Friday, May 20, 2011

Jennifer Lopez! H στιλιστική της εξέλιξη από το 1994 μέχρι σήμερα!

Την γνωρίσαμε στα μέσα της δεκαετίας του '90 σαν τη χορεύτρια, τραγουδίστρια, ηθοποιό, performer που μπορούσε να κάνει τα πάντα επί σκηνής. Η εικόνα της έχει αλλάξει από τότε χιλιάδες φορές!
Έχει υιοθετήσει δεκάδες νέα στιλ και attitudes. Από τη space glam αισθητική του '90 έχει εξελιχθεί με μια diva με φινέτσα, σε μια γνήσια σταρ που οι σχεδιαστές λατρεύουν να ντύνουν!

Οι πληθωρικές καμπύλες είναι το πλέον χαρακτηριστικό σημείο του σώματός της και έχουν ξεκινήσει μια νέα επανάσταση στη showbiz καθώς γέμισαν με αυτοπεποίθηση τις γυναίκες που δεν είχαν skinny αναλογίες! Αλλά και οι γυμνασμένοι κοιλιακοί της είναι ένα από τα κομμάτια που αγαπά να αφήνει εκτεθειμένα μέσα από κοντά τοπ και ψηλόμεσες φούστες. Η Jennifer ξέρει πως να "γεμίζει" το κόκκινο χαλί με την παρουσία της και πως να ακτινοβολεί μέσα σε haute couture δημιουργίες!

Η επιροή της στη μόδα εικονογραφείται μέσα από τις καμπάνιες που έχει πρωταγωνιστήσει για οίκους όπως Gucci και Tous, ενώ υπογράφει και τη δική της σειρά ρούχων με μια αλυσίδα καταστημάτων σε όλον τον πλανήτη! Δες εδώ τη στιλιστική της εξέλιξη από το 1994 μέχρι σήμερα!


Jennifer Lopez

1994

Οι πρώτες στιγμές της Lopez μας θυμίζουν το ντροπαλό κορίτσι από το Bronx με την πορτορικανή καταγωγή που "ήθλε να κατακτήσει τον κόσμο". Οι πρώτες εμφανίσεις της ως χορεύτρια δεν είχαν καμία σχέση με τη big star που έμελε να εξελιχθεί!

























Jennifer Lopez

1997

Η Lopez αρχίζει να κάνει τα πρώτα της βήματα στο κόκκινο χαλί! Ακόμα δεν έχει μάθει τους βασικούς κανόνες του red carpet και συνδυάζει μίντι φόρεμα με μαύρη ζακέτα και γυαλιά ηλίου!














Jennifer Lopez

1998

Οι τουαλέτες είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής της και πάντα υποτηρίζουν τις σέξι καμπύλες της. Μάξι, με ουρά και εντυπωσιακό ντεκολτέ... όσο πιο εντυπωσιακό τόσο καλύτερα!


















Jennifer Lopez

1999

Η Jlo έχει πάντα ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και πάντα λέει ναι στα πολύ τολμηρά κοψίματα στα φορέματα της! Ως χορεύτρια το σώμα της υποστηρίζει τις διαφάνειες, την ανοικτή πλάτη και κάθε σέξι μήκος!
























Jennifer Lopez

2000

Οι space στιγμές της Lopez δεν είναι σπάνιες! Άλλοτε κομμάτι των show της και άλλοτε στιλιστική επιλογή στο κόκκινο χαλί, τα μεταλλιζέ υφάσματα έχουν αφήσει το στίγμα τους στο στιλ της λατίνας τραγουδίστριας! Μέσα σε αυτή τη φιλοσοφία προστιθενται τόνοι glitter και φυσικά οι εκτεθημένοι κοιλιακοί



















Jennifer Lopez

2001

Η υπερβολή είναι κομμάτι του προσωπικού της στιλ! Τα μεγάλα καπέλα, τα ψηλά τακούνια και οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι ένα σταθερό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της! Η Jenny αγαπάει επίσης τα prints! Τα ενσωματώνει κάθε χρόνο στις εμφανίσεις της!

















Jennifer Lopez

2002

Το κόκκινο χαλί είναι φυσικός χώρος για τη Lopez! Περπατάει πάντα με ιδιαίτερη άνεση και αυτοπεποίθηση υποστηρίζοντας κάθε τουαλέτα! Φυσικά, ξέρει πως τα δυνατά της σημεία είναι το στήθος και η λεπτή μέση και φροντίζει πάντα να τα αναδεικνύει!

















Jennifer Lopez

2003

Η Jennifer μπορεί να υποστηρίξει κάθε είδος φορέματος! Από γοργονέ μέχρι αρχαιοελλγηνικό! Τα τροπικά χαρακτηριστικά του προσώπου της μαγνητίζουν το βλέμα ενώ την ίδια στιγμή η θηλυκή της φιγούρα δίνει προσωπικότητα στην υψηλή ραπτική.




















Jennifer Lopez

2004

Δεν υπάρχει τάση που να μην υποτάσσεται στη Lopez! Έχει το ταλέντο να φοράει κάθε κομμάτι και να το κάνει δικό της! Ίσως τα βολάν και τo φλοράλ να μην συνιστούν την πιο στιλάτη στιγμή αλλά και πάλι η Lopez τους χαρίζει λίγο από τον "glam" αέρα της!






















Jennifer Lopez

2005

Μέσα στη χρονομηχανή της μόδας, υπάρχουν πάντα στιγμές που δεν σε κάνουν να φουσκώνεις από υπερηφάνεια! Ειδικά για τη Lopez (που έχει ακολουθήσει κάθε τάση) αυτές μπορεί να είναι πολλές! Ακόμα και στα αξεσουάρ η Jlo ήταν πάντα πληθωρική με πάθος για τα κοσμήματα, τα παπούτσια και τις ζώνες!


















Jennifer Lopez

2007

Η εγκυμοσύνη ζωγράφισε πάνω της το πιο γλυκό χαμόγελο και έμεινε καρφωμένο για 9 μήνες! Ποτέ δεν έκρυψε την κοιλιά της αλλά φρόντιζε να την προβάλει με τον πιο κομψό τρόπο!

























Jennifer Lopez

2008

Οι εμφανίσεις της συνήθως φέρνουν την υπογραφή (και το class) ευρωπαίων σχεδιαστών! Όταν όμως επιστρέφει στην αμερικάνικη καταγωγή με τα τεράστια καπέλα,τα εξωφρενικά prints και τα κοσμήματα που βγάζουν μάτι... τότε το αποτέλεσμα είναι μάλλον αστείο.

















Jennifer Lopez

2009

Μέσα από τα χρόνια, και τα στιλιστικά κύματα που πέρασε η Lopez κατάφερε να αποκομίσει class! Ξέρει πολύ καλά πως να ντύνεται στο ύψος των περιστάσεων και φυσικά να προσθέτει λάμψη σε κάθε event μέσα από την εμφάνιση της!
















Jennifer Lopez

2010

Η Jennifer Lopez μεταμορφώνεται σε κάθε εμφάνισή της! Μπορεί να υποστηρίξη κάθε κομμάτι, από μάξι τουαλέτες και ολόσωμες φόρμες μέχρι πολύ αποκαλυπτικά μίνι! Αυτή τη φορά συνδυάζει μια μεταλλιζέ φούστα με ένα nude τοπ Haute Hippie και τις γόβες Boulima d’Orsay του Christian Louboutin.

















Jennifer Lopez

2011

Η οφιολατρεία αποκτά νέο νόημα στο νέο video clip της Jennifer Lopez. Η Jlo ταξιδεύει στο Μεξικό για τα γυρίσματα του νεόυ της video clip "I’m Into You", του δεύτερου single από το νέο άλμπουμ της! Η Jenny ντύνεται από την κορυφή μέχρι τα νύχια με Lanvin σε απομίμηση δέρμα πύθωνα! Φοράει τουρμπάνι, bangles, τουαλέτα και πλατφόρμες, όλα Lanvin! H λατίνα σταρ έχει τη δύναμη να τιθασεύει τον "άγριο" πύθωνα! Οποιαδήποτε άλλη τραγουδίστρια τολμούσε το συγκεκριμένμο σύνολο, θα την είχε "καταπιεί" ο όφις! Η Lopez όμως έχει την κίνηση, το χορό και το βλέμμα που της δίνουν το δικαίωμα να φορέσει ό,τι θέλει! Μόνο τα σκουλαρίκια της δεν είναι Lanvin, είναι Tous, λογικό αν σκεφτείς οτι η JLo είναι το νέο πρόσωπο του ισπανικού οίκου κοσμήματων, για αυτή τη σεζόν!




Jennifer Lopez

2011

Η παρουσίαση του νέου album της Jennifer Lopez "LOVE?" ήταν η αφορμή για την πιο "disco queen" εμφάνιση της σεζόν! Η JLo φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα Zuhair Murad με χρυσές κεντημένες πούλιες! Η φαρδιά, σατέν, μαύρη ζώνη που έδενε σε φιόγκο ήταν αυτό που χρειαζόταν για να δώσει σχήμα κλεψύδρας στο σώμα της! Φυσικά απέφυγε κάθε κόσμημα και αξεσουάρ αφού η φόρμα από μόνη της ήταν εξαιρετικά λαμπερή! Ακόμα και τα μαύρα Christian Louboutin παπούτσια της ακολούθησαν μίνιμαλ γραμμή επιτρέποντας στη φόρμα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!







tlife.gr




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...