Saturday, July 30, 2011

Hair Majesty

Το τι ζημία κάνει το αλάτι, ο ήλιος και η ζέστη στα μαλλιά σας το ξέρετε, από…
προσωπική εμπειρία. Καιρός να μάθετε και με ποια όπλα θα αντιμετωπίσετε «τους εχθρούς» και θα διατηρήσετε τα μαλλιά σας μεταξένια από τώρα ως τις αρχές Σεπτέμβρη.















Λακ

Σε πρακτικό μέγεθος που δεν πιάνει πολύ χώρο στη βαλίτσα σας και με ειδική σύνθεση για ελαστικό, ανάλαφρο κράτημα. Λακ, Hair Spray, Jean Iver €4,65.


















Μάσκα

Οι μάσκες για βαμμένα μαλλιά έχουν διπλή χρήση: Εκτός από την προφανή, χρησιμεύουν και προστασία των μαλλιών από τη φθορά της θάλασσας - γι’ αυτό πάρτε τη μαζί σας και στην παραλία.
Μάσκα μαλλιών, Colour Repair, Dove €6,94.















Προετοιμασία

Προετοιμάστε τα μαλλιά σας πριν ξεκινήσετε ένα περίτεχνο χτένισμα με αυτή την κρέμα και σας εγγυόμαστε πως κανένα εγχείρημά σας δε θα αποτύχει. Κρέμα προετοιμασίας, Velvet Amplifier, Wella Professionnals, στα κομμωτήρια.
















Leave in κρέμα

Απλώστε τη μετά το λούσιμο και το ίσιωμα θα γίνει ευκολότερο και γρηγορότερο από ποτέ. Leave in κρέμα μαλλιών, Τέλεια Λείανση, Sunsilk Co-Creations €2,55.



















Σαμπουάν

Προστατεύει το χρώμα των μαλλιών από τη φθορά και μυρίζει υπέροχα χάρη στα εκχυλίσματα των acai berries και του μεταξιού. Σαμπουάν, Χρώμα στην Τρίχα!, Herbal Essences €8,25.

















Κοντίσιονερ

Θρέφει τα λεπτά μαλλιά και τους χαρίζει πλούσιο ανάλαφρο όγκο. Έτσι στο νησί δεν θα χρειάζεστε styling, αφού τα μαλλιά σας θα δείχνουν από μόνα τους υπέροχα. Κοντίσιονερ, Πλούσιος όγκος, Sunsilk Co-Creations €4,19.
















Ζελέ

Ενδείκνυται όχι τόσο για wet look αλλά για τα πιο απίθανα beach looks, αφού είναι ένα πανάλαφρο ζελέ για μπούκλες. Ζελέ για μπούκλες, Hair Gel, Jean Iver €5,53.



















Θεραπεία

Φρεσκάρετε το χρώμα των μαλλιών σας και προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο κομμωτήριο… από Σεπτέμβρη. Θεραπεία για βαμμένα μαλλιά, Color Protect, Pantene Pro-V €7,23.

















Λάμψη

Με δύο ψεκάσματα τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν τόσο εντυπωσιακή λάμψη που όλοι θα σας ρωτούν τι κάνατε για να το πετύχετε. Ιδανικό για να λάμπετε στις βραδινές σας εμφανίσεις στα σοκάκια. Σπρέι λάμψης, Chroma Cristal, Kerastase €21,50, στα κομμωτήρια.

Εργαλείο

Ισιώνει, κάνει μπούκλες και κυρίως σέβεται τα μαλλιά. Αυτή η πρέσα είναι ίσως το μόνο εργαλείο που πρέπει να συμπεριλάβετε στις αποσκευές σας. Πρέσα μαλλιών, Respect, Rowenta.
myself.gr
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...