Wednesday, June 22, 2011

Elle Macpherson: 12 super(model) looks

http://www.stylista.gr/userthumbs/f66db0b2-42aa-4c94-842d-d48cb8b980f6/thumbs_443x389/elle_rot%20copy.jpgΤα day-to-day στυλιστικά της βήματα


"Μία φορά supermodel, για πάντα supermodel". Αυτό φαίνεται πως είναι το μότο της Elle Macpherson η οποία, 30 χρόνια μετά την παρθενική της εμφάνιση στο χώρο της μόδας, διατηρεί ακόμη τέλειες αναλογίες, κάνει φωτογραφήσεις εξωφύλλων και κρατά τον τίτλο που της αποδόθηκε τη δεκαετία του '80, όταν την αποκαλούσαν "The Body". Με τη διαφορά ότι σήμερα είναι 48 χρονών, είναι περισσότερο επιχειρηματίας παρά μοντέλο και φυσικά, πάνω από όλα μητέρα. Με στυλ. 
 
Sporty chic

Η Elle Macpherson παραδίδει καθημερινά μαθήματα στυλ, κυρίως κατά τη διάρκεια των πρωινών εξόδων της στο Λονδίνο, ενώ συνοδεύει τους δύο γιους της, τον 13χρονο Flynn και τον 8χρονο Aurelius στο σχολείο τους. Ακόμη κι όταν φορά μόνο τα αθλητικά της, ξέρει να κάνει τους ιδανικούς συνδυασμούς, βασισμένη σχεδόν αποκλειστικά στο αγαπημένο της χρώμα: το μαύρο. Αναπόσπαστο κομμάτι των look της (ακόμη κι αν βρέχει στο Λονδίνο) είναι τα μαύρα Ray Ban γυαλιά ηλίου της.

Hot παντελόνια

Μία συνηθισμένη μητέρα δεν θα πήγαινε τα παιδιά της στο σχολείο φορώντας κόκκινο δερμάτινο παντελόνι. Όμως η Elle Macpherson δεν είναι μία συνηθισμένη μητέρα. Το κόκκινο παντελόνι του οίκου Isabel Marant κοστίζει 1.500 λίρες και η 48χρονη Elle έχει απαθανατιστεί να το φορά σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. "Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι όταν αφήνω τα παιδιά στο σχολείο, μετά πηγαίνω στη δουλειά μου. Γι' αυτό αναρωτιούνται γιατί ντύνομαι έτσι μόνο και μόνο για να πάω τα παιδιά στο σχολείο", δήλωσε πρόσφατα. "Είναι 8:30 το πρωί κι εγώ πηγαίνω στη δουλειά μου, όπως όλοι οι άλλοι". Σε άλλες εμφανίσεις της, η Εlle παρέπεμπε στο στυλ της Farah Fawcett τη δεκαετία του '70 (με ψηλόμεσο τζιν Stella MacCartney)- με τη δική της, πάντα, πινελιά. Ακόμα και το skinny τζιν που θα επιλέξει, φροντίζει να έχει ένα twist που θα κάνει τη διαφορά. Cool!

Αξεσουάρ & Χρώματα

Δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα εμφανίστηκε η Elle Macpherson στο βόρειο Λονδίνο φορώντας ένα σύνολο που αποτελούσαν  ένα λευκό παντελόνι κι ένα πορτοκαλί τοπ (είναι εντυπωσιακό πως, ακόμα και αν διαθέτει περιουσία 60.000.000 λιρών, δεν φοράει κάθε μέρα διαφορετικά σύνολα), διαφοροποιώντας λεπτομέρειες όπως τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της. Αγαπημένα της είναι τα μαύρα καπέλα, τα φουλάρια και τα λεπτεπίλεπτα βραχιόλια στον καρπό.



stylista.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...