Monday, July 25, 2011

Με γεια το μαγιό, part 2

Τύποι και σωματότυποι παραλίας...


Τι μαγιό θα βάλεις φέτος στις διακοπές σου; Πού θα βρεθείς και πού θα λιαστείς; Και, βέβαια: τι έχει να πει το μαγιό σου για σένα...

Για να δεις το 1 μέρος πάτα εδώ...

Αχ αυτά τα floral prints… δεν αφήνουν καμία γυναίκα ασυγκίνητη! Είτε επιλέξεις κάτι πιο ρομαντικό είτε κάτι πιο sexy είτε κάτι πιο χαβανέζικο, είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσεις στην παραλία. Εκτός από διαχρονικά, τα floral μαγιό εμφανίζονται φέτος πιο hot από ποτέ, αφού μονοπώλησαν τις πασαρέλες με αποκορύφωμα το show των D&G.
Πού θα πας: Σου αρέσει η φυσική ομορφιά, αλλά είσαι και κοσμοπολίτισσα. Η Μύκονος σε περιμένει, darling!
Τι θα πιεις: Είτε πας στην Ψαρού, είτε περιπλανηθείς στα σοκάκια της Χώρας, η μαργαρίτα φράουλα θα συντροφεύσει εσένα και τις φίλες σου.



Η γκλαμουριά είναι στο αίμα σου και δεν κρύβεται με τίποτα. Θες να μαυρίσεις, αλλά θες και να εντυπωσιάσεις με resort chic μαγιό, οπότε τα glamorous ολόσωμα πρέπει οπωσδήποτε να μπουν στη βαλίτσα σου. Τα ολόσωμα μαγιό, δε θέλουν minimal styling. Ενίσχυσέ τα με κοσμήματα αλλά και hot αξεσουάρ όπως το τιρμπάν, που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!
Που θα πας: Θέλει και ερώτημα; Στο πιο glamorous και αριστοκρατικό νησί, στη Σαντορίνη!
Τι θα πιεις: Το μόνο που θες είναι να κοιτάς την Καλντέρα, σε ένα hot spot, παρέα με ένα ποτήρι λευκό κρασί. Σε ζηλεύουμε!


Ανήκεις στις νοσταλγικές υπάρξεις και αναζητάς το retro στυλ ακόμα και στο μαγιό σου. Γενικά πρόκειται για μια κατηγορία αρκετά απαιτητική όσον αφορά στην εφαρμογή, γιατί τα βολάν και τα φρου φρου γενικά προσθέτουν πόντους. Πουά, floral, ακόμα και φουτουριστικά 60s, όπως της Halle Berry και της Ursula Andress, αυτά τα θεσπέσια κομμάτια δεν περνούν απαρατήρητα.
Που θα πας: Στην Πάτμο, ασυζητητί!
Τι θα πιεις: Ένα δροσιστικό cocktail που συνδυάζει τη χαλαρότητα της Πάτμου με τους ξέφρενους ρυθμούς της Κούβας, το Daiquiri Floridita.


stylista.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...