Tuesday, July 26, 2011

Η Anna Dello Russo μοιράζεται τους 10 κανόνες της για την παραλία

Για fashion conscious εμφανίσεις μόνο με το μαγιό σου, tips από μια ειδικό που της αρέσει να φοράει ψεύτικα μήλα στο κεφάλι...




Στο blog της, η editor της ιαπωνικής Vogue και διάσημη fashionista ανέβασε τους 10 κανόνες της για beach εμφανίσεις.

1) Απαγορεύεται να σέρνετε τα βήματά σας φορώντας παντόφλες ή τσόκαρα! Οι καλοί κολυμβητές ξεχωρίζουν από τον θόρυβο που κάνουν μέσα στο νερό. Έξω από αυτό, όσο λιγότερος θόρυβος, τόσο καλύτερα είναι.

2) Μην φοράτε κοσμήματα ή μπιζού. Δώστε έμφαση στο σχήμα του σώματος.

3) Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα self- tanning! Αν δεν είχατε χρόνο να μαυρίσετε αρκετά πριν τις διακοπές, μην αρχίσετε να απλώνετε πάνω σας το self tanner, αν δεν θέλετε να γίνετε πορτοκαλί σαν κολοκύθα.

4) Αποφύγετε τις πετσέτες και τα μπουρνούζια. Από τα πρώτα λεπτά της έλευσής σας στην παραλία θα απορροφήσουν αμέσως νερό και θα κολλήσει πάνω τους άμμος, με αποτέλεσμα να γίνουν και πολύ βαριά. Προτιμότερο είναι ένα ελαφρύ, έθνικ παρεό, με ασορτί έθνικ τσάντα- καλάθι.

5) Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση makeup.

6) Ναι στα μικροσκοπικά μπικίνι με μικρούς φιόγκους. Μην φοράτε μπικίνι που το πάνω μέρος είναι ίδιου χρώματος με το κάτω. Αναμείξτε χρώματα, σύμφωνα με το γούστο σας.

7) Φτιάξτε το summer look σας φορώντας γυαλιά ταιριαστά με τα ακουστικά σας. Ένα διαφορετικό ζευγάρι για κάθε ημέρα διακοπών.

8) Κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακά τα mani- pedi σας. Για το καλοκαίρι επιλέξτε έντονο κόκκινο χρώμα και απλώστε πολλές στρώσεις top coat από πάνω του.

9) Ολοκληρώστε το beach look σας με καπέλα: πλατύγυρα από ψάθα, τυρμπάν, φουλάρια δεμένα στο κεφάλι, ναυτικά πηλίκια και μπαντάνες.

10) Μην χρησιμοποιείτε πολύ το τηλέφωνό σας και, όταν το χρησιμοποιείτε, μην ουρλιάζετε!



stylista.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...