Wednesday, June 22, 2011

Breaking news! "America’s Next Top Model”: Γυρίσματα στη Σπιναλόγκα

http://www.stylista.gr/userfiles/f66db0b2-42aa-4c94-842d-d48cb8b980f6/tyra-arhtro_3.jpgΌλη η παραγωγή στο νησί, μαζί και η Tyra Banks!

 
Μπορεί η Μύκονος να φιλοξενεί τη Shakira αυτές τις ημέρες, η Σπιναλόγκα όμως φιλοξενεί τα μοντέλα που συμμετέχουν στην δημοφιλή εκπομπή “America’s Next Top Model” και μαζί και την παρουσιάστρια του σόου, Tyra Banks. Το χωριό Πλάκα, απέναντι από το νησί το οποίο είχε ξαναβρεί τους ρυθμούς του μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς (mega hit του χειμώνα)  της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, ζωντάνεψε και πάλι καθώς, αυτές τις ημέρες, φιλοξενεί φιλοδοξα μοντέλα αλλά και την Τyra, η οποία διαμένει  σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής.
Οι νεαρές υποψήφιες για την κατάκτηση του τίτλου “America’s Next Top Model” ταξίδεψαν μέχρι τον κόλπο της Ελούντας στην Κρήτη για τις ανάγκες φωτογράφησης που είχε προγραμματίσει η παραγωγή του δημοφιλούς show. Το shooting, αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ακόμη ημέρες,  ενώ όλοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι, από τη φιλοξενία, το location και την ομορφιά του τόπου.

stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...