Monday, July 25, 2011

‘Όταν οι διάσημοι γίνονται σκνίπα μας χαρίζουν άπειρες στιγμές γέλιου.

Δείτε αστείες πόζες των σταρ του Χόλυγουντ σε καταστάσεις μέθης…
















Kiefer Sutherland


Δεύτερος στη λίστα με τους διάσημους πότες, ο «βασιλιάς του ποτού» Kiefer Sutherland. Η ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός από το ρόλο του ως ειδικός πράκτορας Jack Bauer στην επιτυχημένη σειρά «24» έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα αμερικανικά, κυρίως, ταμπλόιντ με τις «τρελές» εξόδους του. Τον περασμένο Μάρτιο, ο ηθοποιός βρέθηκε σε κλαμπ στο Λονδίνο, όπου μετά από αρκετό ποτό μέθυσε τόσο πολύ ώστε να γδυθεί από τη μέση και πάνω, και να τριγυρνάει ημίγυμνος στους δρόμους της πόλης μέχρι οι σωματοφύλακές του να τον βάλουν μέσα στο αυτοκίνητο, και όλα αυτά στις 5 το πρωί!

 David Hasselhoff


Ο αγαπημένος ηθοποιός του «Baywatch» David Hasselhoff, γνωστός και ως Mitch Buchannon, έκανε τον γύρω του κόσμου το 2007 όταν βγήκε βίντεο στο Ίντερνετ που τον έδειχνε τόσο μεθυσμένο, ώστε να τρώει ημίγυμνος χάμπουργκερ από το πάτωμα! Η λέξεις με δυσκολία έβγαιναν από το στόμα του ενώ δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος. Το συγκεκριμένο βίντεο τραβούσε η κόρη του, η οποία προσπαθούσε να τον πείσει να σταματήσει το ποτό.

 Katie Price


Η Katie Price, κατά κόσμον Jordan, αν και ξεκίνησε ως μοντέλο, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή Peter Andre. Μπορεί να μην υπάρχουν φωτογραφίες της από το ξεφάντωμα που έκανε στο πάρτι των Oscar, όμως η Price τον Δεκέμβριο του 2009 είχε πέσει στα νύχια των παπαράτσι την ώρα που έβγαινε από νυχτερινό κλαμπ στο Mayfair του Λονδίνου, και ήταν λίγο παραπάνω χαρούμενη από το κανονικό. Για την ακρίβεια, αν η Price δεν είχε τη βοήθεια των bodyguards της σίγουρα θα είχε βρεθεί ξαπλωμένη στο οδόστρωμα.

Kerry Katona


Η πανέμορφη τραγουδίστρια των Atomic Kitten ακόμα δε μπορεί να ξεχάσει την πιο εξευτελιστική στιγμή της ζωής της, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «This Morning» τον Αύγουστο του 2008 και ήταν εντελώς μεθυσμένη! Μάλιστα είχε θυμώσει με τους παρουσιαστές Philip Schofield και Fern Britton όταν την ρώτησαν για τον εθισμό της στο αλκοόλ, τους οποίους λίγο αργότερα κατηγόρησε για στημένο πρόγραμμα. Μόλις πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε τον μακροχρόνιο εθισμό της.

 Aston Merrygold


Ο τραγουδιστής των JLS, Aston Merrygold απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια της εξόδου στο κλάμπ Cirque Du Soir σε μια πολύ άσχημη στιγμή. Ο τραγουδιστής που μαζί με το συγκρότημά του ήταν οι νικητές του 5ου κύκλου του βρετανικού X-Factor, φαίνεται να δυσκολεύεται ακόμα και να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά μετά από αρκετή ποσότητα ποτού.

Bianca Gascoigne


Τι και αν είναι κόρη του Paul Gascoigne γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή. Η Bianca Gascoigne κατά τη διάρκεια γυρίσματος του show του MTV «The Celebrity Agency» τον Σεπτέμβριο του 2008, φαίνεται να πέφτει κάτω στην άμμο αφού χτυπήσει πρώτα το κεφάλι της στις πλαστικές καρέκλες που βρίσκονται τοποθετημένες στην παραλία. Η Bianca ήταν σχεδόν όλη τη μέρα αγκαλιά με ένα μπουκάλι βότκα!

Pete Doherty


Ο frontman των Babyshambles θεωρείται η αιτία που το γνωστό μοντέλο Kate Moss άρχισε τις καταχρήσεις. Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Doherty τον Μάρτιο του 2004 σε ένα event που είχε οργανώσει η Samantha Morton στο δυτικό Λονδίνο, κάθιδρο και έτοιμο να λιποθυμήσει από το πολύ ποτό.

 Mark Owen


Στη προτελευταία θέση βρίσκεται ο βρετανός μουσικός Mark Owen, ο οποίος ρίχνει το φταίξιμο στα Brit Awards και την εμφάνισή του τρία χρόνια πριν στο The Hempel Hotel. «Κομμάτια» από το μεθύσι κρύβει το πρόσωπό του καθώς βρίσκεται μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό του την ώρα που φεύγει από τα βραβεία.

 Paris Hilton


Από τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει η χρυσή κληρονόμος Paris Hilton. Πολλές φορές έχουμε παρακολουθήσει την Hilton να γίνεται τύφλα στο μεθύσι και να κάνει ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους της! Το Νοέμβριο του 2006, όταν έβγαινε με τον δικό μας πολυεκατομμυριχού Σταύρο Νιάρχο, την ώρα που έκαναν «τουρ» στα πιο hot κλαμπ του Λος Άντζελες, οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τη διάσημη κληρονόμο… πιο χαρούμενη από ποτέ! Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη τη νύχτα οι παπαράτσι φωτογράφησαν και άλλα σημεία του σώματός της που δεν ήταν σε θέση να καλύψει!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...