Thursday, June 30, 2011

Νέα, έξυπνα αντηλιακά για όμορφο και, κυρίως, ασφαλές μαύρισμα

Κρέμα, γαλάκτωμα, gel ή λάδι; Υψηλή, μεσαία ή χαμηλή προστασία (αυτή την τελευταία καλό είναι να την αποφεύγεις όσο γίνεται); Δύο σε ένα ή στοχευμένη προστασία;
Όποιος και αν είναι ο τύπος αντηλιακού που σε βολεύει, όσο ιδιαίτερες και αν είναι οι απαιτήσεις σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις το ιδανικό για σένα. Και αυτό, διότι οι εταιρείες καλλυντικών συνεχώς βελτιώνουν τις αντηλιακές τους φόρμουλες ακολουθώντας τις εξελίξεις της κοσμετολογίας, αλλά πάντα με απόλυτη προσήλωση στο πώς θα προσφέρουν στην επιδερμίδα την καλύτερη ασπίδα προστασίας απέναντι στον ήλιο.
Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να εξοπλίσεις σωστά το νεσεσέρ της παραλίας, ετοιμάσαμε για σένα έναν πλήρη οδηγό αντηλιακών νέας γενιάς για το πρόσωπο και το σώμα ώστε να επιλέξεις εκείνα που σου ταιριάζουν. Δεν μένει τίποτε άλλο από το να σου ευχηθούμε να έχεις ένα όμορφο καλοκαίρι!

Για το πρόσωπο


1. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense For Face SPF50: Υψηλή προστασία αλλά ανάλαφρη υφή που απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λευκά κατάλοιπα στην επιδερμίδα.
2. RoC Soleil Protection Velvet Moisture SPF30: Ιδανικό για επιδερμίδες με τάση λιπαρότητας, αυτό το αντηλιακό συνδυάζει προστασία, ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα.
3. Avon Anew Solar Advance Eye&Lip Sunscreen SPF 30: Διπλή, ειδικά μελετημένη σύνθεση που προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών και των χειλιών από τον ήλιο.
4. Clinique Sun Targeted Protection Stick SPF 35: Πρακτικό αντηλιακό στικ με διάφανη, oil free σύνθεση για τα μάτια, τα χείλη, τη μύτη.
5. Estée Lauder Re-Nutriv Sun Supreme For Face SPF 30: Η hi end αντιγηραντική τεχνολογία της σειράς Re-Nuriv πρωταγωνιστεί σε αυτό το αντηλιακό που προσφέρει προστασία και καλλυντική φροντίδα στο πρόσωπο.
6. Lancaster Sun Age Control SPF 15: Εκτός από λαμπερό μαύρισμα, η επιδερμίδα σου απολαμβάνει βαθιά ενυδάτωση και αντιρυτιδική δράση ενώ χαλαρώνεις στην παραλία.
7. Apivita Suncare Κρέμα προσώπου SPF 50: Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από αχιλλέα και λυκοπένιο, προστατεύει την επιδερμίδα από τις πανάδες ενώ την αγκαλιάζει με ένα ελαφρύ πέπλο χρώματος. Δοκίμασέ την ως την θερινή εναλλακτική του φον ντε τεν στην πόλη.
8.  Avène Reflexe Solaire SPF 50+ : Αφενός η εγγυημένη τεχνογνωσία της Avene στην αντηλιακή προστασία, αφετέρου η σούπερ πρακτική, travel size συσκευασία του, κάνει αυτό το αντηλιακό must όχι μόνο για την beach αλλά και την city bag σου.
9. L’Oréal Paris Active Anti-Wrinkle & Age Spot Sun Cream SPF30: Έξυπνη σύνθεση για το πρόσωπο, τον λαιμό και τα χέρια με δράση κατά των ρυτίδων και των καφέ κηλίδων.
10. Carroten Botanicals SPF30: Υψηλή προστασία και περιποιητική δράση με οργανικά εκχυλίσματα από πράσινο τσάι και γιασεμί.


Για το σώμα

1. Nivea Sun Moisturising Sun Spray SPF20: Ελαφριά, αδιάβροχη σύνθεση που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα.
2. Hei Poa Αντηλιακό λάδι SPF6: Απορροφάται γρήγορα και αφήνει μια σούπερ καλοκαιρινή ευωδιά από monoi και καρύδα. (στα Beautyworks)
3. La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+: Παρά τον υψηλό δείκτη προστασίας- ό,τι χρειάζονται τα πολύ ευαίσθητα δέρματα- δεν θυσιάζει την υφή του, η οποία είναι λεπτόρρευστη ώστε να απλώνεται εύκολα και να μην αφήνει λευκά ίχνη στο σώμα.
4.Hawaiian Tropic Protective Dry Oil SPF15: Απίθανο άρωμα καρύδας, ενισχυμένη φόρμουλα με δείκτη προστασίας 15, ανανεωμένη συσκευασία και travel size 100 ml που πάει παντού!
5. Vichy Λάδι Capital Soleil SPF 40: Αν λατρεύεις τα αντηλιακά λάδια αλλά τα απέφευγες λόγω ευαίσθητης επιδερμίδας, ήρθε η ώρα να αλλάξεις σελίδα- βρέθηκε ο τρόπος ώστε να προσφέρουν υψηλή προστασία και το συγκεκριμένο λάδι της Vichy θα σε καλύψει σε κάθε επίπεδο.
6. Biotherm Lait Solaire SPF15: Απαλό γαλάκτωμα για το πρόσωπο και το σώμα που συνδυάζει προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, βιταμίνη Ε και Αγνό Plankton Thermal ενώ τυλίγει την επιδερμίδα με μια αναζωογονητική ευωδιά εσπεριδοειδών.
7. Sephora SPF 15-30-50 Adjustable Sunscreen: Ένα ακόμα έξυπνο, τρία-σε ένα προϊόν της Sephora με ρυθμιζόμενο σύστημα ώστε να επιλέγεις τον δείκτη προστασίας που χρειάζεσαι- genious!
8. Garnier Ambre Solaire Λάδι μαυρίσματος SPF30: Νέα άφιξη στην θρυλική αντηλιακή σειρά Ambre Solaire, αυτό το ελαφρύ λάδι είναι εμπλουτισμένο με Karite ώστε να προσφέρει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο ενώ προσφέρει λαμπερό μαύρισμα.
9. Korres Suncare Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου-σώματος SPF20: Βιολογικό βρώσιμο γιαούρτι, βιολογικό εκχύλισμα αλόης, έλαιο ελιάς και έλαιο σησαμιού, με άλλα λόγια ένα ευεργετικό smoothie για την ευαίσθητη επιδερμίδα που χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία κάτω από τον ήλιο.
10. Lancôme Genifique Soleil SPF10: Με το συγκεκριμένο λάδι- αλλά και τα υπόλοιπα αντηλιακά της σειράς Genifique Soleil- η νεανικότητα της επιδερμίδας σου βρίσκεται σε καλά "χέρια". Η σύνθεσή τους είναι βασισμένη στην τεχνολογία του Ενεργοποιητή Νεότητας Genifique της Lancôme, μιας μοναδικής καινοτομίας που επαναδραστηριοποιεί τα γονίδια της νεότητας!

 


stylista.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...