Thursday, June 23, 2011

Sexy βλέμμα! Πώς να τοποθετήσεις ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια!

Ας πούμε αλήθειες: όσο καλό κι αν είναι το mascara που έχεις στο νεσεσέρ σου αν έχεις πολύ κοντές βλεφαρίδες δεν βλέπεις αποτέλεσμα όσες στρώσεις κι αν περάσεις. Βέβαια,
ο καμόνας αυτός δεν ισχύει αν οι βλεφαρίδες σου είναι μεσαίου μήκους χωρίς καμία καμπυλότητα. Σε αυτή την περίπτωση ένα εξειδικευμένο mascara μπορεί να κάνει την διαφορά!

Fake it or leave it!
Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία (I do!) ή αν απλώς θέλεις να προσθέσεις πόντους sex appeal στο βλέμμα σου δοκίμασε τις ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια. Είναι αγαπημένο trick των stars, εννοείται και των make up artists που επιμελούνται το look τους, και τις προτιμούν σε σχέση με τις ενιαίες ψεύτικες βλεφαρίδες διότι το αποτέλεσμα δεν δείχνει ψεύτικο και δεν "βαραίνει" το μάτι ώστε να το κάνει να δείχνει πιο καθοδικό. Πώς θα τις τοποθετήσεις; Θα σου πούμε σύντομα! Πριν, όμως, από αυτό δες παρακάτω τις stars που δεν αποχωρίζονται τις fake βλεφαρίδες τους ούτε γι' αστείο!



Η Jennifer Love Hewitt, η Kim Kardashian (έχει σχεδόν εμμονή με τις ψεύτικες βλεφαρίδες!) και το αγαπημένο κορίτσι των αντρών, Megan Fox φορούν πάντα ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια.



Αλλά και η Jennifer Lopez, η Drew Barrymore αν και δεν το κάνει σε κάθε official εμφάνισή της και τέλος η γοητευτική Catherine Zeta Jones αγαπούν τις ψεύτικες αφέλειες σε τουφάκια, περισσότερο από τις ενιαίες.

Πώς να τοποθετήσεις μόνη σου τις ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια!
Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φαντάζεσαι! Μάλιστα είναι κάτι που μπορείς να κάνεις μόνη σου και να τελειοποιηθείς με τον καιρό κάνοντας practice.

 Αν θέλεις να δείς πως να κάνεις και το μακιγιάζ που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες πατήσε εδώ!!


What to know


Οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφίτσες είναι το αγαπημένο προϊόν ομορφιάς των περισσότερων stars! Κάνουν τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα χωρίς, όμως, το αποτέλεσμα να δείχνει fake όπως μπορεί να συμβαίνει με τις ενιαίες ψεύτικες βλεφαρίδες.
Κι αν ο τρόπος τοποθέτησής τους σου φαντάζει βουνό, αρκεί να σου πω ότι είναι καθαρά θέμα εξάσκησης. Ακολουθώντας τις οδηγίες του Δημήτρη Σταματίου είναι πλέον σχεδόν ρουτίνα για μας!
  

Βήμα 1

 
Πολύ σημαντικό βήμα πριν τοποθετήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες είναι να περάσεις στις φυσικές σου μια στρώση μάσκαρα έτσι ώστε να λειτουργήσει σαν “οδηγός” για τα σημεία στα οποία θα τοποθετήσεις τα τουφάκια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 2

 
Με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών πιάσε το κάθε τουφάκι ξεχωριστά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 3

 
Για μεγαλύτερη ευκολία, τοποθέτησε κόλα στο χέρι σου και ακούμπησε απαλά την άκρη από το τουφάκι στην ειδική κόλα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 4

 
Ξεκίνησε την τοποθέτηση από την εξωτερική γωνία του ματιού και προς τα μέσα. Τοποθέτησε τα τουφάκια ακριβώς στην ρίζα των φυσικών σου βλεφαρίδων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 5

 
Ακολούθησε την ίδια ακριβώς διαδικασία και για το άλλο μάτι. Η σωστή φορά πάντα είναι από την εξωτερική γωνία και προς την έσω.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tip

 
Ένα μυστικό που ακολουθούν πολλές stars είναι να τοποθετούν τουφάκια από ψεύτικες βλεφαρίδες μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού. Έτσι, πετυχαίνουν το γατίσιο βλέμμα, όμοιο με αυτό της Monroe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βήμα 6

 
Αφού ολοκληρώσεις, πέρασε μια στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου για να τις ενοποιήσεις με τα ψεύτικα τουφάκια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η τοποθέτηση των βλεφαρίδων έχει ολοκληρωθεί


Με τις ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια τα μάτια δείχνουν πολύ μεγαλύτερα! Όσον αφορά την λευκή κόλα που μπορεί να φαίνεται, μην την φοβηθείς. Εξάλλου, όταν στεγνώσει διαφανίζει μόνη της.
Extra info: τις ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια μπορείς να τις βρεις σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών από €5.00!

 
Επιμέλεια κειμένου: Νατάσα Μπερέκου
Φωτογράφος: Γιάννης Βασταρδής
Make up artist: Δημήτρης Σταματίου
 
 
 
 tlife.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...