Friday, June 24, 2011

H resort συλλογή του οίκου Galliano

Εμπνευσμένη από τις δεκαετίες του ’20 και του ‘30


Όσο ο John Galliano καθόταν στο εδώλιο του κατηγορούμενου την Τετάρτη, οι υπάλληλοι του οίκου με τ’ όνομά του δούλευαν πυρετωδώς για την παρουσίαση της resort συλλογής, για την οποία ο CEO του οίκου δεν έκρυψε την αισιοδοξία του.



«Υπήρξε αυξημένο ενδιαφέρον, και κλείστηκαν πολλά ραντεβού, οπότε θα δούμε», είπε ο CEO του οίκου Galliano, Pierre Denis, στο WWD την Πέμπτη. «Προφανώς, ήταν μία περίπλοκη χρονιά, αλλά οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να στηρίξουν τον οίκο, και παράγουμε εξαιρετικές συλλογές. Ελπίζω αυτό να φανεί και στις πωλήσεις».



Ο Denis δήλωσε ότι την resort συλλογή του οίκου σχεδίασε η ομάδα του Galliano –στην οποία ανήκει, ακόμα, και το «δεξί του χέρι» στον οίκο, Bill Gaytten. Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από την τραγουδίστρια των blues των δεκαετιών του ’20 και ’30, Bessie Smith. Στο πνεύμα της jazz του μεσοπολέμου, στη συλλογή παρουσιάστηκαν κοστούμια από τουίντ, καμπαρντίνες ρετρό σχεδιασμού και ογκώδη φορέματα από ζορζέτα. «Το σχεδιαστικό team είναι η καρδιά του οίκου», δήλωσε ο Denis και συνέχισε «Η μεγάλη, δημιουργική τους ενέργεια και το ταλέντο συλλαμβάνουν ακριβώς το DNA του οίκου Galliano με αυθεντικότητα και πρωτοποριακές ιδέες».



stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...