Saturday, June 25, 2011

Η Τζολί απατά τον Μπραντ Πιτ

Όλα τα είχαμε ακούσει αλλά αυτό παραπάει. Σύμφωνα με το περιοδικό In Touch, η Τζολί απατά τον Μπραντ Πιτ κάνοντας σεξ....
με γυναίκες. Έτσι λέγεται ότι περνά την ώρα της η Ατζελίνα Τζολί όταν ο άνδρας της Μπραντ Πιτ, λείπει για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτά υποστηρίζει μια γυναίκα στο συγκεκριμένο περιοδικό, η οποία λέει ότι έχει συνευρεθεί ουκ ολίγες φορές με τη γοητευτική ηθοποιό.
«Η Angelina έχει δυνατές λεσβιακές επιθυμίες,  πλαγιάζει με άλλες γυναίκες πίσω από την πλάτη του Brad», ομολογεί χαρακτηριστικά η συνεντευξιαζόμενη που ζήτησε να κρατήσει την ανωνυμία της.
Κι αν αναρωτιέστε πού είναι ο τόπος συνάντησής τους. Η απάντηση είναι το ξενοδοχείο Roosvelt στο Λος Άντζελες με τους υπαλλήλους τους να επιβεβαιώνουν ότι η διάσημη ηθοποιός κλείνει σε τακτά χρονιά διαστήματα πονηρά ραντεβουδάκια με όμορφες κυρίες. «Στο μυαλό της είναι απλά σεξ. Και από την στιγμή που δεν το κάνει με έναν άνδρα, δεν το θεωρεί απιστία»,  εξηγεί η γυναίκα  στο περιοδικό.

Όμως η Angelina δεν περνάει ζωή χαρισάμενη στα ερωτικά της, αφού σύμφωνα πάλι με τα όσα δήλωσε η συγκεκριμένη κυρία στο περιοδικό, μία αεροσυνοδός δεν δέχτηκε να την ακολουθήσει στο ξενοδοχείο, κάτι που προκάλεσε πολλά νεύρα στην Jolie. Όσο για τον Brad, φαίνεται πως γνωρίζει τα όσα συμβαίνουν αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει για να μην ταράξει τις ισορροπίες της showbiz…

 www.myself.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...