Tuesday, July 26, 2011

Σκουλαρίκια με φτερά

Ο νέος έρωτας των σταρ "πετάει"


Είναι γνωστό ότι ο έρωτας έχει φτερά, οπότε πολύ λογικά ο νέος έρωτας των σταρ διαθέτει αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό: Φτερά, συγκεκριμένα εν είδει σκουλαρικιών. Κι εντελώς ξαφνικά, το να... πετάνε τα αυτιά σου θεωρείται προσόν!


Η ανερχόμενη τάση χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες: Τα πιο διακριτικά, γήινα σκουλαρίκια με έθνικ, native american αισθητική και τα πιο "έντονα", σχεδόν φλούο σκουλαρίκια. Τα πρώτα μπερδεύονται ανάμεσα στα μαλλιά σαν μια εμπνευσμένη τρέσα, τα δεύτερα ξεχωρίζουν κάνοντας αμέσως εντύπωση. Τα πρώτα είναι πιο boho και "σηκώνουν" περίπλοκο styling, τα δεύτερα θέλουν απλώς και μόνο ένα μίνιμαλ φόρεμα και τακούνια. Διάλεξε και πάρε.



Τον χορό του trend έσυρε πρώτη η στυλάτη καλλονή Gwyneth Paltrow, μετά την εμφάνισή της στα Γκράμις με φούξια φτερά στα αυτιά, ενώ η Drew Barrymore έκανε το ντεμπούτο της κόκκινης κόμης της αφήνοντας να φανεί ανάμεσα στις τούφες της ένα φτερό a l' indienne. Όσο για την μικρή και χαριτωμένη Vanessa Hudgens, προτείνει το trend κάνοντας mix'n'match χρυσού και "αληθινού" φτερού - μια ιδέα που απογειώνει (χμ...) την εφαρμογή της τάσης.

Για ένα πιο χαλαρό και ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα, προτείνουμε φτερό μόνο στο ένα αυτί αντί και στα δύο. Επίσης, συστήνουμε ανεπιφύλακτα να το φοράς με τα μαλλιά κάτω - ή πιάνοντάς τα χαλαρά από τη μία πλευρά (σε στυλ 80s femme fatale), αφήνοντας ελεύθερες τις μπούκλες σου από την άλλη πλευρά και φορώντας το μονό σου σκουλαρίκι είτε από την πλευρά που τα μαλλιά είναι "ελεύθερα" είτε από την άλλη, συνδυάζοντάς το με ένα φόρεμα ή τοπ με ασύμμετρο ώμο. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς.


stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...