Thursday, June 30, 2011

Η Resort συλλογή του οίκου Salvatore Ferragamo

Old Hollywood Glam και εντυπωσιακές παρουσίες στο front row




Στο show που έγινε για την resort συλλογή του την Τρίτη το βράδυ στη Νέα Υόρκη, ο οίκος Ferragamo είχε, προφανώς, κατά νου το glam και τη χλιδή. Στο front row κάθονταν οι –απαραίτητες για την περίπτωση- στάρλετ, η αίθουσα ήταν γεμάτη paparazzi και οι καλεσμένοι στην έπαυλη James B. Duke (γνωστή και ως το σπίτι της διάσημης κληρονόμου Doris Duke), έπιναν σαμπάνια.

Ο διευθυντής δημιουργικού του οίκου, Massimiliano Giornetti, εμπνεύστηκε από το Old world glam και τις χρυσές μέρες του Hοllywood, όταν ο ιδρυτής του οίκου Salvatore Ferragamo εδραιωνόταν ως δημιουργός.



Ουσιαστικά δύο ήταν τα looks που κυριάρχησαν: το navy και το starlet, και τα δύο, όμως, με έντονα ρετρό στοιχεία. Τα μοντέλα, που κατέβαιναν στον χώρο της βιβλιοθήκης από μία πελώρια, μαρμάρινη σκάλα, φορούσαν είτε φαρδιά, αέρινα παντελόνια, είτε μακριά, μεταξωτά φορέματα, μερικά διακοσμημένα με Swarovski, ή πιασμένα με πολυτελείς καρφίτσες.

Η χρωματική παλέτα κυμαινόταν στους τόνους του ιβουάρ, του navy blue και του γαλάζιου. Τα looks έκαναν τα μοντέλα, απαστράπτοντα και μαυρισμένα, να δείχνουν γοητευτικά και εντυπωσιακά, αλλά, ταυτόχρονα, απολύτως σύγχρονα. Όσον αφορά τα wedges με πάτο από καθρέφτη, που η δημιουργία τους βασίστηκε σε ένα ζευγάρι που είχε παραγγείλει κάποτε η Carmen Miranda στον Salvatore Ferragamo, ήταν, χωρίς αμφιβολία, εξίσου υπέροχα, όσο τα originals.



Στο front row βρέθηκαν κάποιες από τις αγαπημένες πελάτισσες του οίκου Ferragamo. Ανάμεσα στους πρώτους που κατέφτασαν, ήταν η Eva Mendes, φορώντας λευκό και μπεζ φόρεμα, που την έκανε να δείχνει εντυπωσιακότερη από ποτέ. Δίπλα της κάθισε η πρωταγωνίστρια του Slumdog Millionaire, Freida Pinto, και η ηθοποιός του Scream 4, Emma Roberts. Η Freida φορούσε λευκή, midi φούστα και πολύχρωμο, halterneck τοπ. Η Emma, με το μωβ, σατέν φόρεμά της, απέπνεε glamour, ενώ η σταρ του Twilight, Ashley Greene, που επίσης παραβρέθηκε στο show, επέλεξε ένα λευκό φόρεμα που συνδύασε με κόκκινα στιλέτο.




stylista.gr



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...