Tuesday, July 26, 2011

Τα 10 προϊόντα που πρέπει να βάλουμε στο καλοκαιρινό νεσεσέρ μας!

Μέσα στην τσάντα μου μπορείς να βρεις τα πάντα! Τσιμπιδάκια, χτένες, πορτοφόλι, κλειδιά, ατζέντα, νεσεσέρ...
Και ναι, μπορεί να μου αρέσουν οι τεράστιες τσάντες αλλά ο ώμος μου παραπονιέται. Μέχρι που πριν από λίγες μέρες αποφάσισα να του κάνω την χάρη: να ανασυντάξω το νεσεσέρ μου και να βάλω μέσα μόνο τα απαραίτητα για ένα καλοκαιρινό, φρέσκο και όμορφο look. Μόνο! Και δεν είναι απλώς ότι απαλλάχθηκα από τα βάρη της ομορφιάς αλλά έχω κάνει ένα μεγάλο βήμα για την οργάνωση των διακοπών μου. Το ίδιο νεσεσέρ θα πάρω μαζί μου στο νησί!

Εσύ εξακολουθείς να... βγάζεις βόλτα όλα σου τα καλλυντικά, ακόμη και εκείνο το βαρύ make up που φορούσες όλο τον Χειμώνα; Αν ναι, βγάλε πάνω στο τραπέζι το νεσεσέρ σου, κάνε check στην παρακάτω λίστα και οργανώσου ΤΩΡΑ (ok, αν σε πετυχαίνω γραφείο το ίδιο άρθρο θα σε περιμένει και όταν επιστρέψεις σπίτι σου!).




Αντηλιακή εντός και εκτός πόλης!

Για να χρησιμοποιήσεις αντηλιακό στο πρόσωπό σου δεν πρέπει να φοράς μαγιό απαραίτητα! Το αντηλιακό είναι το must have του καλοκαιριού, αν όχι ολόκληρου του χρόνου (δεν το αμελώ ποτέ!). Άπλωσέ το οπωσδήποτε στο πρόσωπό σου όταν τελειώσεις το πρωινό σου beauty routine και ανανέωσέ το μέσα στην ημέρα αν είσαι συνεχώς στην κίνηση ή εκτίθεσαι στον ήλιο. Σου προτείνω το City Block Sheer της Clinique με SPF25 (€23.90). Μην σε γελά ο τίτλος του. Εννοείται το παίρνεις μαζί σου και στις διακοπές στο νήσι!
Bonus: η αδιάβροχη σύνθεσή του.

H βάση

Αν υπάρχουν ατέλειες στο πρόσωπό σου καλό θα ήταν να τις καλύψεις χρησιμοποιώντας την κατάλληλη βάση. Αλλιώς, προσπέρασε αυτό το βήμα και άσε το πρόσωπό σου λαμπερό και fresh μόνο με την κρέμα. Στην πρώτη περίπτωση, πάντως, θα λατρέψεις το Meteorites Perles του οίκου Guerlain (€63.40). Τα μπιλάκια καθώς απλώνονται στο πρόσωπο μεταμορφώνονται σε ένα gel που δίνει κάλυψη και λάμψη μαζί!
 



Κάτι να λάμψω!

Ρουζ ή bronzer! Και τα δύο σε ένα προϊόν! Κάθε καλοκαίρι αδημονούμε για τις συλλεκτικές πούδρες της Estee Lauder. Η φετινή (με τον αστερία!) λέγεται Bronze Goddess Sea Star Bronzing Blush (€45.00) και χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως! Εσύ τοποθέτησέ την ψηλά στους κροτάφους και τα μήλα για να δώσεις φως και μην ξεχάσεις να κάνεις ένα πέρασμα από την κορυφή της μύτης με ό,τι έμεινε στο πινελάκι.




Υγρό blush!

Για να έχεις ακόμη πιο sexy αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλα (τα αγόρια το λατρεύουν!) επένδυσε σε ένα κρεμώδες ή υγρό blush. Αν δεν ξέρεις ποια απόχρωση ακριβώς σου πάει, επίλεξε την ροδακινί που είναι πασπαρτού για όλες τις επιδερμίδες. Ένα ρουζ τέτοιας υφής που θα αγαπήσεις είναι το Miracle Touch Creamy Blush της Max Factor (€15.42). 






Το concealer και τα... μάτια σου!

Μπορεί καλοκαίρι να σημαίνει ξεκούραση αλλά θα περάσουν κάποιες μέρες σίγουρα μέχρι να απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους. Γι' αυτό και το concealer είναι από τα απαραίτητα εργαλεία ακόμη και του καλοκαιρινού νεσεσέρ σου. Προσοχή όμως: δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο με τον Χειμώνα και ο λόγος απλός! Το καλοκαίρι μαυρίζουμε οπότε ένα πολύ ανοιχτόχρωμο concealer θα κάνει τεράστια αντίθεση με το υπόλοιπο δέρμα μας. Το καλοκαιρινό σου concealer οφείλει να είναι έναν τόνο πιο ανοιχτό από το make up σου ή αν δεν φοράς make up, έναν τόνο πιο ανοιχτό από το πρόσωπό σου. Το Teint Miracle Concealer της Lancome (€25.00) εξασφαλίζει πολύ καλή κάλυψη και στους μαύρους κύκλους και σε τυχόν άλλες ατέλειες ενώ περιέχει και SPF15.

Μαύρο μολύβι

Τα πρωινά το μακιγιάζ μας πρέπει να είναι ανάλαφρο, φρέσκο και δροσερό. Γι' αυτό και το μαύρο μολύβι ανήκει στα δικά μου dont's για πρωί μιλώντας πάντα! Ωστόσο, είναι το μαγικό σου όπλο που θα μετατρέψει το πρωινό σου μακιγιάζ σε βραδινό με μια κίνηση! Το μολύβι Smokey Ultra Black της Bourjois (€6.50) σβήνει εύκολα και μεταμορφώνεται ακόμη και σε μαύρη σκιά!









Μάσκαρα μεν, αδιάβροχη δε!

Ακόμη κι αν δεν κολυμπάς με μάσκαρα, καλό θα ήταν τους καλοκαιρινούς μήνες να χρησιμοποιείς μια αδιάβροχη μάσκαρα. Και αυτό γιατί η εφίδρωση του καλοκαιριού μπορεί να κάνει την μάσκαρα να τρέχει, έτσι κι αλλιώς. Δοκίμασε την Colossal Volum' Express Waterproof από την Maybelline New York (€17.00) και ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις και μερικές ακόμη αγαπημένες μας προτάσεις!

Χείλη φούξια

Το φούξια είναι ένα από τα δύο must χρώματα στα χείλη για το καλοκαίρι (το άλλο είναι το πορτοκαλί!). Επένδυσε σε ένα φούξια κραγιόν όπως το Special Sheer no 404 της Seventeen (€10.00).











...΄Η πορτοκαλί!

Στην αντίπερα όχθη, το πορτοκαλί είναι το άλλο 50% των beauty τάσεων για το καλοκαίρι. Το κραγιόν Color Sensational no 445 Mango Diamonds από την Maybelline New York είναι το αγαπημένο μας πορτοκαλί!












Κι ένα διαφανές lip gloss

Αν είσαι από τους τύπους που αγαπάς τα lip gloss αλλά έχεις ήδη κάποια κραγιόν σε flashy αποχρώσεις κάνε την έξυπμνη κίνηση! Επένδυσε σε ένα διαφανές lip gloss, φόρεσέ το πάνω από οποιοδήποτε κραγιόν σου κι έτσι θα είναι σαν να έχεις πολλά διαφορετικά lip gloss σε άπειρα χρώματα! Το High Shine Gloss από EF Studio (€20.00) δίνει όγκο στα χείλη ενώ η βιταμίνη Ε που περιέχει τα θρέφει και τα μαλακώνει.



tlife.gr









No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...