Tuesday, June 28, 2011

Τα μυστικά των σταρ για τέλεια σιλουέτα

Διάσημες γυναίκες της σόουμπιζ αποκαλύπτουν στο ΟK! πώς μπορείτε αυτό το καλοκαίρι να δείχνετε τέλειες με το μπικίνι σας στην παραλία














Angelina Jolie


Η 36χρονη ηθοποιός δεν ανήκει στις σταρ του Χόλιγουντ που ακολουθούν εξαντλητικές δίαιτες και επίπονα προγράμματα γυμναστικής. Εφαρμόζει, ωστόσο, κάποιους δικούς της κανόνες, οι οποίοι όπως φαίνεται λειτουργούν άψογα.

1. Ναι στους υδατάνθρακες
Η Angelina περιλαμβάνει στο καθημερινό της διαιτολόγιο 70% υδατάνθρακες και 30% πρωτεΐνη, με στόχο να διατηρεί τα επίπεδα της ενέργειας υψηλά και να δυναμώνει τους μυς της.
2. Όχι στο junk food
Μη λαμβάνετε «κενές» θερμίδες. Ακόμα και την περίοδο που η ηθοποιός ήθελε να πάρει κάποια κιλά, απέφευγε τις κατεργασμένες τροφές, τα γλυκά και τα υπεραλατισμένα σνακ, καθώς το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν έντονο πρήξιμο και να επιβραδύνουν τη μυική τόνωση.
3. Αλκοόλ μόνο το Σαββατοκύριακο
Τόσο στην ίδια όσο και στον σύντροφό της Brad Pitt αρέσει να συνοδεύουν το δείπνο τους με ένα καλό κρασί. Αυτό που επιδιώκει η Angelina είναι να ελαχιστοποιεί την ποσότητα του αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αφήνοντας περιθώριο για το Σαββατοκύριακο.

Katy Perry



Η 27χρονη τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ, με σιλουέτα που εντυπωσιάζει. Ο διάσημος προσωπικός της γυμναστής Harvey Pasternak αποκαλύπτει μικρά μυστικά που εφαρμόζει η Katy και έχει καταφέρει να έχει αυτό το υπέροχο κορμί.

1. Μικρότερα και πιο συχνά γεύματα
Η Katy τρώει 5 γεύματα την ημέρα, 3 κυρίως και 2 σνακ, ώστε να διατηρεί την ενέργειά της σε υψηλά επίπεδα. Τα γεύματά της περιλαμβάνουν καθαρή πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο και ψάρι, άφθονες φυτικές ίνες και ροφήματα χωρίς ζάχαρη» λέει ο Harvey.
2. Άσκηση λιγότερη ώρα, αλλά πιο συχνά
«Είναι καλύτερο να γυμνάζεσαι πιο συχνά αλλά για μικρότερο χρονικό διάστημα, οπότε η Katy ασκείται πέντε φορές την εβδομάδα, για είκοσι πέντε λεπτά. Δουλεύει κάθε μέρος του σώματός της ξεχωριστά για πέντε λεπτά, επιτυγχάνοντας τα μέγιστα αποτελέσματα».


Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...