Sunday, July 24, 2011

Πώς θα αποκτήσεις τους κοιλιακούς των μοντέλων της Victoria Secret με self tan!

Ας πάρουμε σαν αρχή ότι όταν βλέπουμε photo με γυναίκες με υπέροχους κοιλιακούς (τόσο όσο) τους χαζεύουμε! Συμφωνούμε όλες σε αυτό; Αν ναι, συνεχίζουμε στο δεύτερο part. Ότι το να αποκτήσεις, δηλαδή, κοιλιακούς δεν είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο αλλά υπάρχουν πάντα έξυπνες εναλλακτικές...


Τα μοντέλα της Victoria Secret



Αν αυτή η τριπλέτα σου έχει ζαλίσει το μυαλό και σε κάνει να ξεφυσάς από αγανάκτηση σου έχω μια πληροφορία που θα σε ανακουφίσει! Ήξερες ότι τα μοντέλα της Victoria Secret που είναι sexy έτσι κι αλλιώς, στις φωτογραφήσεις οι make up artists τους τονίζουν τους κοιλιακούς τους με bronze σκιά;

Οι ελληνίδες celebrities με τους sexy κοιλιακούς


H Δέσποινα Βανδή, η Ευγενία Μανωλίδου και η Ελένη Πετρουλάκη διαθέτουν από τους πιο sexy κοιλιακούς που έχουμε δει στην ελληνική showbiz.

Task: πώς να δημιουργήσεις ψεύτικους κοιλιακούς
Αν έχεις μια κανονική σιλουέτα και έχεις την περιέργεια να δεις πώς θα μπορούσες να είσαι με κοιλιακούς ή- γιατί όχι- να τους δημιουργήσεις κιόλας, παίξε με τις φωτοσκιάσεις! Υπάρχουν δύο διαφορετικές εναλλακτικές. Η μία είναι προσωρινή και γίνεται με bronze πούδρα, η άλλη πιο μόνιμη και γίνεται με self tan...

Κοιλιακοί με bronze πούδρα. Δες το βίντεο του how to

Koιλιακοί με self tan
Αν θέλεις να δεις πώς δημιουργούνται οι κοιλιακοί με self tan, δες παρακάτω όλο το how to βήμα προς βήμα. Όμως, οφείλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου! Δεν είμαι σίγουρη αν θα το δοκίμαζα. Εξάλλου, sexy είναι ότι μας ευχαριστεί! Κι αν νιώθεις όμορφα μέσα στην δική σου σιλουέτα δεν μπορεί παρά να το βγάζεις.

What to know

 
Τα μοντέλα της Victoria Secret... Εκείνα με τα τέλεια μαλλιά, τα υπέροχα μάτια και φυσικά, το αψεγάδιαστο σώμα! Ας ασχοληθούμε με το τελευταίο part! Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν μαυρίζουμε οι ατέλειές μας δεν είναι τόσο εμφανείς με γυμνό μάτι. Τα σπυράκια ή ακόμη και η κυτταρίτιδα καμουφλάρονται (φυσικά δεν μιλάμε για περιπτώσεις όπου το πρόβλημα είναι έντονο!). Από την άλλη, υπάρχουν πάντα οι φωτοσκιάσεις: με μια bronze πούδρα μπορούμε να αλλάξουμε το σχήμα του προσώπου μας, να δημιουργήσουμε γωνίες, να κάνουμε τα μαγουλάκια λιγότερο έντονα. Έχεις σκεφτεί ότι αυτές ακριβώς τις φωτοσκιάσεις μπορείς να τις κάνεις και στο σώμα σου με self tan;


Βήμα 1

 
Κάνε απολέπιση στο μπάνιο σου χρησιμοποιώντας λούφα ή σκληρό σφουγγάρι. Ακολούθησε κυκλικές κινήσεις από τα πόδια προς τον κορμό για να ενισχύσεις και το κυκλοφορικό σου. Αν χρειαστεί, πρέπει να κάνεις και αποτρίχωση όχι όμως την ίδια μέρα γιατί θα προκαλέσεις ερεθισμό στην επιδερμίδα σου.






 

Βήμα 2

 
Φόρεσε γάντια σε latex για να αποφύγεις την δημιουργία λεκέδων στις παλάμες σου και άπλωσε self tan προσεκτικά  σε όλο το σώμα. Για την πλάτη πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσεις την βοήθεια μιας φίλης σου ή της αδερφής σου.
Tip: η ποσότητα που χρησιμοποιείς σε κάθε σημείο του σώματός σου πρέπει να είναι ίδια για να μην δημιουργηθούν μπαλώματα.





Βήμα 3

 
Μετά από περίπου 8 ώρες κάνε ντους ώστε να φύγει η περιττή ποσότητα προϊόντος και να φανεί το μαύρισμα που απέκτησες. Τώρα μόνο μερικά δάχτυλα και άπλωσε extra ποσότητα self tan προϊόντος στα σημεία που θα εμφάνιζες φυσική γράμμωση. Ποια είναι αυτά;








Στήθος

 
Το κάνουν πολλές stars του Hollywood. Πάρε στα δάχτυλά σου λίγη ποσότητα self tan (μην το παρακάνεις!) και άπλωσέ το στο “V” σου.
  










Κοιλιά

 
Σφίξε την κοιλιά σου και άπλωσε ένα ελαφρύ στρώμα self tan στην κεντρική γραμμή, δηλαδή από τον θώρακα μέχρι τον αφαλό. Κάνε το ίδιο και στις δύο παράλληλες γραμμές της κεντρικής (το σημείο που είναι εμφανές στους αθλητές).
  









Πόδια

 
Άπλωσε ένα ελαφρύ στρώμα self tan στους προσαγωγούς αλλά και στα εξωτερικά πλαϊνά των ποδιών σου.
  












Extra tip

 
- Αν εμφάνισες κάπου διχρωμία, τρίψε την περιοχή με μια φέτα λεμόνι. Έχει λευκαντικές ιδιότητες.
- Αν φοβάσαι ότι ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία θα γεμίσεις μπαλώματα κλείσε ραντεβού σε ένα εξειδικευμένο ινστιτούτο για spray tan και ζήτησε από εκείνους να σου κάνουν το effect της γράμμωσης.










tlife.gr





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...