Friday, June 24, 2011

Μάντεψε ποια είναι η star! Δες τις beauty αλλαγές της χρόνο με τον χρόνο!

Είναι sexy, όμορφη και πολύ stylish! Και ναι, βλέποντας την συγκεκριμένη photo ούτε που υποψιαζόμασταν ότι αυτό το κορίτσι θα ήταν... αυτό το κορίτσι!


Θέλεις κάποια hints ακόμη: λατρεύει τους χαλαρούς κυματισμούς, τις πούδρες λάμψης και (το πλέον χαρακτηριστικό) έχει αναγάγει τους γλουτούς σε τάση, απενοχοποιώντας πολλές από εμάς!

΄Εχεις καταλάβει ποια μπορεί να είναι; Υποψιάζεσαι;




Μάντεψε ποια είναι η star!

 
Είναι πολύ cute και δεν μπορεί να της το αρνηθεί κανείς βλέποντας αυτή την φωτογραφία. Όμως τότε κανείς δεν πίστευε ότι το συγκεκριμένο κορίτσι θα μπορούσε κάποτε να κάνει τους άντρες να παραληρούν για χάρη της και τα κορίτσια να θέλουν να κλέψουν κάτι από το sex appeal της! Και το σημαντικότερο; Αποτέλεσμα για όλες εμάς το τέλειο άλλοθι αφού χωρίς εκείνη οι ζουμεροί γλουτοί δεν θα είχαν “αποποινικοποιηθεί” ποτέ! Ψάχνεις ακόμη πιο μπορεί να είναι αυτό το cute κορίτσι με το hair styling που θυμίζει κάτι από Πίπη Φακοδομύτη; Jennifer Lopez! Ποια άλλη;
  

1996

 
To 1996 η Jennifer Lopez βρίσκεται στα πρώτα βήματα της καριέρας της γεγονός που σημαίνει ότι έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της μέχρι να βρει το στιλ της και τι της ταιριάζει πραγματικά. Τα μαλλιά της είναι σε καστανό σκούρο τόνο ενώ η επιδερμίδα της είναι σχεδόν χλωμή και δεν θυμίζει σε τίποτα το sexy λαμπερό και μαυρισμένο τόνο που αποκτά στην πορεία.
 
 
 
 
 
 

1997

 
Η Jennifer ανήκει στην γενιά της περμανάντ! Αναπόφευκτα, λοιπόν, και όταν η περμανάντ ήταν μεγάλο trend, η JLO είχε υποκύψει στον πειρασμό των curly μαλλιών. Όσον αφορά στο μακιγιάζ της, η ίδια δεν είχε ακόμη ανακαλύψει το τέλειο αποτέλεσμα που προσφέρουν οι τερακότες, οι πούδρες λάμψης και τα lip gloss. Το καφέ κραγιόν δεν την κολακεύει.
  



1999

 
Το 1999 είναι ακόμη η χρονιά που “σετάρουμε” την απόχρωση του φορέματός μας με την σκιά μας. Και μπορεί πλέον το συγκεκριμένο trend να είναι τουλάχιστον passe τότε η JLO δεν είχε άποψη. Εδώ την βλέπουμε με περλέ λιλά σκιά και έναν αδιάφορο χαμηλό κότσο.
  







2000

 
Είναι η χρονιά που η Jennifer αρχίζει να διαμορφώνει το στιλ της. Η επιδερμίδα της είναι πιο σωστά μαυρισμένη, τα μαλλιά της πλέον τα αφήνει σε χαλαρούς κυματισμούς ή τα πιάνει σε chic κότσους και το μακιγιάζ της είναι πιο ήσυχο και natural.
  








2001

 
Η JLO εμφανίζεται στα Όσκαρ με μαλλιά bouffant και γήινο μακιγιάζ με κάποιες ελαφριές λάμψεις. Πλέον, ξέρει πώς να ποζάρει στο φακό, έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2002

 
Όταν πειραματίζεσαι πολύ συχνά με το hair styling αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνουν λάθη σε σχέση με την περίπτωση που θα ακολουθούσες καθημερινά μια πεπατημένη οδό. Αυτό ισχύει για την συγκεκριμένη εμφάνιση της Jennifer. Αντίθετα, στο μακιγιάζ φαίνεται να το έχει βρει για τα καλά αφού οι shiny υφές και οι γήινες αποχρώσεις την κολακεύουν πολύ.
  



2003

 
Τα updos ήταν ανέκαθεν αδυναμία της JLO γι' αυτό και τους επέλεγε σε κάθε της επίσημη εμφάνιση. Αν και μας αρέσει περισσότερο με χαλαρά waves δεν μπορείς να της αρνηθείς ότι είναι όμορφη!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2004

 
Αυτή ακριβώς είναι η Jennifer που λατρεύουμε. Sexy, ελκυστική λαμπερή και με δύο νέες αγάπες τις οποίες τότε είχε ανακαλύψει: τις πούδρες λάμψης και τις ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφίτσες.
  









2006

 
Είναι η χρονιά που η JLO σκουραίνει τα μαλλιά της. Γρήγορα διαπιστώνει ότι οι ξανθοί και ανοιχτοί τόνοι την κολακεύουν περισσότερο κι έτσι μετά από λίγους μήνες επιστρέφει στο look με το οποίο την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε!
  









2007

 
Το 2007 η Jennifer περιμένει τα δίδυμα και το πρόσωπό της έχει γλυκάνει εμφανώς! Το χτένισμά της είναι λιγότερο wild και έχει κάνει χωρίστρα στο πλάι που κάνει το αποτέλεσμα λιγότερο sexy και περισσότερο decent.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2008

 
Ένας ακόμη θεαματικός κότσος από την JLO! Σινιόν με τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά που καταλήγουν σε ένα κότσο με αρκετό όγκο.

2009

 
Η πιο αδυνατισμένη εκδοχή της Jennifer είναι αυτή εδώ. Σε αυτή την εμφάνιση την βλέπουμε με χαλασμένο σινιόν (είπαμε έχει αδυναμίες) και smokey eyes με shiny σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού όπως επίσης και μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του βλεφάρου.
 
 
 
 
 
 
 
 

2011

 
Η τελευταία εμφάνιση της JLO σε γερμανική εκπομπή δικαιολογεί γιατί μας αρέσει τοοοσο! Είναι sexy, ενημερωμένη σε θέματα μόδας και ομορφιάς κι έχουμε να μάθουμε πολλά από εκείνη. Ας πούμε, φέτος τα μαντήλια στα μαλλιά είναι πολύ must!








tlife.gr




 





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...