Saturday, July 30, 2011

Έτοιμη για το weekend; Πού θα πας; Πριν φύγεις, τσέκαρε το dresscode...

Έφτασε η μεγάλη μέρα που το tlife.gr σου φτιάχνει τη βαλίτσα για τις διακοπές! Μια συνήθεια καλοκαιρινή που σου δίνει τips, λύσεις και ιδέες προσαρμοσμένες σε πραγματικές τιμές και διαμορφωμένες ανάλογα με το που πας!

Camping
Δεν είναι απίθανο λοιπόν να κάνεις μία διαφορετική εξόρμηση το weekend αυτό και να πας για camping. Συνήθεια αγαπημένη που απαιτεί όμως την πιο καλά οργανωμένη βαλίτσα που είχες ποτέ.


Μπορεί να σου ακούγεται υπερβολικό αυτό που μόλις διάβασες αλλά είναι η αλήθεια.  Στο camping πρέπει να προβλέψεις όλες τις πιθανές συνθήκες και να είσαι σωστά προετοιμασμένη αφού είσαι εκτεθιμένη στη φύση. Ξέχασε λοιπόν για λίγο τις πολυτέλειες και πάρε μαζί σου ρούχα πρακτικά ξεκινώντας από το σακίδιό σου (όχι βαλίτσα). Επιβάλλεται να έχεις μαζί ρούχα μακριμάνικα όπως φούτερ και μακριμάνικες μπλούζες αλλά και το μαγιό σου.

Μην ξεχάσεις το καπέλο σου! Η ζέστη είναι ανυπόφορη μετά από λίγο στη σκηνή οπότε προβλέπεται να περάσεις τη μέρα σου στην ακροθαλασσιά.

Πουκάμισο toi&moi

Όταν είσαι διακοπές σε camping δε σημαίνει, πως πρέπει να είσαι με το μαγιώ σου όλες τις ώρες. Προτίμησε να έχεις μαζί σου 2-3 βασικά κομμάτια και δείξε στυλάτη ακόμα και στο camping. Ένα καρώ πουκάμισο είναι ό,τι πρέπει για να το φοράς με τα τζιν σορτσάκια σου και τα δερμάτινα σανδάλια.

Τιμή: 39.00€






Καπέλο buldoza.gr

Πάνινο καπέλο με κόκκινη λεπτομέρεια για να το φοράς με τα καρώ πουκάμισά σου και τα κοντά σορτσάκια. Αν είσαι για διακοπές με οργανωμένο camping είναι ιδανικό για κάθε μέρα, όχι μόνο για προστασία, αλλά και για στυλ.

Τιμή: 17.50€










Σορτς Iso

Κοντό σορτσάκι σε εκτυφλωτική κόκκινη απόχρωση με ενιαίο δερμάτινο ζωνάκι στο χρώμα του ταμπά. Συνδύασέ το με τα αγαπημένα σου loose t-shirts και ακόμα καλύτερα με ένα floral tank, όπως προτείνει ο οίκος D&G για το φετινό καλοκαίρι.

Τιμή: 49.50€









Τσάντα Fullah Sugah

Δερμάτινη oversized τσάντα ώμου σε κίτρινη καλοκαιρινή απόχρωση για να σε βολεύει σε κάθε casual περίσταση και ακόμα πιο πρακτική σε οργανωμένο camping.

Τιμή: 42.50€










Αθλητικό τοπ Franklin&Marshall

Αθλητικό φούτερ σε κροκί απόχρωση για τις πιο ψυχρές νύχτες του camping, όταν όλη η παρέα θα είστε γύρω απ'τη φωτιά και θα απολαμβάνετε την ομορφιά της φύσης.











Γυαλιά ηλίου Migato

Μαύρα γυαλιά ηλίου τύπου "rayban" για εσένα που θέλεις στυλ ακόμα και στις πιο χαλαρές σου και ανέμελες στιγμές, όπως στις φετινές σου διακοπές σε κάποιο οργανωμένο camping.

Τιμή: 25.00€









Μαγιώ oasis-stores.com

Για τις εναλλακτικές φετινές διακοπές στο camping πάρε μαζί σου ένα άνετο μπικίνι σε έντονη απόχρωση και απόφυγε τα ολόσωμα εντυπωσιακά μαγιώ ή άλλα πιο glam γιατί θα δείχνεις παράταιρη.

Τιμή: 11.00€







 

Αθλητικά παπούτσια All star Converse

Αθλητικά λευκά μποτίνια που θα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου σορτς ή την αθλητική παντελόνα σου και μια φαρδιά ζακέτα.

Τιμή: 60.00€










Jumpsuit Accessorize

Ethnic jumpsuit  με φωτεινές πολύχρωμες κεντημένες πινελιές για τις πρωινές σου εμφανίσεις στην παραλία, αλλά και στο camping.

Τιμή: 43.00€

















Sailing
Εάν έχεις αποφασίσει να ξεχυθείς στα γαλάζια νερά της χώρας μας και να αλωνήσεις τα νησιά με κάποιο ιστιοπλοϊκό υπάρχουν κάποια πράγματα που επιβάλλεται να έχεις μαζί αφού το να πεταχτείς να πάρεις αυτό που ξέχασες από τοπική boutique μπορεί να πάρει ώρες.


Έχεις ετοιμάσει το σακιδιάκι σου, έχεις προμηθευτεί και καμιά δραμαμίνη και κάνεις το απαραίτητο checking. Μην ξεχάσεις λοιπόν σανδάλια (πρόσεχε να μην γλιστράνε), ένα μπουφάν λεπτό για το βράδυ γιατί την έχει την υγρασία του και φυσικά το μαγιό, τα γυαλιά και τα navy μπλουζάκια σου.

Ζακέτα Massimo Dutti

Μπλε πλεκτή ζακέτα με ενιαίο δερμάτινο ζωνάκι στη μέση για να τη φοράς στις πρώτες καλοκαιρινές βραδινές ψυχρούλες μαζί με ένα τζιν σορτς και λευκό τοπ. Οι εσπαντρίγιες ή τα φλατ σανδάλια είναι οι καλύτερες επιλογές.

Resort
Εάν στις διακοπές σου θέλεις να ξεκουραστείς, τότε δεν πρέπει να επιλέξεις τίποτε από τα παραπάνω! Κι αν είσαι από τις τυχερές που θα περάσουν τις μέρες τους σε ένα πολυτελές resort τότε πραγματικά θα απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης.

Βραχιόλι Marc by Marc Jacobs

Υπέροχο χρυσό βραχιόλι με κρίκους και με φούξια λεπτομέρειες για να ολοκληρώσεις ένα κλασσικό navy look και να δώσεις χρώμα με ένα και μόνο αξεσουάρ.

Τιμή: 100.00€








Φλατ σανδάλια Zara

Δερμάτινα σανδάλια με διάφανες πλαστικές λεπτομέρειες και χρυσό κούμπωμα για να δίνεις έμφαση στα κάτω άκρα σου ακόμα και σε casual εμφανίσεις.

Τιμή: 19.99€











Αδιάβροχο jacket Burberry

Αδιάβροχο σακάκι σε κίτρινη απόχρωση για να το φοράς στις αναπάντεχες καλοκαιρινές βροχοπτώσεις, αλλά και στις διακοπές σου με ιστιοπλοϊκό.

Τιμή: 695.00€










Γυαλιά ήλίου Uterque

Γυαλιά ηλίου με μεταλλικό ελαφρύ σκελετό σε κρεμ απόχρωση, που προσδίδουν ένα πιο έθνικ look στην εμφάνισή σου!






















Ζώνη Mango

Αν είσαι από εκείνες, που θα κάνουν διακοπές με ιστιοπλοϊκό ή με κάποιο σκάφος τότε θα πρέπει να έχεις μαζί σου αξεσουάρ κατάλληλα για την περίσταση. Για παράδειγμα, μια ριγέ τύπου "navy" ζώνη για τη μέση για να τη συνδυάζεις με τις λευκές πουκαμίσες σου.

Τιμή: 10.25€








Μαγιώ Monsoon

Μπικίνι τύπου "navy" για πιο chic beachwear εμφανίσεις, που θα ολοκληρώσεις με μεγάλα μαύρα κοκκάλινα γυαλιά ηλίου και λευκό oversized καπέλο.

Τιμή: 55.00€










Μπλούζα Love Moschino Attica

Chic μαρινιέρα για να τη συνδυάσεις με ένα μπλε ψηλόμεσο παντελόνι και γυρισμένα ρεβέρ. Ολοκλήρωσε το sailing look με φλατ πάνινες εσπαντρίγιες.

Τιμή: 224.00€












Φόρεμα Love Moschino Attica

Κομψό midi μπλε φόρεμα με εναιίο χρωματιστό φουλάρι για να δώσεις έναν άλλον αέρα στην εμφάνισή σου.

Τιμή: 175.00€









Τσάντα Steve Madden NAK

Δερμάτινη oversized λευκή τσάντα χειρός για πιο chic πρωινές εμφανίσεις και κατάλληλη για sailoring για να έχεις μαζί σου τα απολύτως απαραίτητα.

Τιμή: 62.00€



















Η μέρα στο resort μπορεί να περάσει πολύ ανάλαφρα με το μαγιό και το παρεό σου να είναι πρωταγωνιστές. Επειδή συνηθίζεται να τα κάνεις όλα όμως μέσα στον ίδιο χώρο: να τρως, να πίνεις, να κάνεις βόλτες, να ψωνίζεις κτλ. φρόντισε να έχεις μαζί σου ποικιλία από σύνολα για να διαλέγεις με τα flat σανδάλια με πέτρες να είναι το highlight σου αφού μπορούν να φορεθούν με τα πάντα.

Φόρεμα Patrizia Pepe Attica

Η απόχρωση του κρεμ σε συνδυασμό με μικρές διακριτικές παγέτες σε ένα mini φόρεμα μακρυμάνικο κάνουν τη διαφορά και εντυπωσιάζουν κάθε φορά. Κάνε την πιο έξυπνη αγορά και απόκτησε ένα τέτοιο φόρεμα, που θα το πάρεις μαζί σου για τις resort διακοπές σου!

Τιμή: 250.00€






Ψηλοτάκουνα σανδάλια Christian Louboutin Enny Monaco

Υπέρκομψα ψηλοτάκουνα σανδάλια σε μπρονζέ απόχρωση και χιαστί δέσιμο για να "αγκαλιάζει" μοναδικά το πόδι. Συνδύασέ τα με ένα midi μεταλλικό φόρεμα και είσαι έτοιμη για την πιο official - glam εμφάνιση στο νησί.

Τιμή: 995.00€





Σκουλαρίκια Missoni

Μοναδικά κρεμαστά σκουλαρίκια με γεωμετρικό design για να τα φοράς με τα αέρινα φορέματα σου και τις λινές πουκαμίσες σου.

Τιμή: 189.40€












Jumpsuit Paul&Joe

Αέρινο jumpsuit σε άκρως καλοκαιρινή απόχρωση για να το συνδυάζεις με τα glam σανδάλια σου κι ένα εντυπωσιακό ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια και να έχεις την πιο ιδιαίτερη εμφάνιση στο νησί.

Τιμή: 380.00€









Clutch Mango

Πολύχρωμο clutch για πιο βραδινές εμφανίσεις. Αν είσαι κιόλας από τις προνομιούχες, που θα επιλέξουν κάποιο resort, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν ένα τέτοιο αξεσουάρ στη βαλίτσα σου.

Τιμή: 42.90€










Καπέλο Juicy Couture

Υπέροχο καπέλο για να κάνεις εντύπωση και να δώσεις μοναδικό χρώμα και στυλ στις beachwear εμφανίσεις σου στο νησί. Η χρωματική διχρωμία είναι άκρως καλοκαιρινή και μαζί με μεγάλα κοκκάλινα γυαλιά ηλίου και πολλά βραχιόλια στο χέρι σου είσαι έτοιμη!

Τιμή: 53.70€







Σανδάλια Supertrash Shop Ερμού 112Α

Glam φλατ σανδάλια με μεταλλικές λεπτομέρειες για να τα φοράς σε πιο βραδινές εξόδους σου στο νησί και να εντυπωσιάζεις!

Τιμή: 54.00€









Μαγιώ Zimmerman my-wardrobe.com

Υπέροχο chic ολόσωμο μαγιώ σε nude απόχρωση για glam beachwear εμφανίσεις. Ανάδειξε το look σου με ένα λευκό oversized καπέλο και λευκά κοκκάλινα γυαλιά ηλίου.

Τιμή: 66.10€










tlife.gr




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...