγιόν ή μακριά σκουλαρίκια και είσαι έτοιμη! (T-shirt με στάμπα 11,95€)
-Η μάξι φούστα: Είναι το trend της σεζόν! Το μάξι θα απογειώσει τις bohemian εμφανίσεις σου. Φόρεσέ τη με ένα απλό t-shirt και τζιν jacket (Μακρυά φούστα με βολάν 19,95€)\
-Το τζιν σορτσάκι: Συνώνυμο του καλοκαιρινού στυλ, το τζιν σορτσάκι θα πρωταγωνιστήσει στα looks σου. Μπορείς να το κάνεις sexy με ένα θηλυκό τοπ αλλά και σοφιστικέ με μία ριγέ πουκαμίσα (Τζιν σορτς με ρεβέρ 19,95€)
-Το γιλέκο: Είναι απίστευτο πώς ένα γιλέκο μπορεί να αναβαθμίσει ένα outfit. Ειδικά αν έχει δαντέλα όπως το συγκεκριμένο. Φόρεσέ το με μίνι, girlie φόρεμα ή με φανελάκι και τζιν σορτσάκι (Γιλέκο από δαντέλα 24,95€)



stylista.gr



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...