Wednesday, June 29, 2011

Stars στα αεροδρόμια

Τι φοράνε και πώς, για να προσγειώνονται "πετώντας"!


Οι stars  ταξιδεύουν συνέχεια για να προωθήσουν ταινίες τους ή προϊόντα που κυκλοφορούν με το όνομά τους, για να κλείσουν συμφωνίες, να δώσουν το παρών σε πάρτι ή να κάνουν απλά διακοπές. Εκείνος που τους αποχαιρετά και τους υποδέχεται, είναι πάντα ο φωτογραφικός φακός. Φροντίζουν, λοιπόν, και ντύνονται με τα κατάλληλα outfits, προκειμένου οι αναχωρήσεις αλλά και οι αφίξεις να γίνονται με στυλ.


Η Βlake Lively φτάνοντας στο Τορόντο, εμφανίστηκε με άνετο plane attire: μπλε skinny παντελόνι, λευκό t-shirt και oxford shoes. To όλο look συμπλήρωσε με μια λεπτή καμπαρντίνα, oversized δερμάτινη τσάντα και ένα ψάθινο καπέλο fedora, σοφή ιδέα εάν θέλεις να κρύψεις τα ταλαιπωρημένα από το ταξίδι μαλλιά σου.
Η Βeyoncé μπορεί ν’αποχωριστεί τα πάντα, εκτός από τα ψηλοτάκουνά της- που, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και ό,τι πιο άνετο για πολύωρα ταξίδια με το αεροπλάνο. Μετά από μια σύντομη επίσκεψη στη Γαλλία, επιστρέφει στο LAX εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή σεζόν με ένα θηλυκό φόρεμα πάνω από το γόνατο. Απαραίτητο luxurious touch, τα Louboutin ψηλοτάκουνα αλλά και τα γυαλιά ηλίου για να κρύψει την ταλαιπωρία του υπερατλαντικού ταξιδιού που φαίνεται στα μάτια της.
Η Eva Mendes μας έχει συνηθίσει σε  θηλυκές στυλιστικά επιλογές οι οποίες κολακεύουν τη σιλουέτα της. Αυτή τη φορά και με φόντο το JFK στη Νέα Υόρκη, αποχωρίστηκε τα αγαπημένα της jeans και προτίμησε ένα floral φόρεμα το οποίο συνδύασε με ψηλές πλατφόρμες σε λευκή απόχρωση. Το όλο look συμπλήρωσε με μια stylish λευκή κάπα.


Η Natalia Vodianova φτάνοντας στο αεροδρόμιο της Νίκαιας στη Γαλλία, εμφανίστηκε με cropped skinny jeans, άψογα ταιριασμένο με πουκάμισο σε baby-blue απόχρωση και μπεζ σακάκι. Αντίθετα από άλλες celebrities, έκανε τη διαφορά με το travel footwear. Eπέλεξε, ένα ζευγάρι loafers από φίδι, μια stylish και ταυτόχρονα άνετη εναλλακτική σε όλα τα ψηλοτάκουνα που κάνουν check-in.
Η Jennifer Aniston, πιστή στις street style επιλογές, εμφανίστηκε στο Heathrow στο Λονδίνο φορώντας ένα λευκό στενό τζιν και καφέ suede μπότες. Παρέμεινε επίσης πιστή στα αγαπημένα της γκρι tank tops, αυτή τη φορά συνδυάζοντάς το,με ένα πλεχτό μακρύ αμάνικο γιλέκο. Δεν παρέλειψε να επιλέξει για "συνταξιδιώτη" μια μπεζ εσάρπα.
Η Dakota Fanning, αντιμετώπισε το jet lag ακολουθώντας τον κανόνα του layering. Φόρεσε, λοιπόν, το jean της με λευκό t-shirt στο οποίο πρόσθεσε μια γκρι ζακέτα  αλλά και ένα military jacket. Ιδανική επιλογή, για ν’αντιμετωπίσεις τις εναλλαγές  θερμοκρασίας  εντός και εκτός της καμπίνας του αεροπλάνου.
Η Κatie Holmes σε μια από τις ελάχιστες φωτογραφίες που δεν κουβαλά τη μικρή Suri, κουβαλά μια καφέ δερμάτινη τσάντα και την αγαπημένη της chain bag,Lanvin έχοντας μόλις προσγειωθεί με ελικόπτερο σε αεροδρόμιο στη Νέα Υόρκη. Λατρεύει τα jeans και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, αυτή τη φορά επιλέγοντας και denim πουκάμισο. To σύνολο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα.



Η Alexa Chung έφτασε στο Heathrow στο Λονδίνο, φορώντας  ένα vintage t-shirt με ένα colored jean (mega hit φέτος). Απέφυγε  να επιβαρύνει το σύνολο με oversized bags, αντίθετα προτίμησε μια cross-body τσάντα Chanel η οποία χωράει τα απαραίτητα και επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων, ειδικά εάν έχεις πολλές βαλίτσες ή τρέχεις από το ένα gate στο άλλο.
Η mom-to-be Jessica Alba είναι γνωστό ότι ακόμα και σε περίοδο εγκυμοσύνης δεν χάνει ποτέ το στυλ της. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με την οικογένειά της, ν’αναχωρεί  από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Ντυμένη στις αποχρώσεις του μαύρου, έκανε την άνετη στυλιστικά επιλογή για ταξίδι, παντελόνι, τοπ και μια ελαφριά ζακέτα για ν’αντιμετωπίσει την ψύχρα των κλιματιστικών.
Η Naomi Campbell ,νευριασμένη ως συνήθως, φτάνει στο αεροδρόμιο της Βενετίας, φορώντας μαύρο τοπ και μίνι φουστίστα μαζορέτας, που αφήνει σχεδόν ακάλυπτους τους μηρούς της. Επειδή η «νόσος των λεγεωνάριων»  παραμονεύει, το outfit συμπλήρωσε πολύ σωστά με ένα θηλυκό λευκό ζακετάκι με μαύρα λουλούδια.
Ένα μοντέλο μπορεί να είναι off-duty, μια μαμά όμως ποτέ. Η Heidi Klum έχοντας μόλις φτάσει στο JFK μαζί με τα παιδιά και τις νταντάδες, φοράει και το κατάλληλο casual outfit για ταξίδι με την οικογένεια.  Αναπαυτικά αλλά και trendy sneakers, λευκό skinny παντελόνι, ένα άνετο t-shirt και φυσικά, μια υπερμεγέθης τσάντα που χωράει τα απαραίτητα, είναι must όσο το διαβατήριο.




stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...