Tuesday, June 21, 2011

Ugg: Η καμπάνια με φόντο τη Σαντορίνη

Το αγαπημένο brand επέλεξε Ελλάδα!





Τι γεύση μπορεί άραγε να έχει ένα ελληνικό καλοκαίρι; Αυτό πρέπει να σκέφτηκε η Ugg, η αγαπημένη εταιρεία από την Αυστραλία, η οποία ταξίδεψε μίλια μακριά για να φωτογραφίσει την καλοκαιρινή της καμπάνια για το 2011, με φόντο το νησί της Σαντορίνης.
Ο φακός της διάσημης φωτογράφου μόδας Cristina Trayfors αποτύπωσε τις νέες συλλογές της εταιρείας σε μια καμπάνια που αποτελεί ένα ηλιόλουστο έργο τέχνης. Το μαγικό νησί, είχε να επιδείξει εμπνευσμένα «κάδρα», ιδανικά για την ανάδειξη των προϊόντων της Ugg. Γραφικά χωριά με την αυθεντική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, μικρές πλατείες, ονειρεμένη θέα και φυσικές ομορφιές, έγιναν ένα ιδανικό σκηνικό, στο οποίο πόζαρε το διάσημο μοντέλο Linnea Regnander φορώντας την καινούργια συλλογή.
Με φόντο την καταγάλανη θάλασσα, την καλντέρα και το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα, στις φωτογραφίες, «ποζάρουν» τα σανδάλια της συλλογής “Comfort Sandal” αλλά και η συλλογή “Sneaker” η οποία συνδυάζει πλούσια ανανεωμένα υλικά και λεπτομέρειες, με τη γνωστή πάντα άνεση της Ugg. Τόσο τα σανδάλια όσο και τα sneakers, casual και ευκολοφόρετα αποτελούν την ιδανική επιλογή, για την παραλία και την πόλη και απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ, όποιο νησί και αν επιλέξεις να επισκεφθείς.



stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...