Monday, May 30, 2011

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά!

Μερικοί το προτιμούν ξανθό. Κάποιοι άλλοι μελαχρινό! Η μόδα όμως προστάζει κόκκινο. Οι κυρίες του Χόλιγουντ, που τόσα χρόνια τις είχαμε συνηθίσει καστανές,
μελαχρινές ή ξανθές κάνουν ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους και επιλέγουν κάτι πιο τολμηρό: όπως αποχρώσεις του κόκκινου. Για παράδειγμα οι κυρίες που προσφάτως άλλαξαν χρώμα και ξάφνιασαν το κοινό ήταν η Scarlet Johansson και η Blake Lively.

Drew Barrymore

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά!
Γνωστή για τις αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών της. Η Drew Barrymore με τον αγαπημένο της Will Kopelman στις 20 Απριλίου σε αγώνα μπάσκετ των Lakers.

Mandy Moore

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά!
H ηθοποιός – τραγουδίστρια Mandy Moore από το ξανθό το γύρισε στο καστανοκόκκινο. Πάντως όπως λέει και η ίδια βαριέται γρήγορα τα χρώματα και δεν αποκλείεται να τη δούμε σύντομα με άλλο χρώμα!

Scarlett Johansson

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά! (1)
Αρνητικά είδαν οι περισσότεροι στιλίστες την ριζική αλλαγή της αγαπημένης των ταμπλόιντς Scarlett Johansson. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο δείπνο ανταποκριτών στο Λευκό Οίκο στις 30 Απριλιου και όπως ήταν αναμενόμενο τους άφησε όλους… κάγκελο.

Blake Lively

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά! (8)
Η Blake Lively πέτυχε διάνα στο χρώμα των μαλλιών της. Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl είναι από τις λίγες που η επιλογή τους πάει. Το πορτοκαλοκόκκινο των μαλλιών ταιριάζει απόλυτα με τη λευκή επιδερμίδα και τα πράσινα μάτια της νέας αγαπημένης του Dicaprio.

Rumer Willis

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά! (2)
Επιθετικό και παθιάρικο το χρώμα που επέλεξε η κόρη του Bruce Willis, Runner.

Khloe Kardashian

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά! (4)
H αδερφή της Kim Kardashian, Khloe κράτησε το κόκκινο για πολύ λίγο. Μάλλον ήθελε να την προσέξουν… Η τηλεπερσόνα το ξαναγύρισε στο καστανό!

Hayden Panettiere

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά! (5)
Πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει το χρώμα των μαλλιών. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η ηθοποιός Hayden Panettiere έλαμψε με το κόκκινο μαλλί. Το ξανθό την έκανε πιο ροκ ενώ το κόκκινο πιο σικ και ντελικάτη!

Rihanna

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά! (3)
Τι να πει κανείς για τη Rihanna. Δεν πρέπει να υπάρχει χρώμα στο χρωματολόγιο των κομμωτών που να μην έχει δοκιμάσει. Αυτή την περίοδο έχει κατακόκκινο μαλλί και της πάει πολύ. Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο χρώμα! Βέβαια τον τελευταίο καιρό επιμένει στο κόκκινο!

Cheryl Cole

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά! (7)
Η Cheryl Cole δεν είναι και πολύ τολμηρή και μάλλον προτιμά τις πιο σίγουρες και κλασικές επιλογές. Από το σκούρο καστανό το γύρισε σε δαμασκηνί.

Emma Stone

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά! (6)
Αυτή και αν είναι αλλαγή. Η ηθοποιός Emma Stone παίζει μεταξύ ξανθού και κόκκινου. Είναι μια γυναίκα σε δύο. Με το ξανθό δείχνει σέξι ενώ με το κόκκινο απλά γκλάμουρους.


Πηγή: protothema.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...